Keystone logo

Cele mai bune universități pentru Drept Programe în Costa Rica 2023

Numărul de instituții: 29
  • San José

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 Mai mult

  Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă, care nu are legătură cu partidele politice și religioase. A fost fondată în 1943 datorită viziunii omului de afaceri mexican Eugenio Garza Sada. Are 31 de campusuri și 21 de sedii și birouri de legătură internaționale. Obiectivul său este de a instrui lideri cu spirit antreprenorial, simț uman și un nivel ridicat de competitivitate.

  • Cuesta de Moras

  Universidad Panamericana s-a născut în Costa Rica în 1988 ca a cincea universitate privată autorizată în mod corespunzător în fața organului de conducere al universităților private CONESUP (sesiunea nr. 125-88 din 17 decembrie 1988), ca o alternativă importantă care este oferită costaricenilor se dezvoltă ca adevărați profesioniști. În oferta noastră academică, am oferit instrucțiuni profesioniștilor care se remarcă astăzi ca mari funcționari din sectorul privat sau public în cariere la nivel de bacalaureat, licență și master, precum drept, arhitectură, asistență medicală, administrație, contabilitate, resurse umane, Engleză, preșcolar, inginerie sisteme, inginerie industrială, inginerie civilă, proiectare publicitară, publicitate, printre altele. Inginerie civilă, design publicitar, publicitate, printre altele. Inginerie civilă, design publicitar, publicitate, printre altele. Astăzi, universitatea noastră își face drum și în zonele rurale, mutând catedra în aceste locuri odată cu deschiderea sediului central regional, astfel încât locuitorii din toată Costa Rica să poată avea acces la formarea noastră profesională academică și această creștere este încă un exemplu al capacitatea și conducerea care caracterizează acest centru educațional și, la rândul său, este cel mai bun exemplu de sprijin și prestigiu pe care îl obțin elevii săi este cel mai bun exemplu de sprijin și prestigiu pe care îl obțin elevii săi

  • San José

  Într-un moment în care se afirmă că noile generații optează pentru stiluri de viață fără complicații majore, în care rapidul, ușurința și simplitatea devin criterii de selecție pentru luarea deciziilor, devine și mai relevant să evidențiezi pe cei care rezistă tendințelor și, pe dimpotrivă, optează din ce în ce mai mult pentru calitate, seriozitate, pentru organisme academice consolidate sau pentru căutarea prestigiului și a unei infrastructuri solide, în selecția universității lor. La Universitatea de Științe Medicale, UCIMED, nu numai că am luptat pentru calitatea și excelența studenților noștri, dar am făcut din aceste valori un stil de viață și le avem încorporate în ADN-ul nostru. În calitate de rector, nu există nimic care să mă bucure mai mult decât să am recunoașterea națională a autorităților, a comunității medicale, a cadrelor medicale, a părinților, studenților și absolvenților. Această recunoaștere nu este doar la nivel național, ci merge mult mai departe și este confirmată de numărul tot mai mare de studenți din diferite părți ale regiunii care se alătură comunității noastre universitare, organizațiilor internaționale cu care semnăm acorduri sau, cu companiile angajează absolvenții noștri.

  • Heredia

  La 24 aprilie 1986, deschiderea Universității Internaționale a Americii a fost aprobată de Consiliul Național pentru Învățământul Universitar Privat (CONESUP), fiind prima instituție universitară privată de învățământ superior aprobată de acest organism. Și-a început activitatea într-o clădire situată la est de capitală în Barrio La California, unde a predat carierele de administrare a afacerilor, educație preșcolară, comerț internațional, inginerie informatică, inginerie industrială, engleză și turism. La sfârșitul anilor optzeci și începutul anilor nouăzeci, noul campus a fost construit unde astăzi sunt amplasate facilitățile sediului principal, situate pe strada 23 și bulevardul 7 bis din cartierul Aranjuez al orașului San José, în fața Vechi obiceiuri culturale complexe. În prezent, Universitatea Internațională a Americii are 21 de cariere care acoperă domeniile sănătății, ingineriei, arhitecturii, economiei, științelor sociale și a limbilor din bacalaureat, licență și masterat. Universitatea s-a născut cu sloganul de a fi un reper în învățământul superior privat, care a devenit evident de-a lungul anilor, lăsându-și amprenta asupra formării profesioniștilor integrați pe piața muncii. Astăzi vrem să continuăm povestea mergând spre viitor cu optimism, reînnoindu-ne în permanență, adoptând noi metodologii de predare în conformitate cu cerințele vremii, extinzându-ne resursele pentru cercetare și proiectându-ne cu o forță mai mare către societate pentru a detona schimbările.

  • Cartago Province

  Primește o căldură de bun venit de la Universitatea Florencio del Castillo, pe care acum o vom numi UCA. Universitatea noastră este o instituție academică care a fost fondată în 1995 pentru a satisface nevoile unei populații care căutau diferite opțiuni academice la nivel universitar. Astăzi, mai bine de douăzeci de ani mai târziu, rămânem pe piață ca o universitate solidă care acceptă schimbări sociale și tehnologice cu maturitate și responsabilitate. Filozofia noastră a fost întotdeauna serviciul pentru clienți, adică pentru tinerii care sunt viitorul unei națiuni dispuse să se schimbe; Ne-am angajat să îi sprijinim printr-un proces de formare de excelență, să le atingem obiectivele și astfel să obținem succes. Luați în considerare, dragi vizitatori, acest spațiu virtual ca acasă. Acest site a fost conceput pentru a vă face sejurul cu noi mai plăcut.

