Keystone logo
Canada

Studiu Drept în Canada 2024

Studiază în Canada

Ce este un grad de Drept în Canada? Pentru a deveni un avocat în Canada, persoanele fizice trebuie să se înscrie în formatele de învățământ corespunzătoare și de a lucra printr-o serie de programe până se obține nivelul dorit de educație. În cele mai multe cazuri, gradul de drept în Canada va dura aproximativ patru ani pentru a finaliza cadrul unui program universitar. De asemenea, va trebui să obțină, la un minim o diplomă de licență Legi și trebuie să provină de la o școală de lege care 's recunoscute. Procesul educațional lege este una care se bazează pe obținerea de pregătire pentru utilizarea practică. Elevii vor trebui să stea pentru testul LSAT, un test care asigură elevul are o înțelegere deplină a componentelor de drept canadian pentru a lucra în acest domeniu. Legea învățământului superior în Canada Pentru cei care doresc să obțină o diplomă în drept în Canada, vestea bună este că este posibil să facă acest lucru. Există multe școli de drept canadian și cele mai multe dintre ele permit pentru studenții internaționali să înscrie.Înainte de vedere acest lucru, deși, persoanele fizice trebuie să se concentreze pe ceea ce 'll învăța. În primul rând, există o concurență pentru a ajunge în școlile de drept și respectate în Canada. Din acest motiv, persoanele fizice vor trebui să aibă o medie punct de grad înalt și se dovedi ca o alegere demnă de cele mai bune școli. LSAT este un test standardizat care este luată pentru a măsura unele aptitudini care sunt necesare pentru ca elevii să aibă, în scopul de a intra în școală de drept. Acesta este adesea un punct de referință pentru a determina dacă elevul ar trebui să fie luate în considerare. Implicarea comunității, declarații personale, și experiență de muncă pot contribui toate la dacă sau nu școala va accepta elevul.Odata ce elevul este înscris, el sau ea va finaliza patru ani de învățământ la orice țării 's numeroase scoli de drept, unele dintre acestea includ Universitatea McGill, Universitatea din Montreal, Universitatea din Manitoba, Universitatea din British Columbia, și Regina 's University, toate din care au facultăților de drept speciale, numită Facultatea de Drept. Elevii vor completa educația în școală drept, realizarea tot credit necesare pentru a trece cerințele școlii. Apoi, el sau ea va trebui să stea pentru examenul Bar. Acesta este un test de lege foarte dificil administrat de Asociația Baroului Canadian. Este nevoie, de asemenea, controale de fond. Studenții trebuie să treacă acest test pentru a avea o licență de practică în țară. Privind spre viitor de drept în țară, există o nevoie tot mai mare de avocati bine educați și dedicate din țară.Pentru studenții internaționali care doresc să se înscrie în acest tip de școală, vestea bună este că există numeroase opțiuni de program disponibile. Este important să se obțină o viză de student, în scopul de a se înscrie în aceste programe, dar universitatea se poate ajuta elevul să realizeze aceste documente necesare.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  624
 • Ponderea utilităților

