Keystone logo
Brazilia

Studiu Drept în Brazilia 2024

Studiază în Brazilia

Care este gradul de Drept din Brazilia? În Brazilia, drept este predată ca un program de licență. Odată terminat, studentul va avea o diplomă de licență 's în dreptul. De asemenea, este găsit în școlile de drept privat. Orice măsură juridică trebuie să fie acreditată de Comisia Națională de educație juridică a OAB Federal Counsil. Oficial, gradul de drept în Brazilia este o diplomă de licență în Legile și Științe Sociale. Un doctor în drept, care necesită un studiu suplimentar, este, de asemenea, o opțiune aici. Este nevoie de studii ulterioare, precum și utilizarea practică în domeniu. Legea învățământului superior în Brazilia Brazilia are un număr mare de școli de drept și, ca urmare, există multe avocați prezenți. De fapt, într-una dintre cele mai mari orașe din țară 's, Sao Paulo, există unele 222000 avocați prezent. Acest lucru este semnificativ mai mic decât majoritatea orașelor din Statele Unite sau Marea Britanie. Cu toate acestea, există o nevoie reală de profesioniști calificați aici deoarece multe avocați sunt mai mici de renume.Studentul care dorește să practice dreptul în Brazilia va trebui să finalizeze toate studiile sale și apoi se înscrie în Cursul de programe de drept la una dintre numeroasele școli, din care există mai mult de 1000. Studentul va trebui apoi să absolvent de la acea școală. Apoi, odată ce el sau ea absolvenți, studentul va trebui să treacă un test Bar. Acesta este un test de divers, care poate fi foarte dificilă. Acesta este administrat de Asociația Bar de Brazilia. În general, procesul educațional durează aproximativ cinci ani pentru a finaliza. Pentru studenții internaționali care doresc să se înscrie la programe de avocatură din Brazilia, primul pas este de a aplica la unul dintre colegiile primitoare studenții internaționali. Elevii vor trebui să aibă mijloacele de a plăti pentru ele însele, inclusiv educația lor deplină, și va trebui să obțină o viză de student, care școala poate ajuta elevul să realizeze. Privind pe termen lung, este nevoie de profesioniști calificați aici, dar există o mulțime de provocare la fel de bine.Studentul bine calificat, va trebui să-l sau se aplică în mod corespunzător pentru a obține nivelul adecvat de educație.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  185
 • Ponderea utilităților

  23
 • Abonament la internet

  19
 • Transport local

  41

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  7
 • Pint de bere locală

  2

Despre Brazilia

Brazilia este cea mai mare țară din America de Sud. Este, de asemenea oferă o combinație unică de viață modern și viața rurală. Brazilia, care se învecinează cu Venezuela, Guyana, Surinam, precum și numeroase alte țări, este una mare în diverse moduri. Ea are de-a șaptea cea mai mare PIB din lume. Acesta este acasa, la 201 milioane de oameni. Ea are, de asemenea, unele dintre cele mai interesante schimbările care au loc ca țară creste pentru a răspunde cerințelor populației sale mai tinere. Pentru acei studenți care doresc să studieze dreptul în Brazilia, există o mulțime de oportunități promițătoare, inclusiv necesitatea de profesionisti bine calificați. Brazilia ofera vizele de călătorie internaționale elevilor care au fost acceptate în școlile din țară. Date esențiale despre Brazilia - Brazilia are un sistem complex și compact de râuri care includ Amazon, negrul și Parana râurilor.Râul Amazon are cel mai mare volum de apă conținută în orice râu din lume și este al doilea fluviu ca lungime pe Pamant - aproape un sfert din pădurile tropicale din lume 's se găsesc în Brazilia, cea mai mare parte format din jungla amazoniana. Jungla amazoniană este de asemenea, acasa, la mai multe specii de maimuțe decât orice alt loc de pe Pamant - Soccer (Futebol) este Brazilia 's cel mai popular sport. Elevii vor găsi că orice mediu de mare oraș pe care le vizitează în timp ce studia în Brazilia are una sau mai multe stadioane de fotbal - O treime din Brazilia 's două milioane de locuitori lucrează în industria agricolă.Boabe de cafea, porumb, grâu, trestie de zahăr, orez și soia sunt Brazilia 's culturile primare - Una dintre cele șapte minuni ale lumii, statuia Hristos Mântuitorul, se găsește în Rio De Janeiro capitala Braziliei este Brasilia, unde majore instituțiile de învățământ superior, cum ar fi Universitatea din Brasilia, la Universitatea din Brasilia cental (UniCEUB) și Universitatea Catolică din Brasilia (UCB) se află - Antropologii au estimat că există ca 60 de triburi din jungla amazoniană care nu au fost încă să intre în contact cu civilizația Ce este sistemul de drept din Brazilia? Sistemul juridic brazilian pot fi complexe. Țara este o republică federativă, cu legile la nivel de stat, municipale, și federale. Cu un sistem juridic codificată, fiecare component al guvernului are propriul set de legi bazate pe contextul specific al acestor legi și modul în care acestea sunt aplicate. Un sistem de tribunal ajută să pună în aplicare legi, dintre care sunt necesare pentru a reprezenta persoane fizice avocați.Constituția federală este principala componenta de conducere a sistemului juridic.

