Keystone logo
Finlanda

Studiu Drept în Finlanda 2024

Studiază în Finlanda

Câștigul salarial o diplomă în drept în Finlanda Finlanda permite oricui să practice dreptul, dar numai persoanelor fizice care obțin de acordare a licențelor de Baroul Avocaților din Finlanda poate utiliza în mod legal titlul de "asianajaja " (literal însemnând "avocat ", "avocat " sau " avocat "). Avocații care sunt considerate "asianajaja " au încheiat o perioadă de trei ani de licență în drept programului ( "oikeusnotaari ") și de doi ani Master of Laws ( "oikeustieteen Maisteri "). În plus, avocații trebuie să experimenteze, de asemenea, o ucenicie patru ani cu o firma de avocatura sau avocat privat și să treacă examenul de barou. Cel mai mare grad de drept elevii pot obține în Finlanda este "Oikeustieteen Tohtori ", sau doctor în drept. Elevii trebuie să câștige 60 de credite și a finaliza o disertație de doctorat numit "monografie ", care este de obicei în jurul valorii de 250 de pagini. Această monografie trebuie să fie, de asemenea, apărată verbal in fata unui grup de profesori de drept desemnate.Grade Legea poate fi obținut numai de la una dintre cele trei universitati: Universitatea din Laponia, la Universitatea din Turku și la Universitatea din Helsinki. Avocații finlandeze au voie să practice în mod independent, în societățile cu răspundere limitată sau în parteneriate. În plus, avocați trebuie să petreacă 18 oră sau mai mult într-un curs de educație continuă în fiecare an pentru a menține acordare a licențelor lor. Scolarizare si de zi Cheltuieli Studenții care doresc să studieze într-un program de lege finlandez va fi fericit să știu că educația este gratuită și finanțarea cheltuielilor de trai este în mare parte asigurată de prestații de studenți pe baza de guvern oferite prin intermediul Ministerului Educației. Forumul Economic Mondial clasat recent sistem de învățământ superior Finlanda 's ca cel mai bun din lume, datorită accent pe cercetare, știință și grade practice de curs. Cheltuielile de trai lunare din Finlanda (aceasta include hrană, cazare și deplasare) este de aproximativ 750 de euro (1000 dolari USD).Elevii care au nevoie de asigurare medicală sunt sfătuiți să se alăture unui sindicat elev și de a obține un carnet de student de la uniunea care de multe ori oferă reduceri pentru cheltuielile legate de școală.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  441
 • Ponderea utilităților

  38
 • Abonament la internet

  20
 • Transport local

  60

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  15
 • Pint de bere locală

  7

Despre Finlanda

Situat în Europa de Nord, unde se învecinează cu Norvegia, Suedia, Estonia și Rusia, țara nordică a Finlandei mod constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de a trăi în referire la calitatea vieții, oportunități economice și de educație. Finlanda lăudat un venit pe cap de locuitor de aproape 50.000 dolari, unul dintre cele mai ridicate din lume. Slab populate, datorită climei sale rece și teren accidentat, Finlanda este a opta cea mai mare țară din Europa în ceea ce privește măsurătorile de teren, cu cele mai multe dintre cele cinci milioane de locuitori care trăiesc în partea de sud a țării, în special Helsinki, Lahti și Tampere. Date pe scurt despre Finlanda - Temperatura medie în timpul iernii în sud Finlanda rămâne sub 32 de grade Celsius (0 Celsius), cu zăpadă rămas pe teren din noiembrie până în aprilie. Cu toate acestea, veri finlandeze minim teribil fierbinte. Temperaturile de 90 de grade Fahrenheit (32 grade Celsius), în la jumătatea lunii iulie nu sunt neobișnuite.- Fermierii din nordul Finlandei accent pe creșterea animalelor, în timp ce agricultorii din sudul subliniez agricole de cereale - În 2002, Finlanda 's valută (markka) a fost înlocuit cu euro. - Finlanda are două limbi oficiale: suedeze și finlandeze. 90 la suta din populatia Finlandei 's vorbește finlandeză. Limba engleză este vorbită de 60 la suta din finlandezi în timp ce 20 la suta vorbesc germana. Guvernul și juridice Sistemul Finlanda O democrație parlamentară reglementată de un prim-ministru, șeful statului și o constituție puse în aplicare în anul 2000, Finlanda permite cetățenilor să voteze la toate alegerile din țări ca și alegeri europene. Autoritatea supremă legislativă este exercitată de către Finlanda 's unicameral format din 200 de Parlamentul persoane care sunt date puterea de a schimba Constituția, trece peste veto de către Prim Ministru și respingerea cabinetului. Sistemul judiciar Finlanda 's este bazat pe dreptul civil și împărțit între instanțele administrative și instanțele penale / civile.Dreptul finlandez se bazează în principal pe dreptul suedez, dar este, de asemenea, puternic influențată de dreptul roman. Apel instanțe (regionale) și instanțele locale decid cazuri aduse judecătorilor în diverse jurisdicții în întreaga Finlanda. O High Court of Punerea sub acuzare, de asemenea, că există oferte de numai cu crimele comise de către titularii de rang înalt de birouri guvernamentale. Pedeapsa pentru încălcarea legilor în Finlanda implică probațiune, amenzi și în folosul comunității. Omor prin imprudență, traficul de droguri și alte infracțiuni grave, în general, garanteaza nouă ani de închisoare. Finlanda nu da Exemple de viață pentru crimă cu premeditare, dar, în general, premii probă prizonier după 10 la 15 ani. Finlanda a abolit pedeapsa cu moartea în 1971.

