Keystone logo
Emiratele Arabe Unite

Studiu Drept în Emiratele Arabe Unite 2024

Studiază în Emiratele Arabe Unite

Care este gradul de Drept din Emiratele Arabe Unite? Persoanele care doresc să lucreze în acest domeniu va trebui să obțină educație adecvată în acest sens. În Emiratele Arabe Unite, gradul inițial este un burlac 's grad. Există mai multe programe 's de bază disponibile, precum și programele de doctorat. Zona de grade 's de drept sunt destul de mari în calitate și la fel ca cele gasite in domenii occidentale, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, și Canada. Opțiuni de studiu extinse sunt disponibile pentru persoanele fizice care doresc să urmeze acest nivel de Legea Învățământului educație. Superior în Emiratele Arabe Unite Selectarea oricărei School necesită luând în considerare oportunitățile prezente. Țara oferă o gamă largă de facultățile de drept. Unele dintre acestea oferă zone foarte specializate de studiu. Alții sunt mai puțin specifice. Există unele competiție pentru a intra în școli și prețioase în domeniul dreptului.Cu toate acestea, nu tinde să fie deschideri disponibile în fiecare an, pentru cei care sunt bine calificat cu note mari de la studiile anterioare. Aceasta include studenții internaționali. Studenții au tendința de a studia într-una sau mai multe dintre diferitele departamente ale dreptului. Acest lucru este defalcat de universitate, dar tinde să includă un departament de drept privat, un departament de Sharia și studii islamice, precum și un departament de drept privat. Cei mai mulți studenți se va inscrie in zona în care sunt cel mai probabil de a practica în momentul în care părăsesc școala. După ce a studiat timp de patru și șase ani, în funcție de zona de focalizare, studenții sunt în măsură să ia un examen de licență de la Barou. Acesta este un test foarte dificil și mulți elevi nu treacă timpul inițial. Examenul este o cerință pentru persoane fizice pentru a finaliza pentru a le permite admitere în Barou. Aceasta este o cerință pentru persoanele fizice care doresc să practice dreptul în zonă.Studenții internaționali sunt adesea binevenite pentru a studia în multe dintre universitățile prezente în Emiratele Arabe Unite. Cu toate acestea, aceasta începe cu o cerere la școala de alegere inițial. Apoi, elevul este capabil să obțină documentele de călătorie necesare. La absolvirea școlii, mulți studenți vor petrece timp de lucru în domeniul prin programe de ucenicie. Acest lucru le oferă o cunoaștere de lucru de pe teren și a permite studentului de a obține o perspectivă importantă în procesele. Cel mai adesea, există oportunități pentru studenți, inclusiv studenți internaționali bine pregătiți și dedicate, pentru a găsi posturi din cadrul firmelor legale și prin diferite poziții din oficiu. Deși provocatoare, procesul de a deveni un avocat de aici poate fi foarte profitabile.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  673
 • Ponderea utilităților

  53
 • Abonament la internet

  91
 • Transport local

  68

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  11
 • Pint de bere locală

  9

Despre Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite este o țară situată în partea sud-estică a Peninsulei Arabe din Golful Persic. Este aproape de Arabia Saudită, Iran, Pakistan și. Țara are un machiaj cultural divers, inclusiv una care este împărțită de diferite Emirates, sau principate, toate din care sunt destul de diferite de vedere etic. Cunoscut ca unul dintre cele mai bogate părți ale lumii din cauza rezervelor de petrol prezenți acolo, acest domeniu este în creștere în ceea ce privește nevoile juridice. Pentru cei care doresc să studieze și să învețe sistemul juridic de aici, există de multe ori deschideri de locuri de muncă disponibile cheie. Ce este sistemul de Drept din Emiratele Arabe Unite? Sistemul juridic din Emiratele Arabe Unite este una care se bazează pe Constituția țară. Există componente în această constituție pentru majoritatea nevoilor, inclusiv libertatea de comunicare, religie, mișcare, și opinie. Constituția este susținută de țara 's Federală Curtea Supremă. Există instanțe Sharia și instanțele civile prezenți aici.Aceste legi reglementează căsătorie, divorț, precum și custodia copiilor și toți variază de la o zonă la alta.