Cerințe pentru Viză

Toate vizele de studenți din Brazilia se numesc Viză temporară IV sau VITEM-IV.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student (VITEM-IV)

Preț și valută

Prețurile pentru vizele pentru studenți în Brazilia variază în funcție de naționalitatea solicitantului. Următoarele costuri pot fi modificate:

 • Pentru cetățenii Emiratelor Arabe Unite: 95 USD
 • Pentru cetățenii Franței: 140 USD
 • Pentru cetățenii Regatului Unit a căror viză este valabilă până la 180 de zile: 40 USD
 • Pentru cetățenii Regatului Unit a căror viză depășește 180 de zile: 195 USD
 • Pentru cetățenii Statelor Unite: 160 USD
 • Pentru cetățenii din orice altă țară: 40 USD

Cine poate solicita viza?

Toți străinii care doresc să studieze în Brazilia - fără niciun obiectiv de imigrare sau intenția de a efectua activități plătite care nu sunt stagii - trebuie să solicite o viză de student. Principala cerință pentru a obține o viză de student este să fiți înscris la o universitate braziliană care este înregistrată la Ministerul Educației din Brazilia.

Unde puteți face cererea?

La cel mai apropiat Consulat General sau Ambasada Braziliei

Puteți solicita o viză de student în Brazilia la cel mai apropiat Consulat General sau Ambasada Braziliei.

website:

Cum se face cererea?

Ar trebui să consultați site-ul web al Consulatului General pentru a obține o cerere de viză de student, o listă de cerințe și pentru a verifica procesul de aplicare și orarul. Fă-ți cu siguranță programarea la consulatul sau ambasada ta cât mai curând posibil.

Pentru a aplica pentru VITEM-IV, este necesar să pregătiți următoarea documentație:

 • Pașaportul solicitanților care nu poate expira în 6 luni și trebuie să aibă cel puțin două pagini albe
 • Un formular de cerere de viză pentru fiecare solicitant, generat online
 • Două fotografii de 3 cm x 4 cm
 • Dovada rezidenței în jurisdicția Secției Consulare a Ambasadei pentru ultimele 12 luni
 • Certificat de non-cazier judiciar eliberat de Departamentul de Poliție local al solicitantului pentru solicitanții cu vârsta peste 18 ani, eliberat cu mai puțin de 90 de zile înainte de depunere a cererii
 • Dovada bursei, dacă nu, dovada capacității financiare de a plăti pentru întreaga durată a cursului
 • Dovada înscrierii în instituție care să ateste că solicitantul va urma un curs de studii, precizând în mod clar numărul de ore de curs pe săptămână
 • Certificat de naștere sau declarație legalizată
 • Adeverință eliberată de instituția de învățământ anterioară din care să rezulte nivelul de școlarizare al solicitantului
 • În cazul în care solicitantul are sub 18 ani și nu călătorește cu părinții sau tutorii lor, o copie legalizată a certificatului de naștere tradus în portugheză sau engleză și o autorizație de eliberare a vizei braziliane pentru minori semnată de ambii părinți sau tutori legali la un notar public
 • Asigurare de sănătate valabilă în Brazilia care oferă acoperire pentru tratament și spitalizare, sau PB4 în cazul studenților din Portugalia

Când trebuie să aplicați?

Timpul de procesare poate fi rapid și poate dura doar câteva zile, dar depinde de țară.

VITEM-IV sunt valabile până la un an la un moment dat, în funcție de cursul la care este înscris studentul, și pot fi reînnoite de câte ori este necesar pentru ca studentul să termine cursul. Solicitarea de prelungire a vizei trebuie făcută la un Departament de Poliție Federală sau la Ministerul Justiției cu 30 de zile înainte de expirarea actualei vize. Pentru a reînnoi viza după un an, va trebui să prezentați documentație de la universitate care dovedește că aveți prezență și performanțe rezonabile pentru a continua cursul.

Pentru stagiari, viza de student este valabilă un an și nu poate fi reînnoită.

După ce solicitantul i se acordă viza de student, studentul are la dispoziție trei luni pentru a intra în Brazilia. După intrarea în Brazilia, studentul are la dispoziție până la 30 de zile să se înregistreze la Departamentul Federal de Poliție al orașului în care va locui.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Cei care vin în Brazilia cu un VITEM-IV nu au voie să se angajeze în activități plătite care nu sunt stagii. Cu toate acestea, studenților străini care doresc să fie stagiari în Brazilia li se permite să desfășoare activități plătite. Pentru stagii de până la patru luni, nu este nevoie de o legătură oficială cu o instituție de învățământ braziliană. Pentru stagiile care durează mai mult de patru luni, este obligatorie o legătură oficială cu o instituție de învățământ braziliană.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?