  47
 • Abonament la internet

  58
 • Transport local

  67

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  5

Despre Canada

Canada este o țară mare, care 's moderne în cele mai multe aspecte ale vieții de zi cu zi. Țara, al doilea ca marime de zonă din lume, este mărginit la sud de Statele Unite ale Americii. Fiind unul dintre cele mai bogate țări din lume, zona este, probabil, una dintre opțiunile cele mai interesante pentru cei care doresc să practice dreptul într-o țară modernă, diversă. Canada, o țară vorbitori de limba engleza si franceza, ofera o multime de oportunitati pentru călătorii educaționale care doresc să-și extindă orizonturile și să obțină gradul lor de drept. Date esențiale despre Canada - Capitala Canadei este Ottawa, situat în provincia Ontario. - Canada are două limbi oficiale - engleză și franceză. Aproape 60 la suta dintre canadieni vorbesc limba engleză în timp ce 20 la suta vorbesc franceza. Alte limbi vorbite de obicei în Canada din cauza nivelului ridicat de diversitate multiculturală sunt cantoneză, germană, italiană și Punjab.- Sistemul juridic din Quebec se bazează pe un sistem de legi civile susținute de lege francez; restul Canadei aderă la sistemul de drept comun engleză. - Canada contine aproximativ doua milioane de lacuri care acoperă în jur de opt la sută din suprafața totală a acestuia. - Frunza de arțar este Canadei 's simbol național și este afișat vizibil pe țară "pavilion uri. - Royal Canadian Mounted Police (limbajul cotidian numit "Mounties ") se află o forță de poliție națională și federale care este cunoscut pentru călărie decorate ca ei zonele de patrulare din Canada. Ce este sistemul de drept din Canada? Sistemul juridic canadian a fost construit pe sistemul de drept comun britanic. Deoarece Canada a fost dată o colonie a Angliei, multe dintre influențele acest interval de timp sunt prezente în Canada 's sistem de drept divers. Este un sistem bi-jurisdicțional și sunt componente ale prezentei legi public și privat.Guvernul federal are jurisdicție asupra domenii specifice ale dreptului întrucât majoritatea legilor sunt afectate de normele provincie. Țară 's constituție este legea supremă. Canada are un parlament, la fel ca ceea ce este prezent în Marea Britanie. Există un proces de apel prezent, de asemenea.

Cerințe pentru Viză

Pentru a studia în Canada mai mult de 6 luni, trebuie să obțineți un permis de studiu canadian, care servește drept viză de student canadian pe durata șederii dumneavoastră.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Permis de studii canadian

Preț și valută

CAD 150

Cine poate solicita viza?

Majoritatea cetățenilor străini trebuie să solicite un permis de studii. Un permis de studiu, odată eliberat, permite unui cetățean străin să studieze în Canada la un institut aprobat pe durata cursului sau programului specificat. În unele cazuri, nu aveți nevoie de un permis de studiu pentru a merge la școală în Canada:

 1. Dacă cursul sau programul pe care intenționați să îl studiați are o durată mai mică de 6 luni.
 2. Dacă sunteți membru al familiei sau personalul unui reprezentant străin în Canada.
 3. Dacă sunteți membru al unei forțe armate străine. Cu toate acestea, veți avea nevoie în continuare de o autorizație electronică de călătorie (eTA) pentru a zbura în Canada.

Unde puteți face cererea?

Aplicație online/hârtie

Puteți solicita un permis de studii canadian fie online, fie printr-o cerere pe hârtie, care poate fi obținută de pe site-ul web al Citizenship and Immigration Canada (CIC).

website:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Cum se face cererea?

1. Mai întâi trebuie să obțineți o scrisoare de acceptare standardizată de la un furnizor de învățământ superior recunoscut.

2. Următoarea etapă este să obțineți un pachet de cerere de viză de student canadian, fie de pe site-ul web al CIC (http://www.cic.gc.ca), fie contactând biroul local de vize, sau ambasada sau consulatul canadian la domiciliul dvs. țară.

3. Pentru a obține pachetul de aplicație, va trebui să răspundeți la câteva întrebări despre dvs. pe site-ul CIC. Aceste întrebări vor determina dacă sunteți eligibil pentru a aplica online pentru un permis de student canadian și ce documente va trebui să furnizați. Dacă sunteți găsit eligibil, veți primi un cod personal de listă de verificare, valabil 60 de zile, de care veți avea nevoie pentru a vă depune cererea online. Asigurați-vă că imprimați pagina care conține codul dvs. pentru referințe viitoare. Pagina va include, de asemenea, un ghid de aplicare, o sumă estimată a taxei de școlarizare, o listă de documente pe care va trebui să le trimiteți împreună cu cererea și instrucțiuni pentru următorii pași.

