Keystone logo
Africa de Sud

Studiu Drept în Africa de Sud 2024

Studiază în Africa de Sud

Care este gradul de Drept din Africa de Sud? Obținerea o diplomă în drept în Africa de Sud este necesar pentru persoanele fizice care doresc să profeseze în țară. LL.B. grad este calificarea de studii necesare pentru persoanele fizice care doresc să se înscrie ca un avocat sau un avocat din țară. Studenții care doresc să începeți pot fi introduse direct în aceste programe la nivel de licență, deși programul este de asemenea disponibil ca un plan de postuniversitar, precum și Legea învățământului superior din țară.? De lucru ca un avocat sau un avocat în Africa de Sud cere obținerea unui grad în domeniul dreptului. În cele mai multe cazuri, acest lucru se face ca o diplomă de licență 's din țară. Programe dura între doi și de ani de zile pentru a obține o licență de legi. Nu este necesar, dar este încurajată, că elevii lucrează pentru un master Programul pe obținerea de licență 's gradul lor. In plus, LL.D. și programele de doctorat sunt de asemenea disponibile în afara programelor de master 's.Elevii studiază dreptul în Africa de Sud pentru a lucra în acest domeniu, deoarece este o cerință. Cursul lor de studiu include un accent pe educația practică și manual, care este modul de a lucra ca un avocat, precum și modul în care funcționează sistemul juridic din țară. Curtea istorie drept este un accent. Avocații pot lucra ca un avocat care se ocupă de cesiuni notar sau la fel de bine după obținerea formarea lor specializați. Elevii vor trebui să stea la și să treacă examenul de licență trebuie să fie un membru al Baroului. Este o cerință care oricine vinde serviciile lor ca un avocat în țară să fie un membru al Baroului. Școlarizare la Facultatea de Drept aici variază semnificativ. Acesta este stabilit de oricare dintre numeroasele școli care oferă programe acreditate. În general, programele dura de patru ani. Studenții de la drept internațional sunt binevenite în cele mai multe universități din țară.Cu toate acestea, cererea pentru aceste programe trebuie să se facă direct de către student internațional la școală și de aprobare este probabil doar atunci când disponibilitatea în cadrul programelor exista. În unele colegii și universități de aici, este greu de a găsi spațiu disponibil. Dupa ce a absolvit, elevii pot continua educația lor pentru a obține un doctorat sau alt nivel mai ridicat de gradul în domeniu. Mulți studenți intră forței de muncă și să ofere servicii juridice pentru consumatori. Cu toate acestea, alții pot merge pe pentru a preda în domeniu sau de a lucra în poziții judiciare (după obținerea experiență în domeniu.) De multe ori, studentul va continua studiul lui sau a ei alături de construirea unei cariere în acest domeniu.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  229
 • Ponderea utilităților

  30
 • Abonament la internet

  39
 • Transport local

  36

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  5
 • Pint de bere locală

  2

Despre Africa de Sud

Africa de Sud este o țară situată la extremitatea sudica a continentului african. Ea stă de-a lungul Atlanticul de Sud, Oceanul Indian și este aproape de Namibia, Zimbabwe, Botswana și. Este cea mai mare țară din lume, 25 de zonă are este acasa, la mai mult de 53 de milioane de oameni. Africa de Sud este foarte mult o țară multi-etnic cu diferite limbi și culturi. Mai mult de 11 de limbi sunt prezente aici, inclusiv engleză și afrikaans. În această economie cu venit mediu superior, există o mulțime de oportunități pentru cei care doresc să studieze dreptul. Ce este sistemul de Drept din Africa de Sud? Africa de Sud sistemul juridic este un amestec de stiluri diferite. Există o componentă de drept civil care decurge din sistemul de drept olandez. Lege comună este, de asemenea, prezent aici, și e la fel ca cea găsită în Marea Britanie. Un sistem de drept cutumiar, de asemenea, există. În general, țara urmează o structură de drept penal și civil cu dreptul constituțional.Sistemul judiciar din țara include tenis Magistraturii ", de înaltă tenis, tenis constituționale, și Curtea Supremă de Apel.

Cerințe pentru Viză

 1. Viză de student din Africa de Sud (denumită anterior permis de studiu din Africa de Sud)
 2. Viză de schimb pentru Africa de Sud - Dacă aveți peste 25 de ani și doriți să veniți în Africa de Sud într-un program de schimb cultural, economic sau social, organizat între o instituție de învățământ sau un organism guvernamental din Africa de Sud și unul dintr-o țară străină.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

viză de student din Africa de Sud; Viză de schimb pentru Africa de Sud

Preț și valută

USD 47

Taxele de solicitare a vizei de student din Africa de Sud depind de țara dvs. de origine, dar sunt în jur de 47 USD.

Cine poate solicita viza?

Un student internațional care dorește să rămână și să studieze în Africa de Sud pentru un curs cu o durată de 3 luni (90 de zile) va trebui să solicite o viză de student. Această viză este acordată acelor studenți care au fost deja acceptați pentru admitere de către un institut de învățământ recunoscut din Africa de Sud.

