Studii justiție diploma - de aplicare a legii

Generalități

Programul de descriere

Studii justiție Diploma - Ordinii

Vei deveni o parte vitală a sistemului, care este la baza societății noastre, a face o diferență în domeniul justiției și al comunității dumneavoastră. Vei invata cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în diferite domenii de aplicare a legii în cazul în care în fiecare zi oferă provocări unice și interesante.

Acest program Diploma de 16 luni (4 semestre) vă va pregăti pentru o carieră interesantă în domeniul de aplicare a legii ca ofițer de poliție, seriful, ofițer RCMP, sau de frontieră ofițer de servicii. În prezent, de servire și ofițeri de poliție, recent pensionat alcătuiesc echipa de instructori exemplare angajamentul de a vă ajuta să reușească. Toate studiile justiție elevii să ia același set de cursuri în anul 1 (justiția penală, psihologie, sociologie, și criminalistică) și să ia cursuri specifice pentru specializarea lor în Anul 2: Justice Youth, Ordinii, sau studii de Corecție.

lege

MUNCĂ

Veți avea o mare varietate de opțiuni deschise pentru tine cariera cu această diplomă: Police Officer, RCMP Ofițer, membre de Poliție Militară, de Frontieră Servicii Ofițer, pește și Wildlife Officer, vehicule comerciale de executare Ofițer, și un regulament de executare ofițer.

PROGRAM LUNGIME

16 luni (4 semestre)

Cerințe de admitere

  • Diploma de liceu cu credit în limba engleză 30-1 sau 65% în limba engleză 30-2 sau echivalent

SAU:

  • Finalizarea cu succes a testului echivalență general de dezvoltare, cu un scor standard de 520 în Arte Limba: Lectură și scriere

SAU:

  • Rezultate satisfăcătoare privind Admitere BVC Testați cerință suplimentară
  • Un curent de informații de Poliție Verificarea (PIC), cu o căutare Sectorul vulnerabilă (VSS), care este complet clară.

Limba engleză Proficiency Cerința

  • Vezi Cerinte Limba engleză Proficiency pentru detalii.

TRANSFERABILITATEA

Bow Valley College are un număr de acorduri de transfer în loc cu alte colegii canadiene de conducere și universități.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be.

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be. Citește mai puţin