4. Când sunteți gata să aplicați, creați un cont MyCIC, unde veți introduce codul personal al listei de verificare. Veți primi apoi lista de verificare a documentelor personale care vă permite să încărcați și să trimiteți documentele către CIC.

5. După ce ați pregătit documentele și formularul de cerere și ați plătit taxele, puteți trimite cererea completată la CIC.

6. Este posibil ca unii solicitanți să fie nevoiți să participe la un interviu la biroul local de vize.

7. Când cererea dvs. este aprobată, veți primi o scrisoare de prezentare, în timp ce studenților din țări care necesită o autorizație electronică de călătorie (eTA) și/sau o viză de ședere temporară vor primi acestea dacă este necesar. ETA va fi legată de pașaportul dvs. Este important să călătoriți cu pașaportul pe care l-ați folosit când ați solicitat permisul de studii. ETA va fi valabilă timp de cinci ani sau până la expirarea pașaportului dvs., oricare dintre acestea survine primul.

8. Prezentați-le împreună cu pașaportul, dovada finanțelor dvs. și scrisoarea de acceptare (și orice alte documente pe care vi s-a sfătuit să le luați) la Agenția Canada pentru Serviciile de Frontieră (CBSA) din Canada, care va emite apoi dvs. canadian. permis de studiu și vă permit accesul în Canada. Documentele necesare pentru viza de student în Canada includ:

 • Formular de cerere completat;
 • Scrisoarea originală de acceptare din partea universității;
 • Un pașaport/document de călătorie valabil, care vă permite, de asemenea, să vă întoarceți în țara de origine. Dacă locuiți în SUA, acest lucru nu este necesar;
 • Două fotografii recente dimensiune pașaport, cu specificații ale numelui și datei nașterii pe spate;
 • Dovada sprijinului financiar în timpul studiilor care reprezintă: taxă de școlarizare + 833 CAD/lună (pentru toate provinciile, cu excepția Quebecului) sau taxă de școlarizare + 917 CAD/lună (Quebec);
 • O scrisoare de explicație;
 • Dacă intenționați să studiați în Quebec, veți avea nevoie și de un Certificat d'acceptation du Québec, traduceri în engleză și franceză pentru documentul dvs., o declarație din partea traducătorului și o copie certificată a documentelor originale;
 • Dovada că ați plătit taxa de permis de studii (150 CAD).

Când trebuie să aplicați?

Timpul de procesare variază. Depinde de tipul de cerere pe care o depuneți și de unde este procesată. Aplicațiile pe hârtie durează de obicei de două ori mai mult decât aplicațiile online. Este întotdeauna recomandat să verificați timpii de procesare cu mult timp în avans: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Odată ce aveți un permis de studii canadian, puteți solicita reînnoirea acestuia din Canada dacă decideți să vă continuați studiile.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Puteți lucra în campus sau în afara campusului până la 20 de ore în timpul semestrelor universitare și cu normă întreagă în pauze precum vacanțele de iarnă sau de vară, fără a fi nevoie de un permis de muncă. Pentru a vă califica, trebuie să aveți un permis de studiu valabil și să fiți student cu normă întreagă. De asemenea, veți avea nevoie de un număr de asigurări sociale (SIN) de la Service Canada pentru a lucra în Canada sau pentru a primi beneficii și servicii din programele guvernamentale. Permisul dvs. de studiu va deveni invalid la 90 de zile după ce ați finalizat programul de studii, așa că va trebui să obțineți un permis de muncă după absolvire dacă doriți să rămâneți în Canada după studii și să căutați de lucru. Aceasta este valabilă timp de trei ani.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

O viză de student canadian poate fi refuzată dacă ofițerul de vize suspectează că scopul solicitantului de a merge în Canada a fost denaturat - dacă un curs de studiu nu a fost motivul real pentru care o persoană a solicitat. Și mai probabil, dovada fondurilor furnizate poate fi insuficientă pentru cheltuielile așteptate de școlarizare, hrană, chirie etc. sau poate să nu fie în mod clar adecvată pentru un curs de studii susținut.