Keystone logo

Studiu Drept în Africa de Sud 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  282
 • Ponderea utilităților

  33
 • Abonament la internet

  50
 • Transport local

  38

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  6
 • Pint de bere locală

  2

Despre Africa de Sud

Africa de Sud este o țară situată la extremitatea sudica a continentului african. Ea stă de-a lungul Atlanticul de Sud, Oceanul Indian și este aproape de Namibia, Zimbabwe, Botswana și. Este cea mai mare țară din lume, 25 de zonă are este acasa, la mai mult de 53 de milioane de oameni. Africa de Sud este foarte mult o țară multi-etnic cu diferite limbi și culturi. Mai mult de 11 de limbi sunt prezente aici, inclusiv engleză și afrikaans. În această economie cu venit mediu superior, există o mulțime de oportunități pentru cei care doresc să studieze dreptul. Ce este sistemul de Drept din Africa de Sud? Africa de Sud sistemul juridic este un amestec de stiluri diferite. Există o componentă de drept civil care decurge din sistemul de drept olandez. Lege comună este, de asemenea, prezent aici, și e la fel ca cea găsită în Marea Britanie. Un sistem de drept cutumiar, de asemenea, există. În general, țara urmează o structură de drept penal și civil cu dreptul constituțional.Sistemul judiciar din țara include tenis Magistraturii ", de înaltă tenis, tenis constituționale, și Curtea Supremă de Apel.

Studiază în Africa de Sud

Care este gradul de Drept din Africa de Sud? Obținerea o diplomă în drept în Africa de Sud este necesar pentru persoanele fizice care doresc să profeseze în țară. LL.B. grad este calificarea de studii necesare pentru persoanele fizice care doresc să se înscrie ca un avocat sau un avocat din țară. Studenții care doresc să începeți pot fi introduse direct în aceste programe la nivel de licență, deși programul este de asemenea disponibil ca un plan de postuniversitar, precum și Legea învățământului superior din țară.? De lucru ca un avocat sau un avocat în Africa de Sud cere obținerea unui grad în domeniul dreptului. În cele mai multe cazuri, acest lucru se face ca o diplomă de licență 's din țară. Programe dura între doi și de ani de zile pentru a obține o licență de legi. Nu este necesar, dar este încurajată, că elevii lucrează pentru un master Programul pe obținerea de licență 's gradul lor. In plus, LL.D. și programele de doctorat sunt de asemenea disponibile în afara programelor de master 's.Elevii studiază dreptul în Africa de Sud pentru a lucra în acest domeniu, deoarece este o cerință. Cursul lor de studiu include un accent pe educația practică și manual, care este modul de a lucra ca un avocat, precum și modul în care funcționează sistemul juridic din țară. Curtea istorie drept este un accent. Avocații pot lucra ca un avocat care se ocupă de cesiuni notar sau la fel de bine după obținerea formarea lor specializați. Elevii vor trebui să stea la și să treacă examenul de licență trebuie să fie un membru al Baroului. Este o cerință care oricine vinde serviciile lor ca un avocat în țară să fie un membru al Baroului. Școlarizare la Facultatea de Drept aici variază semnificativ. Acesta este stabilit de oricare dintre numeroasele școli care oferă programe acreditate. În general, programele dura de patru ani. Studenții de la drept internațional sunt binevenite în cele mai multe universități din țară.Cu toate acestea, cererea pentru aceste programe trebuie să se facă direct de către student internațional la școală și de aprobare este probabil doar atunci când disponibilitatea în cadrul programelor exista. În unele colegii și universități de aici, este greu de a găsi spațiu disponibil. Dupa ce a absolvit, elevii pot continua educația lor pentru a obține un doctorat sau alt nivel mai ridicat de gradul în domeniu. Mulți studenți intră forței de muncă și să ofere servicii juridice pentru consumatori. Cu toate acestea, alții pot merge pe pentru a preda în domeniu sau de a lucra în poziții judiciare (după obținerea experiență în domeniu.) De multe ori, studentul va continua studiul lui sau a ei alături de construirea unei cariere în acest domeniu.

