Keystone logo
Cipru

Studiu Drept în Cipru 2024

Studiază în Cipru

Educație juridică în Cipru mai popular program de drept în Cipru este oferit de Universitatea din Nicosia, unde elevii pot câștiga un LLB (Bachelor of legi) în patru ani. Potrivit Universitatea din Nicosia site-ului 's, programul LLB a fost recunoscută oficial de către Consiliu Juridic Cipru în 2009 și permite absolvenților să-și continue educația lor, astfel încât să poată califica pentru a sta la examenul de barou. Asociația Bar Cipru reglementează licențelor și stabilește măsuri disciplinare după cum este necesar. Avocați în Cipru nu trebuie să se specializeze în orice domeniu de drept, deoarece acestea sunt considerate "" înregistrat avocați care pot lua la orice caz legal doresc. Cipru Universitar European are programe de master 's de drept de studii care cer elevilor Bachelor completa de cursuri de Legi înainte de înscrierea în clasele de drept la nivel de absolvent.Costurile de școlarizare pentru Câștigul salarial o LLB sau LLM în Cipru Costul aproximativ de un an de la facultatea de drept din Cipru este de 9000 la 12000 de euro (12.000 dolari la 16.000 dolari USD). Cipru Universitar European oferă ajutor financiar pentru studenții care au nevoie, precum și diverse burse și granturi pentru studenții internaționali. Toți elevii trebuie să plătească taxe de școlarizare, indiferent de țara de rezidență. Șanse pentru Avocați în Cipru Deși rata șomajului în Cipru este în prezent de 17 la sută, avocați licențiați avea mai puține dificultăți în găsirea pozițiilor cu firme de avocatura, banci, organele de poliție și alte industrii care necesită cunoștințe de drept internațional și de afaceri.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  567
 • Ponderea utilităților

  60
 • Abonament la internet

  34
 • Transport local

  40

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  3

Despre Cipru

Înconjurat de Grecia, Egipt, Turcia și Israel, Republica Cipru este o țară insulă situată aproximativ 2000 de mile nord-est a Africii în Marea Mediterană de Est. Deși nordul Ciprului este sub control turcă și se numește Republica Turcă a Ciprului de Nord, Turcia este singura țară care recunoaște această entitate. Populația internațional consideră nordul Ciprului o zonă care este pur și simplu ocupată de forțele care lucrează pentru guvern turc și este de fapt o parte a Republicii Cipru. În 2004, Cipru a aderat la Uniunea Europeană și mai târziu a intrat în zona euro în 2008. Este una dintre cele mai populare locuri de destinație din Marea Mediterană, datorită ierni blande si de climat subtropical și se bucură de o economie cu venituri ridicate care în mod constant scoruri în top 20 pe Indicelui Dezvoltării Umane.Informatii utile despre Cipru • CIA World Factbook arată că 77 la sută din locuitorii din Cipru sunt ciprioții greci, cu 18 la suta dintre ei desemnate la ciprioții turci. Peste 10.000 de ruși trăiesc în prezent în Cipru, de asemenea. • ciprioții greci aparțin Bisericii Ortodoxe greacă a Ciprului în timp ce ciprioții turci să adere la religia Islamului sunnit. • turcă și greacă sunt Cipru "două limbi oficiale. Cipriotă maronit arabă și armeană sunt considerate limbile minoritare. Cu toate acestea, limba engleză este vorbită de mulți ciprioți și cele mai multe anunțuri publice, indicatoarele rutiere și reclame sunt în limba engleză. • Aproximativ 7% din PIB este folosită pentru finanțarea asociațiilor educative, făcând Cipru unul din UE 's cheltuitori de top pe învățământul primar și superior (împreună cu Suedia și Danemarca). • Un membru al UE, Cipru utilizează moneda euro ca monedă. Cu toate acestea, lira turcească este utilizat în partea de nord a Ciprului, împreună cu euro.• Capitala și cel mai mare oraș din Cipru este Nicosia. De asemenea, este considerat cel mai bogat oraș 5-lea din lume. în ceea ce privește venitul pe cap de locuitor. Sistemul juridic din Cipru Sub conducerea britanică până în 1960, Cipru are un sistem juridic similar sistemului englez de drept. Cipru are în prezent o Constituție a Republicii Cipru, Principii de drept și de capital și Legile comună adoptată de membrii Casei lor Reprezentanților. După Cipru a aderat la UE în 2004, Constituția sa a fost modificat pentru a permite legislatură Europene să inlocui legislația lor națională. Cele trei ramuri ale dreptului Cipru sunt Legea comună, principiile echității și Legii statut, care cuprinde cea mai mare parte a sistemului juridic Cipru. Instanțele districtuale sunt împărțite în civil, familial, dreptul muncii, penal și instanțele militare. Toate avocați calificați să lucreze în Cipru au dreptul de a apărea în orice District Court.Cu toate acestea, un avocat Cipru trebuie să aibă cinci sau mai mulți ani de experiență practică ca un avocat tribunal districtual înainte de a fi audiat de Curtea Supremă.

