LAWSTUDIES

Vezi {lawstudies-sjd:plural} în Jurisprudență în Asia 2020

Elevii de drept interesați de gradul juridic cel mai avansat de doctor în științe juridice, sau SJD, sunt supuși unui program academic riguros, care include cercetări originale și finalizarea unei disertații legale potrivite pentru publicare.

Un program jurisprudență este conceput pentru a preda elevilor despre legea. Un astfel de program poate fi util pentru cei care doresc să devină avocați sau să lucreze în funcții publice, cum ar fi politicieni. Într-un astfel de program, elevii pot afla despre toate domeniile de drept, crearea de politici și sistemul juridic.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi toate cele {lawstudies-sjd:plural} în Jurisprudență în Asia 2020

1 Rezultate din Jurisprudență, Asia Filter

Doctor în științe juridice

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University
SJD
Sept 2020
<
La zi
<
3 ani
31 Mart 2020
Engleză
Campus

Programul Doctor în Științe Juridice (SJD; în latină, Scientiae Juridical Doctor), modelat pe doctorat. programe din alte discipline, este conceput pentru cei care doresc să u ...

Citeste mai mult