Keystone logo
Franţa

Cele mai bune universități pentru Drept Programe în Franţa 2023

Numărul de instituții: 249
  • Bordeaux, Franţa
  • Lyon, Franţa
  • + 5 Mai mult

  De la înființarea sa în 1993, ESMA oferă o formare în ciclul CG Animation & FX, care a evoluat constant în contact cu profesioniștii în animație care ne însoțesc în fiecare an. Această pregătire, echivalentă cu un nivel francez de Bac + 5 (RNCP nivel 7), se bucură acum de recunoaștere internațională din partea lumii profesionale și de sprijin din partea celor mai mari nume din animație. Descoperiți acest curs propus în campusurile noastre Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes și Toulouse; Montreal în Canada. Versiunea în limba engleză a cursului este oferită în campusurile Lyon și Montpellier.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  Un consorțiu de universități europene a dezvoltat un nou și inovator program paneuropean EUMaster4HPC, care se concentrează pe soluții de înaltă performanță. EUMaster4HPC reunește principalii jucători din educația HPC din Europa pentru a pregăti următoarea generație de experți HPC cu înaltă calificare și talent pentru a conduce transformarea digitală europeană. EUMaster4HPC se bazează pe curriculum inovator și paradigme de predare, excelență academică, experți HPC de talie mondială, acces la centre de supercalculare și sprijin puternic din industrie.

  • Nancy, Franţa

  Mines Nancy este una dintre școlile de inginerie de top (a 9-a cea mai bună școală de inginerie din Franța) și este cunoscută la nivel internațional (clasată pe locurile 17, 51 și 76 în clasamentul ARWU). Școala este dedicată să ofere o educație de înaltă calitate, cu un accent puternic pe cercetare și inovare. Studenții noștri sunt pregătiți pentru a fi ingineri și manageri inovatori cu o experiență solidă în știință și științe umaniste, dotați cu cunoștințe ample de specialitate și capacitatea de a lucra în medii multiculturale și de a aborda provocările complexe ale societății de astăzi.

  • Strasbourg, Franţa

  Complexitatea simplificată! Școala absolventă în Chimie a Sistemelor Complexe oferă un program integrat de master și doctorat într-un mediu stimulant. Programul de master CSC oferă 8 luni de cursuri - care acoperă aspecte de frontieră ale chimiei moderne - și 14 luni de stagii bazate pe cercetare în trei laboratoare. Pe lângă laboratoarele de cercetare din Strasbourg, puteți efectua stagii de practică în companii sau în străinătate. Această structură vă permite să vă consolidați mediul de bază în chimie, să îl extindeți și să adaptați programul la interesele dvs. Formarea dumneavoastră este completată de cursuri de competențe transferabile, care acoperă subiecte care variază de la dezvoltarea carierei până la antreprenoriat. Pe parcursul acestui program de master de 2 ani, veți fi susținut de o bursă; după finalizarea masterului, studenții de succes au acces direct la programele de doctorat din Strasbourg, un punct fierbinte al chimiei.

  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • La Rochelle, Franţa

  EIGSI La Rochelle este o școală generalistă de inginerie postbacalaureat. Școala oferă pregătire științifică, umanistă, purtătoare de know-how tehnic și ghidată cu hotărâre de CSR în dimensiunile sale societale, de mediu și economice. EIGSI are 1.500 de cursanți repartizați în două campusuri în La Rochelle în Franța și Casablanca în Maroc. Fondată în 1901 la Paris, EIGSI este una dintre cele mai vechi școli de inginerie din Franța.

  • Paris, Franţa

  American Graduate School din Paris (AGS) oferă programe de învățământ superior american studenților din întreaga lume. AGS este o școală absolventă mică, de elită, care combină toate calitățile unei universități de top cu un mediu de învățare intim și multicultural. AGS este specializată în Relații Internaționale și Diplomație, acoperind o gamă largă de subiecte, cum ar fi managementul ONG-urilor, soluționarea conflictelor, politicile de mediu și specializările de zonă (Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Europa), printre altele. Școala profită din plin de locația sa strategică într-un oraș internațional mare, cum ar fi Paris, găzduind discuții, vizite și evenimente de networking. Facultatea remarcabilă a AGS este formată din savanți, foști ambasadori și alți practicieni atrași din diversitatea comunității din Paris. Peste 60 de naționalități au fost reprezentate în cadrul facultății și studenților AGS în ultimii douăzeci și cinci de ani, aducând perspective multiple în sala de clasă și promovând un dialog și înțelegere care se află în centrul misiunii școlii: pacea prin educație.

  • Saint-Martin-d'Hères, Franţa

  Grenoble INP – Pagora, UGA, este o școală absolventă de inginerie finanțată de stat, specializată în domeniile fibrelor, materialelor pe bază de bio, hârtie și suporturi tipărite. Oferă cursuri de inginerie la nivel de master și de ucenicie, cu sprijinul actorilor importanți din industrie și cercetare din Franța și din străinătate.

  • Gif-sur-Yvette, Franţa

  CentraleSupélec este o instituție publică sub cartă ministerială, dedicată științelor și ingineriei. Această cartă este împărtășită între Ministerul Învățământului Superior, Cercetării și Inovării și Ministerul Economiei, Industriei și Tehnologiilor Digitale.

  • Angers, Franţa

  Creată la 1 ianuarie 2020, IAE Angers este școala universitară de management a Universității din Angers. De asemenea, face parte din rețeaua națională IAE Franța.

  • Paris, Franţa
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 1 Mai mult

  Fondată în 1970, Université Paris Pantheon-Assas este moștenitorul „La Sorbonne”, fosta Facultate de Droit et de Sciences Economiques din Paris din secolul al XIII-lea. Universitatea este recunoscută la nivel național și internațional ca fiind cea mai importantă universitate franceză în drept, angajată să asigure cel mai înalt nivel de excelență, în ceea ce privește toate domeniile dreptului.

  • Paris, Franţa
  • Montreal, Canada

  Creat în 1972 de mari jucători imobiliari, Grupul ESPI – înființat cu statut asociativ (Legea din 1901) – este o instituție privată de învățământ superior ale cărei calificări sunt recunoscute de nivelul 6 de stat (Bac+3) și nivelul 7 (Bac+5). ), sau diplome școlare, și înscrise în Directoratul Național al Atestărilor Profesionale (RNCP), cu un ciclu de licență și un ciclu de master profesional (6 specializări). 50 de ani de existență au permis Grupului să prindă rădăcini în toate afacerile imobiliare. Astăzi, studenții noștri sunt răspândiți în campusurile din Paris, Nantes, Marsilia, Bordeaux, Lyon și Montpellier.

  • Canterbury, Regatul Unit
  • Etterbeek, Belgia
  • + 2 Mai mult

  Universitatea din Kent este o universitate recunoscută la nivel global. Ne inspirăm absolvenții să facă lucruri extraordinare în lume.

  • Paris, Franţa

  Fondată la Viena în 2003, de Dr. Alfred Pritz, Prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter și Elisabeth Vykoukal, Universitatea Sigmund Freud (SFU) este o universitate privată acreditată oficial de statul austriac din 2005.