Keystone logo
Germania

Studiu Drept în Germania 2024

Studiază în Germania

Obținerea unui drept de masterat german a câștiga o diplomă în drept în Germania, elevii trebuie să ia două examene de stat și treacă printr-un curriculum lung 6 ani. În primul rând, elevii trebuie să treacă întâi examen de stat, la sfârșitul de 4 ani de studii universitare de licență. Acestea trebuie să ia apoi un stagiu de doi ani (denumit Referendarzeit) pentru a câștiga experiență în toate aspectele sistemului juridic. În cele din urmă, un al doilea examen de stat se acordă elevilor de finisare cei doi ani de stagii juridice în instanță penală și civilă. În timpul stagiului, studenții trebuie să ia, de asemenea cursuri predate de către avocați sau judecători. Salariile plătite studentului sunt furnizate de guvernul german. Avocati potențiale în Germania au două șanse de a trece de stat Examene. După trecerea ambele examene, studentul este considerat calificat pentru a căuta locuri de muncă ca un judecător sau un avocat.Taxe de școlarizare superior costurilor de învățământ sunt puternic subvenționate de către guvernul german și sunt relativ scăzute în comparație cu costurile de școlarizare din SUA, cu excepția cazului în un student alege să caute o diplomă în drept la o universitate privată rată a șomajului. Posturi vacante Germania 's este una dintre cele mai scăzute în Uniunea Europeană. Studenții străini care optează să câștige o diplomă în drept în Germania și să urmărească ocuparea forței de muncă sunt susceptibile de a găsi o poziție imediat după ce trece al doilea examen.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  507
 • Ponderea utilităților

  91
 • Abonament la internet

  43
 • Transport local

  60

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  12
 • Pint de bere locală

  4

Despre Germania

O țară mare din Europa centrală care cuprinde 16 de state si un membru al Uniunii Europene, Germania este denumit oficial ca Republica Federală Germania (Bundesrepublik Deutschland) și are multă influență politică și economică dintre toate celelalte țări ale UE. Cancelarul prezidează guvernare democratică Germania 's, care impune un sistem de drept bazat pe principiile descrise în Legea fundamentală a Republicii Federale Germania la faptele despre Germania -. Statele șaisprezece cuprinzând Germania sunt numite landuri, cu fiecare stat deține sale constituție proprie. - Contribuții de germani la domeniile științei, matematică și tehnologie nu poate fi destul de accentuat. Persoane fizice Brilliant, cum ar fi Einstein, Max Planck, Herman von Helmholtz, Johannes Gutenberg, Gottfried Leibniz și Carl Gauss sunt doar câteva Oamenii de stiinta germani care au furnizat lumea cu invențiile celebre.- Germania este unul din lume 's Companii cele mai avansate tehnologic de cărbune, fier, ciment, otel, mașini, vehicule și substanțe chimice. Ea are, de asemenea, investiții mari în energie verde, în special energia solară și utilizarea de mori de vânt pentru energie electrică. - Cele mai vizitate obiective turistice din Germania se numără Alpii bavarezi, Pădurea Neagră, Valea Rinului și castelele antice și capitalul artistic Berlin Germania 's Sistemul judiciar trei seturi de legi de reglementare cuprind Germania ' s sistem juridic: public, privat. și dreptul penal. Drept public (include, de asemenea, drept penal) se ocupă cu probleme juridice între un individ și stat. Drept privat mediază relațiile dintre companii și două sau mai multe persoane. Drept Germania este puternic influențată de legea romană, precum și dreptul lui Napoleon, sau Codul Napoleon. Judecătorii joacă un rol activ în sistemul procedural legal Germania 's.Deși similar cu tipul de sistem juridic folosit de alte țări conduse democratic, Germania nu are studiile juriu din cauza puteri alocate unui judecător care îi permit să ia o decizie finală. Un judecător sau mai mulți judecători poate cuprinde o "tribunal ", care este în esență un substitut pentru o juriu. Judecători laici, sau cetățeni care sunt aleși de o comisie specială înainte de a începe un proces, pot fi incluse într-un tribunal. În Germania, instanțele ordinare auzi chestiuni legate de căsătorie, penal, familie și litigiile civile. Alternativ, instanțele administrative speciale aud cazuri de acțiunile guvernului. Muncii, instanțele de judecată financiare și sociale sunt alte instanțe germane specializate care pronunta cazuri legate de locul de muncă, impozitele și prestațiile sociale.

Cerințe pentru Viză

 1. Viza pentru cursuri de limbi străine (Viza pentru învățarea limbilor străine) – opțiunea perfectă pentru cei care doresc să învețe limba germană în Germania.
 2. Viza de solicitant de student (Visum Zur Studienbewerbung) – dacă doriți să studiați în Germania, dar încă încercați să găsiți programul potrivit sau încă nu ați primit scrisoarea de confirmare de la Universitatea dvs.
 3. Viza de student (Visum Zu Studienzwecken) – dacă ați fost deja acceptat la o universitate germană.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza curs de limbi străine; Solicitant de viza de student; Viza de student

Preț și valută

EUR 60

Ar trebui să vă așteptați să plătiți 60 EUR (~74 USD) pentru viza de student în Germania.