Cerințe pentru Viză

 1. Viză de scurtă ședere - pentru vizite de maximum 90 de zile. Este posibil să aveți nevoie de viză, de exemplu, dacă sunteți invitat să susțineți un examen de admitere în Finlanda sau dacă participați la un curs sau un schimb care durează mai puțin de 90 de zile.
 2. Permis de ședere pentru studii - un permis de ședere temporară pe termen lung care se acordă de obicei pentru un an la un moment dat. Dacă veniți în Finlanda pentru o perioadă de schimb de studenți care depășește trei luni sau dacă ați fost admis la un program de studii complete, trebuie să aplicați pentru acesta.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de scurtă ședere; Permis de ședere pentru studii

Preț și valută

EUR 330

Taxele pentru permisul de ședere pentru studii în Finlanda pentru cererea pe hârtie sunt în prezent de 330 EUR; și 300 EUR pentru o cerere electronică.

Cine poate solicita viza?

Dacă sunteți cetățean nordic sau UE/SEE, nu aveți nevoie de viză sau permis de ședere în Finlanda. Cu toate acestea, trebuie să vă înregistrați reședința la Migri dacă șederea dumneavoastră în Finlanda depășește 90 de zile (6 luni pentru cetățenii nordici). În plus, dacă șederea dumneavoastră în Finlanda durează mai mult de un an, ar trebui să vă înregistrați în sistemul de populație finlandez.

Dacă nu sunteți cetățean al UE/SEE, veți avea nevoie de obicei de o viză sau un permis de ședere pentru studenți. Pentru care ar trebui să aplici, depinde de durata șederii tale în Finlanda.

Unde puteți face cererea?

Online / Ambasada sau consulatul Finlandei

Puteți începe cererea dvs. de permis de ședere pentru studenți online la Enterfinland.fi, dar în acest proces este necesar să vizitați personal ambasada sau consulatul Finlandei. O cerere de permis de ședere pentru studenți finlandezi nu poate fi procesată până când solicitantul nu vizitează ambasada, indiferent dacă cererea a fost depusă electronic sau la ambasada însăși.

website:

Cum se face cererea?

Pentru a aplica pentru viză de student sau permis de ședere în Finlanda, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • Trebuie să furnizați scrisoarea oficială de acceptare emisă de universitatea finlandeză gazdă.
 • Pașaportul dvs. trebuie să aibă o valabilitate care depășește cu cel puțin 3 luni durata vizei sau a permisului de ședere pentru care solicitați.
 • Pașaportul dumneavoastră trebuie să fi fost eliberat în ultimii 10 ani.
 • Trebuie să aveți o copie a formularului de cerere completat și semnat.
 • Trebuie să faceți dovada capacității dumneavoastră financiare pentru a vă întreține financiar pe toată perioada de studiu în Finlanda și pentru transportul de întoarcere. În prezent, un student trebuie să aibă un minim de 560 EUR pe lună pentru a rămâne în Finlanda. Aceasta înseamnă că studentul trebuie să aibă un minim de 6720 EUR pe an pentru cheltuielile sale în Finlanda.
 • Trebuie să furnizați o declarație recentă a situației financiare de la banca dvs. care să arate că aveți cel puțin 6720 EUR în contul dvs. bancar. Rețineți că studenții care urmează cursuri de licență în Finlanda trebuie să aibă fonduri pentru un an la un moment dat. Studenții de schimb trebuie să aibă fonduri pentru întreaga durată a șederii lor în Finlanda. În cazul în care nu aveți suma menționată mai sus în cont, trebuie să furnizați dovezi scrise că ați primit o bursă sau ați fost selectat pentru beneficii care urmează să fie oferite de institutul dvs. de învățământ. Rețineți că extrasele bancare ale părinților unui solicitant sau un cont comun sau comun nu vor fi acceptate pentru viza de student sau permisul de ședere în Finlanda.
 • Trebuie să furnizați dovada că ați obținut o asigurare medicală și medicală valabilă care acoperă întreaga durată a șederii dumneavoastră în Finlanda.
 • Trebuie să fii într-o stare bună de sănătate fizică și psihică și să fii ferit de orice fel de boală contagioasă.
 • Nu trebuie să aveți antecedente penale.
 • Nu trebuie să fi fost refuzată anterior intrarea în Finlanda.
 • Intenționați să părăsiți Finlanda la sfârșitul șederii autorizate.

Când trebuie să aplicați?

Timpii de procesare a unei vize de student finlandeze variază, le puteți verifica aici: http://migri.fi/en/processing-times

Un permis de ședere pentru studenți este de obicei acordat pentru un an la un moment dat. După primul an în Finlanda (în timp util înainte de expirarea permisului anterior) ar trebui să solicitați o prelungire a permisului de ședere pentru studenți de la Migri. Puteți utiliza serviciul electronic Enter Finland și în acest scop. De asemenea, este de remarcat faptul că, atunci când solicitați un permis prelungit, când permisul inițial este pe cale să expire, trebuie să vă aflați în Finlanda când depuneți cererea.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Dacă lucrezi împreună cu studiile, orele tale de lucru sunt limitate. Puteți lucra doar pentru o medie de 25 de ore pe săptămână în timpul trimestrului universitar. Numărul de ore de lucru nu este limitat la nivel săptămânal. Aceasta înseamnă că îți poți ajusta programul de lucru săptămânal pe parcursul trimestrului universitar, atâta timp cât lucrezi în medie 25 de ore pe săptămână.

Puteți lucra fără restricții în momentele în care instituția dvs. de învățământ nu oferă instruire, adică în timpul sărbătorilor de vară și de Crăciun.

De asemenea, vă puteți finaliza teza într-o companie sau puteți participa la cursuri practice. În aceste contexte, programul de lucru nu este limitat.

Ore pe săptămână

25

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.