Un curs inovativ de studiu cu un scop conservator: succes. Studiu de drept la EBS Universität pentru afaceri și drept.

Cerințele profesionale privind avocații sunt în creștere. Există mai multe lucruri care țin de o profesie dinamică decât calificările profesionale: angajatorii potențiali acordă o atenție deosebită competențelor de comunicare și de negociere, precum și experienței internaționale și de afaceri. Care este exact ceea ce este predat la EBS.

Într-o privire

 • Gradul : Prima examinare a dreptului // Licență în drept (LL.B.)
 • Durata studiului : 12 trimestru
 • Limba : germană
 • Început : septembrie
 • ECTS : 242
 • Domeniul major de studiu : Dreptul afacerilor
 • Costuri : 3.700 € / trimestru

Repere

Trei grade universitare în mai puțin de cinci ani 1. Examen de stat (primul examen de stat în drept) Licențiat în drept (LLB) opțional Master în afaceri (MA / MSc)

 • semestru integrat în străinătate
 • coaching individual
 • grupuri mici de învățare
 • intensivă, pregătire integrală a examenului
 • o colaborare strânsă cu firme de avocatură și companii de prestigiu

Structura programului

Școala de drept este împărțită în trimestre cu o perioadă de curs de douăsprezece săptămâni. Veți finaliza studiile de bază în primele patru trimestre. Perioada de cursuri principale care urmează ulterior include o perioadă în străinătate în trimestrul al șaptelea și se integrează fără probleme în studiile de bază ale trimestrului 8. După trei ani, aveți primul grad profesional cu licența de drept (LLB). În plus, beneficiați de oportunitatea de a dobândi o calificare de afaceri suplimentară la EBS Business School.

Pregătirea intensivă pentru prima examinare în drept (fostă examinare de stat) începe în trimestrul al zecelea, care poate fi absolvit după al 12-lea trimestru ca o așa-numită "împușcare liberă" (§ 21 paragraful 1 JAG Hessen). Cursurile integrate de management de afaceri pot fi completate cu un Master în Business (MA) sau un Master of Science (MSc), în plus. Între termeni terminați stagiile cu o durată totală de trei luni.

Cerințe

 • Curriculum vitae și un eseu
 • Dovada intrării în învățământul superior general sau subiectul limitat sau a unui grad echivalent recunoscut
 • Dovada de competență în limba engleză (de exemplu, TOEFL iBT sau IELTS).
 • Dacă nu sunteți un vorbitor nativ german: dovadă de abilități foarte bune de limbă germană la nivelul DSH 3 / TDN 5

Studiați la una dintre școlile de afaceri de top din întreaga lume : EBS Universität înregistrează în mod regulat puncte de top în clasamentele universităților.

Obțineți trei grade în mai puțin de cinci ani : Prioritatea principală a studiului este prima examinare în drept (fostă prima examinare de stat), pentru care vă pregătim intens. Cu licență de licență (LLB), veți obține un grad atractiv după doar trei ani. Apoi puteți opta pentru un Master of Arts (MA) sau Master of Science (MSc) la EBS Business School.

Vă întâlniți pe economiști la nivelul ochilor : o caracteristică specială sunt studiile economice ale EBS; acestea fac parte din studiile de la început. Acest lucru vă permite să câștigați un master în afaceri pentru profesioniștii juridici (MA) într-un semestru sau un Master în finanțe, management, imobiliare sau de management auto la EBS Business School în doar un an.

Obțineți cunoștințe practice cu o valoare adăugată reală : În timpul studiilor dumneavoastră beneficiați de rețeaua noastră de parteneri de afaceri extrem de atractive. Implicarea intensă a firmelor de avocatură și a companiilor bine-cunoscute în procesul de predare vă asigură că vă aflați în contact strâns cu practica și construiți o rețea proprie din primul trimestru.

Câștigați experiență internațională la unele dintre cele mai bune universități din întreaga lume : EBS reprezintă internaționalitatea. Toți elevii își petrec al șaptelea trimestru în străinătate la una dintre cele 90 de universități partenere ale Universității EBS.

Beneficiați de învățarea de înaltă calitate : Cu clase mici și sprijin intensiv, cum ar fi o clinică de examen în care examenele dvs. de machete sunt analizate pentru erori, oferim asistență pentru a vă pregăti ideal pentru teste și rezultate de top.

Veți primi sprijin activ și de carieră : Centrul EBS pentru Educație Juridică vă aduce în contact cu companii, organizații și firme bine cunoscute, prin coaching, instruire și consultanță, precum și prin recrutarea de evenimente, activități de networking și organizarea de stagii în timpul studiilor.

Program predat în:
 • Germană
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
3,700 EUR
/ Trimestru
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date