Keystone logo
Brazilia

Studiu Drept în Brazilia 2023

Studiază în Brazilia

Care este gradul de Drept din Brazilia? În Brazilia, drept este predată ca un program de licență. Odată terminat, studentul va avea o diplomă de licență 's în dreptul. De asemenea, este găsit în școlile de drept privat. Orice măsură juridică trebuie să fie acreditată de Comisia Națională de educație juridică a OAB Federal Counsil. Oficial, gradul de drept în Brazilia este o diplomă de licență în Legile și Științe Sociale. Un doctor în drept, care necesită un studiu suplimentar, este, de asemenea, o opțiune aici. Este nevoie de studii ulterioare, precum și utilizarea practică în domeniu. Legea învățământului superior în Brazilia Brazilia are un număr mare de școli de drept și, ca urmare, există multe avocați prezenți. De fapt, într-una dintre cele mai mari orașe din țară 's, Sao Paulo, există unele 222000 avocați prezent. Acest lucru este semnificativ mai mic decât majoritatea orașelor din Statele Unite sau Marea Britanie. Cu toate acestea, există o nevoie reală de profesioniști calificați aici deoarece multe avocați sunt mai mici de renume.Studentul care dorește să practice dreptul în Brazilia va trebui să finalizeze toate studiile sale și apoi se înscrie în Cursul de programe de drept la una dintre numeroasele școli, din care există mai mult de 1000. Studentul va trebui apoi să absolvent de la acea școală. Apoi, odată ce el sau ea absolvenți, studentul va trebui să treacă un test Bar. Acesta este un test de divers, care poate fi foarte dificilă. Acesta este administrat de Asociația Bar de Brazilia. În general, procesul educațional durează aproximativ cinci ani pentru a finaliza. Pentru studenții internaționali care doresc să se înscrie la programe de avocatură din Brazilia, primul pas este de a aplica la unul dintre colegiile primitoare studenții internaționali. Elevii vor trebui să aibă mijloacele de a plăti pentru ele însele, inclusiv educația lor deplină, și va trebui să obțină o viză de student, care școala poate ajuta elevul să realizeze. Privind pe termen lung, este nevoie de profesioniști calificați aici, dar există o mulțime de provocare la fel de bine.Studentul bine calificat, va trebui să-l sau se aplică în mod corespunzător pentru a obține nivelul adecvat de educație.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  174
 • Ponderea utilităților

  22
 • Abonament la internet

  18
 • Transport local

  39

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  6
 • Bilet de cinema

  6
 • Pint de bere locală

  1

Despre Brazilia

Brazilia este cea mai mare țară din America de Sud. Este, de asemenea oferă o combinație unică de viață modern și viața rurală. Brazilia, care se învecinează cu Venezuela, Guyana, Surinam, precum și numeroase alte țări, este una mare în diverse moduri. Ea are de-a șaptea cea mai mare PIB din lume. Acesta este acasa, la 201 milioane de oameni. Ea are, de asemenea, unele dintre cele mai interesante schimbările care au loc ca țară creste pentru a răspunde cerințelor populației sale mai tinere. Pentru acei studenți care doresc să studieze dreptul în Brazilia, există o mulțime de oportunități promițătoare, inclusiv necesitatea de profesionisti bine calificați. Brazilia ofera vizele de călătorie internaționale elevilor care au fost acceptate în școlile din țară. Date esențiale despre Brazilia - Brazilia are un sistem complex și compact de râuri care includ Amazon, negrul și Parana râurilor.Râul Amazon are cel mai mare volum de apă conținută în orice râu din lume și este al doilea fluviu ca lungime pe Pamant - aproape un sfert din pădurile tropicale din lume 's se găsesc în Brazilia, cea mai mare parte format din jungla amazoniana. Jungla amazoniană este de asemenea, acasa, la mai multe specii de maimuțe decât orice alt loc de pe Pamant - Soccer (Futebol) este Brazilia 's cel mai popular sport. Elevii vor găsi că orice mediu de mare oraș pe care le vizitează în timp ce studia în Brazilia are una sau mai multe stadioane de fotbal - O treime din Brazilia 's două milioane de locuitori lucrează în industria agricolă.Boabe de cafea, porumb, grâu, trestie de zahăr, orez și soia sunt Brazilia 's culturile primare - Una dintre cele șapte minuni ale lumii, statuia Hristos Mântuitorul, se găsește în Rio De Janeiro capitala Braziliei este Brasilia, unde majore instituțiile de învățământ superior, cum ar fi Universitatea din Brasilia, la Universitatea din Brasilia cental (UniCEUB) și Universitatea Catolică din Brasilia (UCB) se află - Antropologii au estimat că există ca 60 de triburi din jungla amazoniană care nu au fost încă să intre în contact cu civilizația Ce este sistemul de drept din Brazilia? Sistemul juridic brazilian pot fi complexe. Țara este o republică federativă, cu legile la nivel de stat, municipale, și federale. Cu un sistem juridic codificată, fiecare component al guvernului are propriul set de legi bazate pe contextul specific al acestor legi și modul în care acestea sunt aplicate. Un sistem de tribunal ajută să pună în aplicare legi, dintre care sunt necesare pentru a reprezenta persoane fizice avocați.Constituția federală este principala componenta de conducere a sistemului juridic.

