Keystone logo
Canada

Studiu Drept în Canada 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  652
 • Ponderea utilităților

  45
 • Abonament la internet

  63
 • Transport local

  76

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  11
 • Pint de bere locală

  5

Despre Canada

Canada este o țară mare, care 's moderne în cele mai multe aspecte ale vieții de zi cu zi. Țara, al doilea ca marime de zonă din lume, este mărginit la sud de Statele Unite ale Americii. Fiind unul dintre cele mai bogate țări din lume, zona este, probabil, una dintre opțiunile cele mai interesante pentru cei care doresc să practice dreptul într-o țară modernă, diversă. Canada, o țară vorbitori de limba engleza si franceza, ofera o multime de oportunitati pentru călătorii educaționale care doresc să-și extindă orizonturile și să obțină gradul lor de drept. Date esențiale despre Canada - Capitala Canadei este Ottawa, situat în provincia Ontario. - Canada are două limbi oficiale - engleză și franceză. Aproape 60 la suta dintre canadieni vorbesc limba engleză în timp ce 20 la suta vorbesc franceza. Alte limbi vorbite de obicei în Canada din cauza nivelului ridicat de diversitate multiculturală sunt cantoneză, germană, italiană și Punjab.- Sistemul juridic din Quebec se bazează pe un sistem de legi civile susținute de lege francez; restul Canadei aderă la sistemul de drept comun engleză. - Canada contine aproximativ doua milioane de lacuri care acoperă în jur de opt la sută din suprafața totală a acestuia. - Frunza de arțar este Canadei 's simbol național și este afișat vizibil pe țară "pavilion uri. - Royal Canadian Mounted Police (limbajul cotidian numit "Mounties ") se află o forță de poliție națională și federale care este cunoscut pentru călărie decorate ca ei zonele de patrulare din Canada. Ce este sistemul de drept din Canada? Sistemul juridic canadian a fost construit pe sistemul de drept comun britanic. Deoarece Canada a fost dată o colonie a Angliei, multe dintre influențele acest interval de timp sunt prezente în Canada 's sistem de drept divers. Este un sistem bi-jurisdicțional și sunt componente ale prezentei legi public și privat.Guvernul federal are jurisdicție asupra domenii specifice ale dreptului întrucât majoritatea legilor sunt afectate de normele provincie. Țară 's constituție este legea supremă. Canada are un parlament, la fel ca ceea ce este prezent în Marea Britanie. Există un proces de apel prezent, de asemenea.

Studiază în Canada

Ce este un grad de Drept în Canada? Pentru a deveni un avocat în Canada, persoanele fizice trebuie să se înscrie în formatele de învățământ corespunzătoare și de a lucra printr-o serie de programe până se obține nivelul dorit de educație. În cele mai multe cazuri, gradul de drept în Canada va dura aproximativ patru ani pentru a finaliza cadrul unui program universitar. De asemenea, va trebui să obțină, la un minim o diplomă de licență Legi și trebuie să provină de la o școală de lege care 's recunoscute. Procesul educațional lege este una care se bazează pe obținerea de pregătire pentru utilizarea practică. Elevii vor trebui să stea pentru testul LSAT, un test care asigură elevul are o înțelegere deplină a componentelor de drept canadian pentru a lucra în acest domeniu. Legea învățământului superior în Canada Pentru cei care doresc să obțină o diplomă în drept în Canada, vestea bună este că este posibil să facă acest lucru. Există multe școli de drept canadian și cele mai multe dintre ele permit pentru studenții internaționali să înscrie.Înainte de vedere acest lucru, deși, persoanele fizice trebuie să se concentreze pe ceea ce 'll învăța. În primul rând, există o concurență pentru a ajunge în școlile de drept și respectate în Canada. Din acest motiv, persoanele fizice vor trebui să aibă o medie punct de grad înalt și se dovedi ca o alegere demnă de cele mai bune școli. LSAT este un test standardizat care este luată pentru a măsura unele aptitudini care sunt necesare pentru ca elevii să aibă, în scopul de a intra în școală de drept. Acesta este adesea un punct de referință pentru a determina dacă elevul ar trebui să fie luate în considerare. Implicarea comunității, declarații personale, și experiență de muncă pot contribui toate la dacă sau nu școala va accepta elevul.Odata ce elevul este înscris, el sau ea va finaliza patru ani de învățământ la orice țării 's numeroase scoli de drept, unele dintre acestea includ Universitatea McGill, Universitatea din Montreal, Universitatea din Manitoba, Universitatea din British Columbia, și Regina 's University, toate din care au facultăților de drept speciale, numită Facultatea de Drept. Elevii vor completa educația în școală drept, realizarea tot credit necesare pentru a trece cerințele școlii. Apoi, el sau ea va trebui să stea pentru examenul Bar. Acesta este un test de lege foarte dificil administrat de Asociația Baroului Canadian. Este nevoie, de asemenea, controale de fond. Studenții trebuie să treacă acest test pentru a avea o licență de practică în țară. Privind spre viitor de drept în țară, există o nevoie tot mai mare de avocati bine educați și dedicate din țară.Pentru studenții internaționali care doresc să se înscrie în acest tip de școală, vestea bună este că există numeroase opțiuni de program disponibile. Este important să se obțină o viză de student, în scopul de a se înscrie în aceste programe, dar universitatea se poate ajuta elevul să realizeze aceste documente necesare.

