Keystone logo
Canada

Cele mai bune universități pentru Drept Programe în Canada 2023

Numărul de instituții: 296
  • Bordeaux, Franţa
  • Lyon, Franţa
  • + 5 Mai mult

  De la înființarea sa în 1993, ESMA oferă o formare în ciclul CG Animation & FX, care a evoluat constant în contact cu profesioniștii în animație care ne însoțesc în fiecare an. Această pregătire, echivalentă cu un nivel francez de Bac + 5 (RNCP nivel 7), se bucură acum de recunoaștere internațională din partea lumii profesionale și de sprijin din partea celor mai mari nume din animație. Descoperiți acest curs propus în campusurile noastre Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes și Toulouse; Montreal în Canada. Versiunea în limba engleză a cursului este oferită în campusurile Lyon și Montpellier.

  • Lac la Biche, Canada
  • Boyle, Canada
  • + 4 Mai mult

  Explorați posibilități și oportunități nesfârșite studiind în frumoasa nord-est a Albertei, Canada. Cu o abundență de lacuri frumoase, păduri boreale și o abundență de faună și floră, acest cadru natural asemănător unui parc este o experiență care vă va lăsa cu siguranță o impresie de durată. Fiecare dintre campusurile noastre este situat în orașe unice, cu povești uimitoare și istorii bogate și diverse care așteaptă să fie explorate.

  • Toronto, Canada

  Școala de Studii Continue a Universității din Toronto (UofT SCS) sprijină cursanții adulți cu cursuri fără diplomă concepute de experți, susținute în clasă și online, de către instructori experți care sunt lideri recunoscuți în domeniile lor. Ca parte integrantă a universității, SCS este alimentat de vitalitatea intelectuală a UofT și de standardele înalte pentru predare și învățare.

  • Madison, Statele Unite ale Americii
  • Teaneck, Statele Unite ale Americii
  • + 3 Mai mult

  Cea mai mare universitate privată din New Jersey, FDU este o instituție non-profit, non-sectară, multicampus. Fondată în 1942, FDU a obținut statutul de patru ani în 1948 și aprobarea ca universitate în 1956. Universitatea oferă peste 100 de programe de licență și studii superioare, inclusiv programe de doctorat în farmacie, practică de asistență medicală, psihologie clinică și psihologie școlară; și o școală de afaceri acreditată de AACSB. Programele de studii sunt oferite în două campusuri din New Jersey și în două locații FDU din afara SUA: Wroxton College, în Oxfordshire, în Anglia, și Vancouver Campus, în British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  De la începuturile sale ca școală de agricultură și economie casnică, Olds College și-a extins oferta de programe și a crescut pentru a oferi mai multe programe axate pe carieră de-a lungul anilor. Cursurile de gătit și cusut s-au transformat în renumitul nostru program de modă, cursurile de mașini au crescut pentru a deveni programe de mecanică agricolă și grea și abilități agricole, așa cum au evoluat în programele noastre de management al agriculturii și horticultură.

  • Winnipeg, Canada

  Situat în Winnipeg, Manitoba, Canada, Colegiul Universitar Booth este o instituție creștină care își are rădăcinile în istoria de 156 de ani a Armatei Salvării în satisfacerea nevoilor celor mai vulnerabili din societate. Profund angajați în justiția socială, îmbinăm credința creștină și erudiția riguroasă cu pasiunea pentru slujire. Abordarea noastră asupra învățării este ancorată în excelența academică și se bazează pe o viziune a speranței, justiției sociale și milei pentru toți.

  • Toronto, Canada

  Osgoode Professional Development este brațul de învățare pe tot parcursul vieții a Osgoode Hall Law School, una dintre cele mai importante facultăți de drept din Canada. OsgoodePD este cunoscut la nivel global pentru angajamentul nostru față de inovarea continuă în tehnologia educațională și pedagogie. Am fost primul program de drept din Canada care a oferit învățământ la distanță și am lucrat pentru a îmbunătăți continuu calitatea, accesibilitatea și flexibilitatea. Viziunea noastră este să fim în centrul designului inovator și al furnizării de educație juridică profesională, care să permită înțelegerea, conectarea și transformarea.

  • London, Canada

  Fondat în 1954, King's University College de la Western University este un colegiu universitar catolic de arte liberale afiliat cu o mare universitate de clasă mondială. Studenții lui King se bucură de „Cel mai bun din ambele lumi” – învățând în clase mici conduse de profesori remarcabili într-un campus mic și frumos, în timp ce se bucură de experiențele de a fi parte dintr-o universitate cuprinzătoare. Studenții lui King au acces complet la toate facilitățile și serviciile de la Universitatea de Vest și absolvă cu o diplomă occidentală.

  • Montreal, Canada

  La Kensley College , credem cu fermitate că educația este singura cheie pentru a deschide ușile unor oportunități incredibile. Ne străduim să oferim fiecărui student șansa de a-și realiza visele și de a domni în viitorul lor. De-a lungul anilor, am crezut în rădăcinile noastre pentru a defini pasiunea elevului!

  • Toronto, Canada

  Amplasat în inima orașului Toronto, capitala plină de afaceri a Canadei, Fleming College - Toronto se mândrește cu programe practice predate de profesioniști experimentați din industrie, ajutând studenții să iasă din sala de clasă și să intre la locul de muncă imediat după absolvire.

  • St. Catharines, Canada

  La Facultatea de Educație din Brock, oferim educatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a reuși, punând învățarea în centrul a tot ceea ce facem.

  • Toronto, Canada

  IBU este universitatea de afaceri de ultimă generație concepută pentru a oferi o experiență educațională personalizată. Veți beneficia de mentorat și îndrumare individuală pentru a vă atinge obiectivele de carieră. Consilierul academic personal vă va îndruma și vă va sprijini. Cu o clasă limitată la 30 de studenți, veți avea ocazia să vă conectați cu colegii și profesorii.

  • Montreal, Canada

  Musitechnic a fost fondată în 1987 la Montreal de Gilles Valiquette, un cunoscut muzician, compozitor și compozitor. Era convins că tehnologia (în special computerele) va deveni piesa centrală a producției audio și a industriei muzicale, până la crearea primei diplome recunoscute de Ministerul Educației și Învățământului Superior dedicată în întregime designului sonor asistat de computer. Acest lucru a fost cu mult înainte ca toată lumea să știe ce este un mouse de computer, un MP3 sau chiar internetul.

  • Kingston, Canada

  Universitatea Queen este bine cotată în Canada pentru experiența studenților, adoptând o abordare incluzivă și oferind învățare dincolo de sala de clasă; această experiență include cele mai multe cluburi pe cap de locuitor din orice universitate canadiană, precum și un program solid de schimb internațional cu peste 220 de parteneri.

  • Toronto, Canada

  Studiind în centrul orașului Toronto, veți trăi, învăța și lucra în inima celei mai mari și mai diverse economii a Canadei. Oferim peste 160 de certificate axate pe carieră, diplome, programe postuniversitare și programe de licență - una dintre cele mai largi game de programe universitare cu normă întreagă din Canada. Cele mai multe dintre programele noastre au o componentă de educație pe teren, care vă oferă o oportunitate valoroasă de a lucra și de a învăța cu parteneri din industrie care ar putea chiar într-o zi să devină viitorul dvs. angajator.