Visa Requirements

All student visas in Brazil are called Temporary Visa IV, or VITEM-IV.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Student Visa (VITEM-IV)

Preț și valută

The prices for student visas to Brazil vary depending on the nationality of the applicant. The following cost can be subject to change:

 • For United Arab Emirates citizens: USD 95
 • For France citizens: USD 140
 • For United Kingdom citizens whose visa validity is up to 180 days: USD 40
 • For United Kingdom citizens whose visa validity exceeds 180 days: USD 195
 • For United States citizens: USD 160
 • For citizens from any other country: USD 40

Cine poate solicita viza?

All foreigners that want to study in Brazil - without any immigration goals or intent to perform paid activities that are not internships - need to apply for a student visa. The main requirement to get a student visa is that you are enrolled at a Brazilian university that is registered with the Ministry of Education in Brazil.

Unde puteți face cererea?

At the nearest General Consulate or Brazilian Embassy

You can apply for a student visa to Brazil at the nearest General Consulate or Brazilian Embassy.

website:

Cum se face cererea?

You should consult your Consulate General's website to obtain a student visa application, a list of requirements, and to verify the application process and timetable. Definitely make the appointment with your consulate or embassy as soon as possible.

In order to apply for a VITEM-IV, it is necessary to prepare the following documentation:

 • Applicants passport which cannot expire within 6 months and must have at least two blank pages
 • One Visa Application Form per applicant, generated online
 • Two 3cm x 4cm sized photos
 • Proof of residence within the jurisdiction of the Consular Section of the Embassy for the past 12 months
 • Non-criminal record certificate issued by the applicant's local Police Department for applicants over the age of 18, issued less than 90 days before the application
 • Proof of scholarship, if not, proof of financial capability to pay for the whole duration of the course
 • Proof of enrollment in the institution certifying that the applicant will be attending a course of study, clearly stating the amount of class hours per week
 • Notarized birth certificate or declaration
 • Certificate issued by the previous education institution stating the level of schooling of the applicant
 • Should the applicant be under the age of 18 and not travel with their parents or guardians, a notarized copy of birth certificate sworn translated into Portuguese or English and an Authorization for Brazilian Visa Issuance for Minors signed by both parents or legal guardians at a public notary
 • Health insurance valid in Brazil offering coverage for treatment and hospitalization, or PB4 in case of students from Portugal

Când trebuie să aplicați?

The processing time can be quick and only take a couple of days, but this depends on the country.

The VITEM-IV are valid for up to one year at a time, depending on which course the student is enrolled in, and can be renewed as many times as necessary in order for the student to finish the course. The request for extending the visa must be done at a Federal Police Department or at the Ministry of Justice within 30 days before the current visa expires. In order to renew the visa after one year, you will need to show documentation from the university which proves you have reasonable attendance and performance to continue the course.

For interns, the student visa is valid for one year and cannot be renewed.

After the student visa is granted to the applicant, the student has three months to enter Brazil. After entering Brazil, the student has up to 30 days to register with the Federal Police Department of the city in which they will live.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Those who come to Brazil with a VITEM-IV are not allowed to engage in paid activities that are not internships. However, foreign students that are willing to be interns in Brazil are allowed to perform paid activities. For internships of up to four months, there is no need for a formal link with a Brazilian educational institution. For internships lasting longer than four months, a formal link with a Brazilian education institution is mandatory.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?