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

EUR 40

Taxele pentru viza de student variază și pot fi în jur de 40 EUR. Taxele pot fi modificate.

Cine poate solicita viza?

Candidații care sunt cetățeni ai UE pot intra în Cipru ca vizitatori. La sosirea la instituția de învățământ, aceștia trebuie să depună o serie de documente la biroul de admitere al instituției de învățământ - vezi la „Cum se depun cererea?”.

Studenții internaționali din țări non-UE au nevoie de o viză de student înainte de a intra în Cipru. Vizele pentru studenți sunt eliberate numai studenților internaționali cu normă întreagă. Un student cu normă întreagă este cel care ia minimum 12 credite într-un semestru.

Unde puteți face cererea?

Ambasada/Înaltul Comisie/Consulatul Republicii Cipru

Ar trebui să aplicați personal la Ambasada / Înalta Comisie / Consulatul Republicii Cipru din țara dvs. de reședință.

website:

Cum se face cererea?

Studenți din afara UE:

Va trebui să furnizați următoarele documente atunci când solicitați viza de student:

 • Un formular de cerere completat în întregime.
 • O taxă de aplicare de 15-30 de lire cipriote (nerambursabilă).
 • Patru (4) fotografii dimensiune pașaport.
 • Copii certificate (certificate) ale calificărilor academice ale studentului.
 • Dovezi de competență în limba engleză (dacă este posibil)
 • O fotocopie a pașaportului lor. Pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin un (1) an de la data sosirii studentului.

Biroul de Admitere va comunica candidaților detalii despre datele interviului și documentele necesare la timp pentru interviu.

În timpul interviului pentru viză la Ambasada/Înalta Comisie/Consulatul Republicii Cipru, candidatul trebuie să prezinte:

 • Calificări academice originale și copiile lor certificate în engleză sau în traducere în engleză. \
 • Pașaportul lor, valabil cel puțin un (1) an de la data sosirii lor în Cipru
 • Un certificat recent de bună conduită eliberat de poliția din țara de origine sau de reședință.
 • O garanție financiară recentă emisă de sponsorul studentului

Studenții trebuie să se prezinte la instituția de învățământ în prima zi lucrătoare de la sosire pentru a se înscrie și a efectua formalitățile rămase necesare pentru eliberarea unui permis de ședere temporară.
Studenții internaționali ar trebui să se înregistreze la Filiala de străini ai poliției districtuale în termen de șapte zile de la data sosirii în Cipru.

Studenții UE: La sosirea la instituția de învățământ, aceștia trebuie să prezinte la biroul de admitere al instituției de învățământ următoarele:

 • Un formular de cerere completat în întregime.
 • O taxă de aplicare de 15-30 de lire cipriote (nerambursabilă).
 • Patru (4) fotografii dimensiune pașaport.
 • Copii certificate (certificate) ale calificărilor academice ale studentului.
 • Dovezi de competență în limba engleză (dacă este posibil)
 • O fotocopie a pașaportului lor. Pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin un (1) an de la data sosirii studentului.
 • Un certificat recent de bună conduită eliberat de poliția din țara de origine sau de reședință.

În plus față de cele de mai sus, candidații trebuie să plătească taxa de înregistrare, taxele de școlarizare semestriale și să se înregistreze pentru materii. În continuare, trebuie să solicite la Departamentul de migrație un permis de ședere temporară.

Când trebuie să aplicați?

Ar trebui să solicitați viza de student cu cel puțin 2-3 luni înainte de sosirea planificată în Cipru.

Durata vizei de student depinde de durata programului dumneavoastră de studii.

Timp de procesare

3 Months

Oportunități de lucru

În mod normal, studenții străini din țări din afara UE nu au voie să lucreze pe tot parcursul studiului în Cipru. Guvernul Republicii Cipru poate crea excepții pentru cursuri, unde pot fi eliberate permise de muncă pentru a permite pregătirea practică pe tot parcursul vacanțelor de vară.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.

Vă rugăm să rețineți: viza de student este eliberată pentru o anumită instituție de învățământ. În cazul în care studentul străin decide să schimbe o instituție de învățământ, atunci trebuie să obțină un nou permis de ședere.