Keystone logo
Danemarca

Studiu Drept în Danemarca 2024

Studiază în Danemarca

La sud de Norvegia și sud-vest a Suediei se află Regatul Danemarcei, stat suveran, care include, de asemenea, țările autonome Groenlanda și Insulele Feroe în împărăția sa. Peste cinci milioane de oameni trăiesc în Danemarca, o țară democratică socialistă mod constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai dezvoltate tari și cele mai fericite din lume în primul rând din cauza ridicat, venitul mediu pe cap de locuitor, egalitate de venituri și factorii de mobilitate socială. Un membru fondator al Organizației Națiunilor Unite, NATO, OCDE și Consiliul Nordic, Danemarca are un trecut unic bogat în istorie Viking, încăierări medievale cu țările vecine și luarea de o poziție neutră în timpul al doilea război mondial. Date utile despre Danemarca • danez este limba vorbită predominantely în Danemarca • coroane daneze (DKK) este moneda utilizată, cu o Krone egală de 100 minereu • Aproape 90 la suta din danezi practica religia protestantă • Danemarca este o țară foarte verde.Energia eoliană reprezintă 30 la sută din energia electrică utilizată de locuitorii săi • Copenhaga este capitala Danemarcei și acasă la guvernul său, în cazul în care monarhul și prim-ministru de multe ori convoca într-un castel regal din secolul al 17-lea construită de sistemul judiciar Christian IV al Danemarcei legislativ și executiv Autoritatea rămâne separat de autoritate judiciară. Nu există o unificat sistem judiciar în Danemarca. În schimb, Insulele Feroe, Danemarca și Groenlanda au propriile sisteme juridice proprii. Cu toate acestea, hotărârile judecătorești mare efectuate de judecători care trăiesc în Insulele Feroe sau Groenlanda poate fi atacată în daneze instanțele superioare. Cea mai mare Instanța penală și civilă este Curtea Supremă de Justiție daneză, care este responsabil pentru administrarea justiției pe întreg teritoriul Regatului Danemarcei. Constituția Danemarcei este fundamentul pentru toate procedurile judiciare și acte normative puse în aplicare de monarhie Danemarca 's.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  599
 • Ponderea utilităților

  67
 • Abonament la internet

  33
 • Transport local

  68

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  12
 • Bilet de cinema

  16
 • Pint de bere locală

  7

Despre Danemarca

Grade Legea oferite de Danemarca Danemarca oferă licență în drept, Master of Laws (LL.M) și grade de drept doctor. Gradul LL.M este recunoscută pe plan internațional ca o diplomă postuniversitară necesitând aproximativ un an pentru a finaliza. Cei mai mulți studenți drept continuării urmăririi unui grad LL.M după terminarea unui program de 's licență de a obține expertiza cu domenii specializate de drept, cum ar fi civil, penal sau judiciară. În plus, cele mai multe firme de avocatura daneze (ca și firme de avocatură din întreaga Uniune Europeană) prefera avocații lor să dețină o diplomă de LL.M deoarece acest grad indică studentul a avansat de formare juridică și este calificat să se ocupe de cazurile într-un mediu multinațional. Câștigul salarial o Legea de masterat în Danemarca Danemarca are două universități oferă grade drept: Universitatea din Copenhaga (Facultatea de Drept) și Aahus Facultate (Facultatea de Drept). Universitatea din Copenhaga este cea mai mare scoala de drept în Danemarca și Scandinavia și are 4000 de elevi înscriși la un moment dat.Elevii pot alege pentru a câștiga unul dintre cele patru grade de la Universitatea din Copenhaga: o LL.B, un LL.M, un doctorat sau un master în soluționarea conflictelor și Mediere. Universitatea Aahus, în orașul de Aahus, Danemarca, oferă, de asemenea programe de drept de licență, masterat și doctorat, dar nu include un Maestru de soluționarea conflictelor și Mediere în curriculum. Cursuri de vară sunt, de asemenea, disponibile la Universitatea Aahus. Taxe de școlarizare și Durata Studii de Drept din Danemarca în mod obișnuit, studenții de la drept complet "grade s în trei-patru ani și master 'lor de licență grade s într-un an. Ph.D. grade poate dura până la trei ani pentru a termina, în funcție de domeniul în care studentul dorește să se specializeze. Studenții SEE și UE nu trebuie să plătească de școlarizare în timp ce înscriși într-un program de învățământ superior din Danemarca. Cetățeni americani și din afara Uniunii Europene trebuie să plătească taxe de școlarizare anuale variind de la 6000 la 15.000 de euro (8000 dolari la 20.000 de dolari dolari SUA).Oportunități de Avocați din Danemarca, cu mii de firme de avocatura își desfășoară activitatea în Danemarca și ratele șomajului Daneza mod constant sub semnul cinci la sută, găsirea ocuparea forței de muncă în Danemarca, nu este dificil. Cu toate acestea, avocații specializat în experiența dreptul internațional rate mai mari de succes în obținerea poziții mai repede decât avocați cu grade LLM.

