Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Certificat Programe în Dreptul familiei în Jacksonville, Statele Unite ale Americii 2023/2024

1 Certificat Programe în Dreptul familiei în Jacksonville, Statele Unite ale Americii 2023/2024

Prezentare generală

De obicei poreclit "J-ville," orașul Jacksonville este cel mai populat din statul Florida. Ea derivă numele de la onoarea de al șaptelea președinte al Statelor Unite, Andrew Jackson. Acesta găzduiește mai multe instituții, inclusiv o universitate de stat care ofera programe de masterat și doctorat.

Studenții din programele de drept al familiei pot primi instruire în protecția copilului, probleme matrimoniale și soluționarea disputelor. Studiul aprofundat permite studenților să practice în procedurile de divorț, care includ adesea negocieri privind custodia și distribuirea proprietății. Elevii pot juca, de asemenea, un rol în cazurile de bunăstare a copilului.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Oricine încearcă să-și aprofundeze perspectivele de carieră sau să intre într-un program de diplomă își poate găsi șansele mult îmbunătățite prin inițierea unui program de certificare. Aceste programe necesită adesea mai puțin timp pentru a fi finalizate în comparație cu o diplomă de licență sau de masterat.

Citeste mai mult

Filtre

  • Certificat
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Dreptul familiei
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe