Studii avansate LLM în soluționarea și arbitrajul internațional

Generalități

10 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Laws în Studii Avansate în Reglementarea Internațională în Soluții și Arbitraj (LLM) de la Leiden University este un program postuniversitar la nivel înalt privind teoria și practica soluționării litigiilor internaționale și arbitrajului în dreptul internațional.

Ce presupune acest program de master?

Cum își rezolvă statele disputele internaționale? Cum se desfășoară litigiile și arbitrajul la nivel de drept internațional? Pot fi arbitrate litigiile privind investițiile dintre un stat și un investitor străin sau între două state? Care este rolul Curții Internaționale de Justiție și al altor instanțe și instanțe internaționale în societatea internațională?

Aflați cum puteți răspunde și aborda aceste și alte întrebări din perspectiva dreptului internațional.

Motive pentru alegerea soluționării și arbitrajului internațional a litigiilor?

În calitate de student la Studii avansate în soluționarea și arbitrajul internațional, veți beneficia de:

 • Reputație excelentă: Leiden Law School se bucură de o reputație internațională puternică pentru educația și cercetarea sa de înaltă calitate.
 • Focus unic: absolvenții vor dobândi o cunoaștere aprofundată a soluționării litigiilor și a arbitrajului în publicul internațional, dar va fi observată și soluționarea litigiilor în alte domenii, dotându-le cu abilități care le vor pregăti pentru viitoarea lor profesie.
 • Instructori experți: Veți fi învățați de personal expert și lectori invitați, care sunt recunoscuți la nivel internațional în domeniul soluționării litigiilor și arbitrajului. Mulți dintre cadrele noastre didactice nu sunt doar academicieni, ci și arbitri, avocați sau membri proeminenți ai organizațiilor internaționale, cum ar fi Curtea Permanentă de Arbitraj (PCA).

Este soluția adecvată pentru soluționarea și arbitrajul internațional a litigiilor?

Acest program este potrivit pentru dvs. dacă aveți un interes sincer în domeniu și:

 • ești un avocat calificat care ar dori să se specializeze în continuare în domeniu sau să-ți îmbunătățească perspectivele de carieră sau
 • ești un student excelent care are un grad complet în Drept care oferă acces la practica juridică sau
 • aveți experiență profesională relevantă în domeniu.

Programul se adresează celor care lucrează sau doresc să urmeze o carieră în practica juridică, organizații internaționale, instituții guvernamentale, organizații neguvernamentale internaționale sau în mediul academic. Puteți urma programul cu normă întreagă timp de un an sau part-time timp de doi ani.

Cerințele de admitere

Pentru a fi eligibil pentru soluționarea disputelor internaționale și arbitraj la Leiden University , trebuie să îndepliniți următoarele cerințe de admitere.

Cerințe academice
 • Diplomă completă în Drept care oferă acces la practica juridică în țara în care a fost obținută sau o diplomă echivalentă de la o Universitate / Școală de Drept recunoscută; sau o diplomă la un nivel echivalent într-o altă disciplină cu o pregătire suficientă sau înțelegerea legii.
 • Dovada performanței academice excelente, ilustrată printr-o transcriere academică și scrisori de recomandare.
Cerințe de limbă
 • Competență dovedită în limba engleză, demonstrată printr-un test TOEFL (scor general de 100 bazat pe Internet), sau test IELTS (punctaj general de 7,0) sau certificat Cambridge English Proficiency (CPE), dovedit de un test adecvat, completat ocazional cu un interviu telefonic.
 • În plus față de scorurile de testare în engleză, menționate mai sus, sunt necesare scoruri minime de bandă IELTS 6.0 (TOEFL 20) pentru toate sub-secțiunile.

Această cerință nu se aplică dacă aveți:

 • Ați finalizat educația în Canada (cu excepția Quebecului), SUA, Marea Britanie, Irlanda, Noua Zeelandă sau Australia sau
 • Un bacalaureat internațional.
Curs de engleză președințial

Solicitanților li se poate oferi admitere la un curs pre-sesional de engleză înainte de intrare, dacă au următoarele scoruri de testare în limba engleză - acest lucru întotdeauna la discreția comisiei de admitere a programului:

 • Un scor general în limba engleză de IELTS 6.5 (TOEFL 90) - fără scoruri de bandă mai mici decât IELTS 5.5 (TOEFL 17).
 • Un scor general suficient în limba engleză, dar unul sau mai multe scoruri de bandă de IELTS 5.5 (TOEFL 17).
Cerințe specifice programului
 • Respectarea cerințelor de admitere nu garantează neapărat o ofertă de admitere. Studenții sunt selectați pe baza meritului general.
 • În calitate de student non-UE / SEE, puteți opta doar pentru învățarea cu normă întreagă față în față (sau opțiunea de învățare mixtă care este disponibilă pentru studenții în Dreptul aerului și spațiului), dar nu și pentru opțiunea față-în-față.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Citeste mai mult

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Citește mai puţin
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Haga , Haga , Haga , Haga + 9 Mai mult Mai Puțin