Visa Requirements

 1. South African student visa (formerly called a South African study permit)
 2. South African exchange visa - If you are older than 25 years and want to come to South Africa on a cultural, economic, or social exchange program, organized between an educational institution or government body in South Africa and one in a foreign country.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

South African student visa; South African exchange visa

Preț și valută

USD 47

The South African student visa application fees depend on your country of origin but are around US$47.

Cine poate solicita viza?

An international student who wants to stay and study in South Africa for a course extending 3 months (90 days) duration will have to apply for a student visa. This visa is granted to those students who have already been accepted for admission by a recognized educational institute in South Africa.

In order to qualify for a study visa for South Africa, the school or college itself must first qualify as a ‘learning institution’. This means it must be registered with either the Department of Basic Education or the Department of Higher Education. So if you want to attend a private language school or a school only offering short-term technical courses, you may not qualify for a South African study visa.

Please note: You cannot come to South Africa on a visitor’s visa and then proceed to apply for a South African student visa. You cannot come to South Africa on a visitor’s visa and then proceed to apply for a South African student visa.

Unde puteți face cererea?

South African High Commission, Consulate, or Embassy

To get a visa for South Africa, students must contact the South African High Commission, Consulate, or Embassy in their country of residence.

website:

Cum se face cererea?

First, you need to get accepted as a student by a registered South African school, college, or university and receive a letter of acceptance on the institution’s letterhead and signed by or on behalf of the principal or registrar.

You then need to complete the temporary residence permit application form B1-1738 and take it in person to the South African embassy, consulate, or high commission in your home country.

The following documents must be submitted with the BI-1738 application form:

 • A passport valid for no less than 30 days after the expiry of the intended visit
 • Payment of the prescribed fee
 • A vaccination certificate, if required by the Act
 • Proof of financial means to cover envisaged living expenses during the sojourn in the Republic and to also pay for the tuition fees. This should be in the form of bank statements / cash available / travelers’ cheques
 • Proof of medical cover
 • A cash deposit equivalent to the value of a return ticket.
 • In the case of African students, an undertaking from the relevant government to take full responsibility of the student and to pay all costs, should it become necessary to deport the student
 • Medical and radiology reports
 • An unabridged birth certificate in the case of minors.
 • In the case of a minor, the particulars of the person in the Republic of South Africa who will act as the learner’s guardian and a letter from such person confirming guardianship
 • Consent from both parents for your stay in South Africa, or from the parent who has sole custody, along with proof of sole custody
 • An official letter from the educational institution, where you intend to study, confirming provisional acceptance and the duration of the course.
 • Proof of medical cover renewed annually for the period of study with a medical scheme registered in terms of the Medical Schemes Act.
 • If you are 18 years and older, a police clearance certificate from each country in which you resided for 12 months or longer since the age of 18 years is required.

You apply for an exchange permit (South African exchange visa) using the same application form B1-1738.

Când trebuie să aplicați?

Application process times vary from country to country but allow about six weeks.

The student visa is valid for the entire duration of the student’s course, alternatively 36 months for schools and 24 months for other institutions.

South African exchange visa - this visa is granted for the duration of the exchange, usually not more than 12 months. The South African exchange visa cannot be renewed or extended. Once you have had this type of permit, you may only apply for a temporary or permanent residence permit after you have lived for at least a year outside of South Africa.

Timp de procesare

6 Weeks

Oportunități de lucru

If you hold a South African student visa and are studying at tertiary level, you are allowed to work part-time for no more than 20 hours a week during term-time, and full-time during vacations.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

There are numerous reasons why your student visa application to South Africa may be denied, such as:

 • Leaving blanks on your forms
 • Lying about anything in your application
 • Having an out-of-date passport with no blank pages
 • Misspelling your name on documents
 • Not providing evidence of enough funds