Pentru a se califica pentru o viză de studiu pentru Africa de Sud, școala sau colegiul trebuie mai întâi să se califice ca „instituție de învățare”. Aceasta înseamnă că trebuie să fie înregistrată fie la Departamentul de Învățământ de bază, fie la Departamentul de Învățământ Superior. Deci, dacă doriți să urmați o școală privată de limbi străine sau o școală care oferă doar cursuri tehnice pe termen scurt, este posibil să nu vă calificați pentru o viză de studiu din Africa de Sud.

Vă rugăm să rețineți: nu puteți veni în Africa de Sud cu o viză de vizitator și apoi continuați să solicitați o viză de student din Africa de Sud. Nu puteți veni în Africa de Sud cu o viză de vizitator și apoi continuați să solicitați o viză de student din Africa de Sud.

Unde puteți face cererea?

Înaltul Comisie, Consulat sau Ambasada Africii de Sud

Pentru a obține o viză pentru Africa de Sud, studenții trebuie să contacteze Înalta Comisie, Consulatul sau Ambasada Africii de Sud din țara lor de reședință.

website:

Cum se face cererea?

În primul rând, trebuie să fiți acceptat ca student de către o școală, colegiu sau universitate înregistrată din Africa de Sud și să primiți o scrisoare de acceptare pe antetul instituției și semnată de sau în numele directorului sau registratorului.

Apoi, trebuie să completați formularul de cerere de permis de ședere temporară B1-1738 și să îl duceți personal la ambasada, consulatul sau înaltul comision din Africa de Sud din țara dvs. de origine.

Următoarele documente trebuie depuse împreună cu formularul de cerere BI-1738:

 • Un pașaport valabil nu mai puțin de 30 de zile de la expirarea vizitei prevăzute
 • Plata taxei prescrise
 • Un certificat de vaccinare, dacă este cerut de lege
 • Dovada mijloacelor financiare pentru acoperirea cheltuielilor de trai preconizate în timpul șederii în Republică și pentru plata taxelor de școlarizare. Acest lucru ar trebui să fie sub formă de extrase de cont bancar/ numerar disponibil/ cecuri de călătorie
 • Dovada acoperirii medicale
 • Un depozit în numerar echivalent cu valoarea unui bilet dus-întors.
 • În cazul studenților africani, un angajament din partea guvernului relevant de a-și asuma întreaga responsabilitate a studentului și de a plăti toate costurile, în cazul în care va fi necesară deportarea studentului
 • Rapoarte medicale si radiologice
 • Un certificat de naștere integral în cazul minorilor.
 • În cazul unui minor, detaliile persoanei din Republica Africa de Sud care va acționa ca tutore al cursantului și o scrisoare din partea acestei persoane care confirmă tutela
 • Consimțământul ambilor părinți pentru șederea dumneavoastră în Africa de Sud sau al părintelui care are custodia exclusivă, împreună cu dovada custodiei exclusive
 • O scrisoare oficială de la instituția de învățământ, unde intenționați să studiați, care confirmă acceptarea provizorie și durata cursului.
 • Dovada acoperirii medicale reînnoită anual pentru perioada de studii cu o schemă medicală înregistrată în condițiile Legii schemelor medicale.
 • Dacă aveți 18 ani și mai mult, este necesar un certificat de poliție din fiecare țară în care ați locuit timp de 12 luni sau mai mult de la vârsta de 18 ani.

Aplicați pentru un permis de schimb (viză de schimb pentru Africa de Sud) folosind același formular de cerere B1-1738.

Când trebuie să aplicați?

Durata procesului de aplicare variază de la o țară la alta, dar este de aproximativ șase săptămâni.

Viza de student este valabilă pe toată durata cursului studentului, alternativ 36 de luni pentru școli și 24 de luni pentru alte instituții.

Viză de schimb pentru Africa de Sud - această viză este acordată pe durata schimbului, de obicei nu mai mult de 12 luni. Viza de schimb pentru Africa de Sud nu poate fi reînnoită sau prelungită. Odată ce ați avut acest tip de permis, puteți solicita un permis de ședere temporară sau permanentă numai după ce ați locuit cel puțin un an în afara Africii de Sud.

Timp de procesare

6 Weeks

Oportunități de lucru

Dacă dețineți o viză de student din Africa de Sud și studiați la nivel terțiar, aveți voie să lucrați cu normă parțială pentru cel mult 20 de ore pe săptămână în timpul programului și cu normă întreagă în vacanțe.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Există numeroase motive pentru care cererea dvs. de viză de student în Africa de Sud poate fi refuzată, cum ar fi:

 • Lăsând spații libere pe formularele dvs
 • Mințiți despre orice în cererea dvs
 • A avea un pașaport învechit, fără pagini goale
 • Scrierea greșită a numelui dvs. pe documente
 • Nu oferă dovezi de fonduri suficiente