Cine poate solicita viza?

Pentru cetățenii din UE sau din Islanda, Norvegia, Elveția sau Liechtenstein, este necesar doar să aibă o carte de identitate pentru a intra în Germania. Nu este necesar să aveți viză.

Cetățenii din Australia, Israel, Japonia, Canada, Noua Zeelandă, Coreea de Sud și SUA pot solicita viza chiar și după ce au ajuns în Germania.

Pentru cetățenii din alte țări, este necesar să solicite o viză înainte de a veni în Germania.

Dacă stați mai puțin de 90 de zile în Germania, există și mai multe reglementări. Cetăţenii din anumite ţări pot intra în Germania pentru această perioadă fără viză. Acestea sunt Venezuela, Vatican, Uruguay, Singapore, Seychelles, Paraguay, Panama, Nicaragua, Mexic, Mauritius, Malaezia, Macao, Croația, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Chile, Brunei, Brazilia, Bolivia, Bermuda, Barbados, Bahamas. , și Argentina.

Vizitați site-ul web al Ministerului Federal de Externe german pentru cele mai recente cerințe de viză pentru toate țările: https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/visabestimmungen-node

Unde puteți face cererea?

ambasada sau consulatul Germaniei

Va trebui să solicitați o viză de la ambasada sau consulatul german din țara dvs. de origine.

website:

Cum se face cererea?

În primul rând, trebuie să programați o întâlnire pentru un interviu pentru viză. În ziua interviului, ar trebui să oferiți documentele pentru cererea de viză.

Documentele de care aveți nevoie de obicei sunt:

 • Formular de cerere completat
 • Pasaport valid
 • Două fotografii
 • Scrisoare care arată că ați fost acceptat de o universitate germană
 • Foaia matricolă a dosarului academic
 • Certificat de cunoaștere a limbii germane sau dovada că intenționați să urmați un curs de limbă în Germania (dacă studiați în germană)
 • Dovada că aveți suficiente fonduri pentru a vă întreține în timp ce locuiți în Germania (8.700 EUR pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 9.390 USD)
 • Certificat care arată că ați achiziționat o asigurare de sănătate
 • Declarația de autenticitate a documentelor depuse

În funcție de ambasadă, poate fi necesar să prezentați și dovada că nu aveți antecedente penale.

Toată lumea trebuie să se înregistreze la autoritățile locale de înregistrare (Einwohnermeldeamt) în prima săptămână de la sosirea în Germania. Va trebui să vă luați pașaportul/documentul de identitate național (și viza, dacă este cazul), dovada adresei dvs. în Germania (de exemplu, un contract de închiriere de la proprietar) și, eventual, certificatul de înregistrare de la curs. Veți primi o confirmare de înregistrare.

Când trebuie să aplicați?

Examinarea cererii de viză durează de obicei aproximativ 6 până la 8 săptămâni pentru un curs de limbă. Cu toate acestea, dacă cursul de limbă este mai lung de trei luni, timpul necesar procesării cererii se poate extinde până la 8 până la 10 săptămâni. Și în timpul sezonului de vârf, cererile pot fi trimise în perioada de așteptare. Astfel, studenții care necesită o viză de student pentru Germania ar trebui să-și depună cererile cu mult timp înainte de începerea cursului. Ar trebui să aplicați cât mai curând posibil și cu cel puțin trei luni înainte de mutarea în țară.

Vizele de studiu sunt valabile doar pe durata cursului sau programului. Permisele de rezidență sunt de obicei eliberate pentru un an, dar pot fi prelungite.

Timp de procesare

8 Weeks

Oportunități de lucru

Cetățenii țărilor UE/SEE și Elveția pot lucra liber în Germania, dar nu mai mult de 20 de ore pe săptămână în timpul termenului.

Cetățenilor UE/SEE/Elvețieni (inclusiv croații în prezent din iulie 2015) au permisiunea de a lucra până la 120 de zile întregi sau 240 de jumătate de zile pe an (inclusiv munca voluntară) fără permise. Puteți lucra mai multe ore dacă sunteți angajat de universitate ca student sau asistent absolvent; pentru alte tipuri de angajare veți avea nevoie de permisiunea Agentur für Arbeit (Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă) și a Autorității pentru Străini pentru a depăși limita de 120/240. Studienkolleg și studenții de limbi străine au nevoie de permisiunea acestor autorități pentru a prelua orice activitate. Studenții nu pot fi liber profesioniști sau lucrători independenți.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Acestea sunt principalele motive pentru care cererea dvs. de viză pentru o viză de student german poate fi respinsă:

 • Situație financiară slabă
 • Profil academic slab
 • Lipsa pregătirii pentru interviu
 • Nivel de limbă insuficient (germană sau engleză)
 • Incoerență cu alegerea dvs. de program de studiu