Cerințe pentru Viză

ST1 - permis de ședere și muncă pentru studenții de schimb din afara UE/SEE/țări nordice.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Permis de ședere și muncă (ST1)

Preț și valută

EUR 310

Taxele de solicitare a vizei depind de țara de origine și pot fi în jur de 310 EUR. Taxele pot fi modificate.

Cine poate solicita viza?

Dacă intenționați să studiați în Danemarca mai mult de trei luni, veți avea nevoie fie de un certificat de înregistrare, fie de un permis de ședere:

 1. Cetățenii UE/SEE vor avea nevoie de un certificat de înregistrare, iar cetățenii elvețieni vor trebui să solicite un card de ședere.
 2. Cetăţenii din afara UE/SEE vor trebui să solicite un permis de şedere danez înainte de a ajunge în Danemarca.

Trebuie să fiți admis la un program de învățământ superior din Danemarca, care este aprobat de o autoritate de stat sau oferit de o instituție de învățământ acreditată public.

Unde puteți face cererea?

Misiunea diplomatică daneză

Va trebui să depuneți personal cererea ST1 la cea mai apropiată misiune diplomatică daneză. Motivul pentru care trebuie să vă prezentați personal este pentru a vă putea înregistra caracteristicile biometrice (imagine facială digitală și amprentele digitale). Caracteristicile dumneavoastră biometrice sunt o cerință pentru permisul de rezidență. Cel mai probabil va trebui să faceți o programare.

website:

Cum se face cererea?

De obicei, trebuie să furnizați următoarele atunci când solicitați o viză de student în Danemarca:

 • Scrisoare de acceptare de la universitatea ta;
 • Un formular de cerere semnat și completat;
 • Dovada de competență lingvistică (de obicei engleză);
 • Un pașaport valabil sau o altă formă de document de călătorie;
 • O fotografie de pașaport;
 • Asigurare de calatorie;
 • dovada plății taxei de viză;
 • Dovada fondurilor minime (aproximativ 1000 EUR/luna);
 • Informații detaliate despre programul dvs. de studii;
 • Dovada privind aranjamentele de cazare in timpul studiilor.

Când trebuie să aplicați?

Cel mai bun moment pentru a începe să solicitați permisul de ședere în Danemarca este cu trei luni înainte de data sosirii. Este nevoie, în medie, de aproximativ 60 de zile pentru ca cererea să fie procesată, iar durata permisului de ședere pentru student depinde dacă urmează să finalizați un întreg program de educație sau să urmați doar o parte a unui program ca student invitat. Dacă va fi un program întreg, atunci vi se va acorda un permis de ședere pe durata programului respectiv. Cu toate acestea, dacă sunteți înscris doar pentru a urma o parte a unui program, permisul de ședere va fi acordat pentru maximum doi ani.

Timp de procesare

60 Days

Oportunități de lucru

 • Cetăţenii nordici, UE/SEE sau elveţieni pot lucra în Danemarca fără restricţii privind numărul de ore.
 • Studenții din afara UE/SEE și non-nordici li se permite să lucreze în Danemarca 20 de ore pe săptămână din septembrie până în mai și 37 de ore pe săptămână din iunie până în august.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.