Cerințe pentru Viză

Studenții care doresc să studieze în Emiratele Arabe Unite trebuie să solicite viza pentru studenți din Emiratele Arabe Unite. Vizele pentru studenți sunt oferite pentru programe cu normă întreagă. Există vize pe termen scurt și pe termen lung.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student în Emiratele Arabe Unite

Preț și valută

Costul unui permis de ședere pentru student depinde de sponsor (părinte sau universitate), de jurisdicția sponsorului (în cazul universității), dacă solicitantul se află în interiorul sau în afara EAU și dacă cererea este procesată într-un mod normal sau mod accelerat.

Cine poate solicita viza?

Legea Emiratelor Arabe Unite impune tuturor studenților care nu sunt naționali (cu excepția cetățenilor CCG) să obțină un „Permis de intrare pentru studenți”, urmat de o „Viză de rezidență pentru studenți” pe durata studiilor. Statele membre GCC (Consiliul de Cooperare al Golfului) sunt Bahrain, Kuweit, Oman, Qatar, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Unde puteți face cererea?

universități din Emiratele Arabe Unite

Viza pentru studenți din Emiratele Arabe Unite pentru studenții internaționali este facilitată chiar de universitățile din Emiratele Arabe Unite. Studenții își pot trimite documentele direct la universitate.

website:

Cum se face cererea?

Odată ce universitatea vă trimite scrisoarea de ofertă pentru program și o acceptați, va iniția procesul de solicitare a vizei. Viza pentru studenți din Emiratele Arabe Unite nu cere studenților internaționali să se prezinte la un interviu separat pentru viză.

În timp ce procesul de documentare poate varia de la universitate la universitate, unele dintre documentele solicitate în mod obișnuit pentru viza de studenți din Emiratele Arabe Unite sunt:

 • Copie pașaport color valabilă cel puțin șapte luni.
 • Fotografie color dimensiune pașaport
 • Formulare universitare completate
 • Copie chitanță pentru școlarizare și viză
 • Documentația de asigurare medicală completată

Când trebuie să aplicați?

În mod ideal, procesul de viză de student ar trebui să înceapă cu cel puțin 1-2 luni înainte de începutul semestrului, astfel încât aceștia să se poată ocupa de celelalte aspecte ale listei de verificare a plecării. De obicei, este nevoie de aproximativ 15-20 de zile pentru ca viza să fie procesată, însă, aceasta variază de la universitate la universitate. Studenții internaționali au și opțiunea de a alege procesarea Express, care costă mai mult decât procesarea normală. În cadrul procesării rapide, studenții pot obține viza pentru studenți din Emiratele Arabe Unite în termen de 10 zile.

Vizele de studenți din Emiratele Arabe Unite sunt valabile pentru o perioadă de 12 luni. Studenții internaționali trebuie să-și reînnoiască viza de student la sfârșitul perioadei de 12 luni dacă programul lor este mai lung decât perioada respectivă. Studenților li se va percepe o taxă de reînnoire a vizei și o taxă de asigurare de sănătate pentru reînnoire. Studenții internaționali trebuie să depună documentele de reînnoire a vizei cu cel puțin o lună înainte de data expirării vizei.

Timp de procesare

20 Days

Oportunități de lucru

Studenții internaționali din Emiratele Arabe Unite pot participa la muncă în campus, precum și în afara campusului. Cu toate acestea, ar avea nevoie de permisiunea universității lor pentru acest lucru. Dacă studenții beneficiază de sponsorizare universitară, aceștia se pot adresa Departamentului de Muncă din Emiratele Arabe Unite pentru a obține un permis de a ocupa un loc de muncă cu fracțiune de normă în Emiratele Arabe Unite.

Costul aproximativ al unui permis de ședere pentru studenți este de 2.500 Dh, excluzând depozitul de garanție (dacă este cazul), taxele de deschidere a dosarelor (dacă este cazul), legalizarea documentelor și traducerea (dacă este necesar). Se vor aplica taxe suplimentare de 500 Dh pentru un permis de muncă pentru studenți.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Există, de obicei, trei motive pentru care viza de student din Emiratele Arabe Unite ar putea fi respinsă:

 1. Organismul de imigrare ar putea să nege.
 2. Registratorul universității ar putea să o respingă.
 3. Studentul ar putea să nu reușească să trimită testul medical (necesar în cadrul procesului de solicitare a vizei de student).