Read the Official Description

Statutul LLB Senior

Gradul nostru de LLB (Hons) Senior Status a fost conceput special pentru absolvenții care doresc să se transforme în studiul dreptului. În plus față de obținerea unui grad de calificare de drept în doi ani, veți putea studia trei opțiuni LLB pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră. Pentru studenții de peste mări, acest grad vă poate permite de asemenea scutiri în jurisdicția dvs. la domiciliu (solicitanții interesați trebuie să verifice eventualele scutiri cu jurisdicția locală înainte de a lua cursul).

Cerințe de curs

  • Solicitanții trebuie să dețină un grad de 2: 2 sau mai mare dintr-o diplomă de licență în orice disciplină. Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.
  • Solicitanții internaționali: trebuie să aibă un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6.0 pentru fiecare componentă.
Program taught in:
Engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

See 16 more programs offered by The University of Law Undergraduate Programmes »

Last updated October 6, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
13,500 GBP
2019 taxe: Marea Britanie / UE: 9 250 de lire sterline / an. Internațional: 13.500 £ / an. Taxele sunt blocate pentru anii de studiu viitori, adică studenții vor plăti același preț în fiecare an.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date