Visa Requirements

In order to study in Canada longer than 6 months, you need to obtain a Canadian study permit, which serves as a Canadian student visa for the duration of your stay.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Canadian study permit

Preț și valută

CAD 150

Cine poate solicita viza?

Most foreign nationals must apply for a study permit. A study permit, once issued, allows a foreign national to study in Canada at an approved institute for the duration of the specified course or program. In some cases, you do not require a study permit to go to school in Canada:

 1. If the course or program you intend to study is less than 6 months in duration.
 2. If you are a family member or staff of a foreign representative to Canada.
 3. If you are a member of a foreign armed force. However, you will still need an Electronic Travel Authorization (eTA) to fly to Canada.

Unde puteți face cererea?

Online/paper application

You can apply for a Canadian study permit either online or through a paper application, which can be obtained from the Citizenship and Immigration Canada (CIC) website.

website:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Cum se face cererea?

1. You must first obtain a standardized letter of acceptance from a recognized higher education provider.

2. The next stage is to get a Canadian student visa application package, either from the CIC website (http://www.cic.gc.ca) or by contacting your local visa office, or the Canadian embassy or consulate in your home country.

3. In order to get your application package, you’ll need to answer a few questions about yourself on the CIC website. These questions will determine whether you are eligible to apply online for a Canadian student permit, and what documents you’ll need to provide. If you are found eligible, you will receive a personal checklist code, valid for 60 days, which you will need in order to submit your application online. Make sure to print out the page containing your code for future reference. The page will also include an application guide, an estimated tuition fee amount, a list of documents you will need to submit with your application, and guidelines for your next steps.

4. When you are ready to apply, create a MyCIC account, where you will enter your personal checklist code. You will then receive your personal document checklist which allows you to upload and send your documents to CIC.

5. Once you have your documents and application form ready and have paid your fees, you can submit your completed application to CIC.

6. Some applicants may have to attend an interview at their local visa office.

7. When your application is approved, you’ll receive a letter of introduction, while students from countries that require an Electronic Travel Authorization (eTA) and/or a temporary residence visa will be issued these if required. The eTA will be linked to your passport. It is important that you travel with the passport you used when you applied for your study permit. The eTA will be valid for five years or until your passport expires, whichever comes first.

8. Present these along with your passport, proof of your finances and your letter of acceptance (and any other documents that you’ve been advised to take) to the Canada Border Services Agency (CBSA) in Canada, who will then issue your Canadian study permit and allow you access into Canada. The required documents for the student visa in Canada include:

 • Completed application form;
 • The original letter of acceptance from the university;
 • A valid passport/travel document, which also allows you to return to your home country. If you live in the U.S.A., this is not necessary;
 • Two recent passport-size photographs, with specifications of name and date of birth on the back;
 • Proof of financial support during your studies that represent: tuition fee + 833 CAD/month (for all provinces, except Quebec) or tuition fee + 917 CAD/month (Quebec);
 • A letter of explanation;
 • If you intend to study in Quebec, you will also need a Certificat d’acceptation du Québec, English and French translations for your document, a statement from the translator, and a certified copy of the original documents;
 • Proof that you paid the study permit fee (150 CAD).

Când trebuie să aplicați?

Processing times vary. It depends on the type of application you submit, and where it is processed. Paper applications typically take about twice as long as online applications. It’s always recommended to check the processing times well in advance: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Once you have a Canadian study permit, you can apply to renew it from within Canada if you decide to continue your studies.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

You can work on or off-campus for up to 20 hours during university semesters and full-time during breaks such as the winter or summer holidays, without the need for a work permit. To qualify, you must have a valid study permit and be a full-time student. You will also need a Social Insurance Number (SIN) from Service Canada to work in Canada or to receive benefits and services from government programs. Your study permit will become invalid 90 days after you have completed your study program, so you’ll need to acquire a post-graduation work permit if you want to stay in Canada after your studies and seek work. This is valid for three years.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

A Canadian student visa may be refused if the visa officer suspects that the applicant’s purpose in going to Canada was misrepresented - if a course of study was not the real reason an individual was applying. Even more probable, the proof of funds provided may be insufficient for the expected expenses of tuition, food, rent, etc, or may not be clearly adequate for a claimed course of studies.