Keystone logo

Filtre

 • Certificat
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Drept
 • Studii de drepturile omului
 • Legea interesului public
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (1)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

1 Certificat Programe în Legea interesului public în Statele Unite ale Americii pentru 2024

  Popular study format

  Certificat Programe în Legea interesului public

  Ce este Legea Interesului Public?
  Dreptul de interes public este un domeniu al dreptului care își propune să ajute la protejarea publicului și să promoveze justiția socială. Avocații de interes public lucrează în multe domenii diferite, cum ar fi dreptul mediului, dreptul drepturilor omului și dreptul drepturilor civile. Diplomele de drept de interes public sunt o opțiune excelentă pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în drept care va face diferența în comunitatea lor. Studierea dreptului de interes public vă poate pregăti pentru o carieră în guvern, organizații non-profit sau firme private de avocatură.

  Ce cariere sunt disponibile în dreptul interesului public?
  Există multe locuri de muncă diferite disponibile studenților la drept care se specializează în dreptul de interes public. Unii lucrează în agenții guvernamentale, cum ar fi Departamentul de Justiție sau EPA. Alții lucrează pentru organizații non-profit, precum Uniunea Americană pentru Libertăți Civile sau Amnesty International. Unii lucrează în firme private de avocatură sau pot reprezenta clienți care nu își permit să angajeze un avocat. Indiferent de tipul de job pe care îl doriți, o diplomă în drept de interes public vă oferă posibilitatea de a lucra în domenii semnificative ale legii și ordinii.

  De ce este important să studiezi Dreptul Interesului Public?
  Legea de interes public este importantă deoarece este un sector juridic care are ca scop să-i ajute pe cei care nu se pot ajuta singuri. Acest domeniu de drept poate ajuta la protejarea mediului, la apărarea drepturilor omului și la promovarea justiției sociale. Profesioniștii în domeniul juridic de interes public sunt specializați în domenii, indivizi și grupuri care sunt vulnerabile la exploatare sau abuz.

  Ce sunt diplomele de Drept de interes public?
  Dacă doriți să urmați o carieră în dreptul de interes public, aveți la dispoziție multe opțiuni de diplome diferite. Unele școli oferă specializări în drept de interes public, în timp ce altele vă permit să alegeți orice tip de diplomă în drept care se concentrează pe serviciul public.

  Ce voi studia în timpul diplomei mele în Drept de interes public?
  În timpul diplomei în drept de interes public, veți studia o varietate de subiecte diferite, inclusiv dreptul constituțional, dreptul penal și cercetarea juridică. De asemenea, veți învăța cum să scrieți documente juridice eficiente și să reprezentați clienții în instanță. Acest tip de formare vă va pregăti pentru o carieră în guvern saupractică privată.

  SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

  Oricine încearcă să-și aprofundeze perspectivele de carieră sau să intre într-un program de diplomă își poate găsi șansele mult îmbunătățite prin inițierea unui program de certificare. Aceste programe necesită adesea mai puțin timp pentru a fi finalizate în comparație cu o diplomă de licență sau de masterat.