Programul de studii paralegale

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Paralegalul este o piesă crucială a oricărei echipe de asistență juridică. Paralegali efectuează cercetări juridice de specialitate, proiecte de documente, menținerea fișierelor, interacționează cu clienții și oferă suport administrativ. Programul Paralegal Studies introduce studenți de diplome și certificate pentru aplicațiile informatice esențiale necesare domeniului juridic.

Studentul de studii paralegal va învăța principiile dreptului și principiilor fundamentale pentru a asigura că firma de avocatură, agenția guvernamentală sau organizația funcționează în cadrul legal aplicabil. Diplomă și certificat elevii vor învăța abilitățile de comunicare, scris, rezolvarea conflictelor și negocierea juridică. Studentul în Studii Paralegal va învăța abilitățile de calculator adecvate pentru cercetarea juridică și sprijinul în materie de litigii. De asemenea, vor folosi aceste competențe informatice pentru a organiza și menține documentația, exponatele și mărturiile martorilor. Din moment ce paralegali lucrează în strânsă colaborare cu clienții, martorii și avocații opoziției, elevul de diplomă și de certificat va crea abilități interpersonale pentru a construi relații bune și pentru a permite clienților și martorilor să se simtă confortabil vorbind cu elevul paralegal. Critic pentru un student paralegal este abilități de cercetare și de învățare pentru a aduna fapte de caz pentru a ajuta la proiectul de documente juridice. Toate aceste abilități vor fi axate pe programul Mildred Elley Paralegal Studies.

Ocuparea paralegalilor și asistenților juridici se preconizează să crească cu 15% în perioada 2016-2026, potrivit Biroului Statistic al Muncii al Statelor Unite, mult mai rapid decât media pentru toate ocupațiile. Întrucât firmele de avocați încearcă să sporească eficiența serviciilor juridice și să-și reducă costurile, se așteaptă să angajeze mai mulți paralegali și asistenți juridici.

Programul de studii Paralegal Beneficiile programului

Participarea la Mildred Elley înseamnă că nu numai că beneficiezi de o experiență de învățământ superior de calitate, dar, de asemenea, înseamnă că ai acces la cele mai avansate cursuri de formare a studiilor paralegal disponibile. Mildred Elley oferă, de asemenea, numeroase beneficii diferite pentru studenții programului de studii paralegal.

  • Ajutor financiar
  • Asistență pentru plasarea locului de muncă pe toată durata vieții
  • Program flexibil de școală
  • Aprobat pentru beneficiile educației pentru veterani
  • Evaluare gratuită a carierei
  • Studenții internaționali sunt bineveniți

Asistență pentru plasarea locului de muncă pe toată durata vieții

Există multe oportunități potențiale pentru plasarea în carieră. După absolvirea Mildred Elley cu o diplomă sau certificat se bucură de asistența noastră de plasare a forței de muncă de-a lungul vieții și sunt gata să urmărească o carieră plină de satisfacții ca Paralegal sau asistent juridic.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-c ... Citeste mai mult

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-changing global economy. Mildred Elley strives to afford students quality placement opportunities and instill in all of our graduates a desire for lifelong education and learning. Citește mai puţin
Albany , New York , Pittsfield + 2 Mai mult Mai Puțin