  • Geneva
  • Switzerland Online
  • San José
  • + 2 Mai mult

  Un organism autonom ONU înființat în 1963, Institutul Națiunilor Unite pentru Formare și Cercetare (www.unitar.org) este un braț de pregătire al sistemului Națiunilor Unite și are mandatul de a spori eficacitatea ONU prin formare diplomatică și creșterea impactului acțiunilor naționale prin sensibilizarea publică, educarea și formarea oficialilor de politici publice.

  • San Pedro

  Scopul nostru este de a contribui substanțial la procesele de predare în proiectare, artă, managementul afacerilor și tehnologie, cu intenția de a sprijini dezvoltarea industriei creative. Prin implementarea unor programe educaționale centrate pe studenți de ultimă generație și prin construirea de alianțe cu liderii din industrie, profesioniștii creativi dobândesc instrumentele necesare pentru a contribui la avansarea societății inovatoare.

  • San Pedro

  Într-o lume în continuă schimbare, vă invit să vă instruiți ca profesioniști și să vă mențineți mereu la curent prin educația continuă. La Universitatea noastră ne încurajăm întotdeauna studenții să dezvolte gândirea activă, stimulăm creativitatea, dezvoltarea inovatoare și munca în echipă, astfel încât absolvenții noștri să fie capabili să facă față provocărilor și schimbărilor tehnologice accelerate.

  • San Pedro

  Obiectivul nostru de a instrui, prin predare, cercetare și proiecție socială, profesioniști foarte dedicați capabili să se dezvolte într-un mediu național și internațional, cu un spirit ridicat de cercetare și inovare, moralitate solidă, sensibilitate umană profundă și o viziune clară asupra viitorului .

  • San José

  Universitatea FUNDEPOS este dezvoltată în Costa Rica ca urmare a trei evenimente educaționale istorice din domeniul științelor economice. Primul dintre acestea odată cu sosirea Universității Naționale în 1983, cu sediul în San Diego, California, SUA, care a instituit primul program de masterat profesional în administrarea afacerilor din țară. Al doilea moment istoric a avut loc în 1993 când acest program a fost transferat, în ceea ce privește administrarea sa, la Universitatea din Costa Rica (UCR). În acest scop, a fost creată Fundația pentru Studii Postuniversitare și Cercetare în Științe Economice (FUNDEPOS).

  • Heredia

  UNA este precedată de Escuela Normal de Costa Rica (1914), dedicată formării cadrelor didactice, și Escuela Normal Superior (1968), al cărei angajament a fost pregătirea profesorilor de liceu. De la ambele instituții, el a moștenit nu numai infrastructura, ci și o cultură pedagogică care i-ar afecta ulterior vocația educațional-didactică și umanistă. Când a fost creată UNA, școlile normale Pérez Zeledón și Liberia au devenit secțiuni regionale ale noii universități de stat.

  • San José

  Datorită prestigiului și traiectoriei sale, Universitatea Castro Carazo este chemată să garanteze tuturor oamenilor, fără distincție de origine etnică, sex, vârstă, abilități diferite, condiții sociale, condiții de sănătate, religie, opinii, preferințe sau stare civilă, acces la medii de calitate pentru predare și învățare. Printr-un învățământ superior pertinent și eficient, Universitatea Castro Carazo își propune să contribuie la bunăstarea individuală și colectivă, dezvoltând în studenții săi capacitatea de a-și atinge visele, obiectivele profesionale și potențialul intelectual deplin. La fel, îi împuternicește să își asume responsabilitatea comună, ca cetățeni întreprinzători, productivi, creativi și etici, într-o lume în schimbare și multiculturală. Pentru aceasta, Universitatea Castro Carazo oferă programe formale și non-formale de educație generală, ocupațională și de conservare a mediului. De asemenea, oferă servicii de dezvoltare și sprijin pentru studenți pentru a asigura succesul studenților săi în planurile lor de viață.

  • San José

  Universitatea San Marcos își are originile în prima școală comercială care a fost înființată în Costa Rica în 1922, sub numele de Școala de Comerț Manuel Aragón, specializată în predarea contabilității și comerțului, nume care a rămas în vigoare mulți ani . Odată cu trecerea timpului, sistemul de învățământ comercial privat din țara noastră a evoluat și acea primă instituție de învățământ comercial a fost transformată într-o instituție parauniversitară în 1974, cu numele de Instituto de Profesionalización en Ciencias Contables Manuel Aragón (IPECCO), păstrând așa cum a fost la origini specialitatea în predarea contabilității și administrării afacerilor.

  • Curridabat

  UACA și-a deschis porțile către studenți în 1976 ca fundație non-profit, în conformitate cu legislația din Costa Rica. A fost prima universitate privată din această națiune. Viziunea noastră „De a deveni Universitatea remarcabilă din Costa Rica în domeniul academic, în cercetare și în proiecția sa socială”. Misiunea noastră „Să pregătim profesioniști într-un cadru de respect și libertate, cu o minte disciplinată în gândirea logică și creativă și o atitudine grijulie și umanistă”.