Keystone logo
Indonezia

Studiu Drept în Indonezia 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  207
 • Ponderea utilităților

  20
 • Abonament la internet

  31
 • Transport local

  10

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  3
 • Bilet de cinema

  3
 • Pint de bere locală

  2

Despre Indonezia

Introducere în Indonezia Republica Indonezia este un arhipelag de peste 13.400 de insule din Asia de Sud-Est și Oceania. Peste 238 milioane de oameni trăiesc în Indonezia, ceea ce face din lume 's patrulea cea mai populată țară. Timp de secole, Indonezia a fost un traseu comercial important, iar resursele naturale bogate din regiune au continuat să atragă comerț de-a lungul istoriei moderne. Indonezia este cunoscut pentru cultura sa diversă distinct, cu sute de limbi și grupuri etnice în întreaga insule. De asemenea, are lume 's doilea cel mai înalt nivel de biodiversitate si o multime de pustie și junglă domenii care un loc minunat pentru a vizita face. Ce este sistemul de Drept din Indonezia? Indonezia "sistem juridic s urmează sistemul de drept civil în primul rând. Diversitatea țării aduce drept cutumiar la multe aspecte ale sistemului, precum și unele Legea olandeză Roman este, de asemenea, amestecat în sistem.Codul civil țării 's urmează în mare măsură tradițiile coloniale olandeze, iar prima școală de lege a fost inițiat de olandezi.

Studiază în Indonezia

Ce este o diplomă în drept în Indonezia? Gradul drept indoneziană vine în trei niveluri. Primul, care este echivalent cu un licențiat în drept, este numit "Sarjana Hukum / SH " Acest lucru poate fi atins direct din liceu. Al doilea nivel implică specialitățile studiului legal profesional vor. Aceasta se numește "Magister Hukum / DV ", sau de Master în Drept. Uneori este numit "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Sau Master în Notariat. În cele din urmă, al treilea nivel este doctor în drept. Primul nivel este necesar pentru orice profesie juridică Legea învățământului superior în Indonezia primul grad drept nivel de bază prevede patru la șapte ani de studiu în Indonezia. Perioada de timp a doua și a treia nivelurile ia depinde în mare măsură de cursul de studiu și cantitatea de cursuri pe semestru că el elev este capabil să ia. Pentru a deveni un avocat sau avocat în Indonezia, studenții trebuie să participe la unu la două luni avocatului Curs special și să treacă examenul Bar.Anul universitar din Indonezia nu urmează nici un program stabilit, dar unele școli să urmeze un program de ciudat și chiar semestru. Semestre Odd alerga din septembrie până în ianuarie. Chiar semestre alerga din februarie până în iunie. Aceste date se corelează cu sărbătorile religioase ale unora dintre cele mai importante grupuri religioase din țară. Studii Juridice din Indonezia întâmpla la țară 's universități majore sau școli de drept, care se gasesc pe insulele mai mari și principalele cartiere urbane ale țării. În timp ce fiecare școală are propriile sale reguli și reglementări, studiul este riguros, iar testarea pe tot parcursul programului pentru a arăta că elevul este în măsură să finalizeze cursul de studiu este comun. Costul de o diplomă în drept în Indonezia vor varia în funcție de durata programului și universitatea aleasă. Universitățile de stat au tarife care sunt foarte mici, dar universitățile private au taxe mai mari. Studentul tipic va cheltui în jurul valorii de 4.500 dolari SUA pentru un semestru de cursuri în Indonezia.Studiu de drept în Indonezia deschide ușa la o viață de serviciu într-o țară în creștere cu o populație mare. Un grad drept indoneziană poate deschide, de asemenea, ușa de muncă legal în alte țări mai mici din întreaga Oceania și Asia. Studenții care aleg să studieze dreptul în Indonezia va primi o introducere la cultura bogata a insulelor și pentru a obține o înțelegere mai profundă a culturii grupurilor sale diverse de oameni.

Visa Requirements

 1. Social Visit Visa - best for exchange students, single-entry.
 2. Limited Stay Visa - for long-term studies only.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Student Visa (Social Visit Visa; Limited Stay Visa)

Preț și valută

USD 45

The cost of the student visa is around 45USD, but it may change and is depending on the country you are applying from.

Cine poate solicita viza?

All foreign students accepted to study in an Indonesian university need to get a student visa.

Citizens of certain countries may stay in Indonesia for a total of 30 days without a visa. However, the visa-free stay applies only to leisure activities, and does not grant the right to study or work, for example.

At some Indonesian embassies (e.g. Finland, Austria) it has been possible to apply for the Visa Type 211 (Tourist Visa). This visa can be converted into a sponsored Social Visit Visa upon arriving in Indonesia. Inquire at your local Indonesian embassy for the possibility of applying for this visa.

Unde puteți face cererea?

Indonesian embassy or consulate

It is best to apply for a visa at the Indonesian embassy or consulate in your home country. The Indonesian Immigration department now also allows for an online visa application through their website.

website:

Cum se face cererea?

Required documents for a student visa to Indonesia include:

 • A valid passport with at least one empty page for the visa (the passport must be valid for at least 6 months after leaving Indonesia)
 • A copy of the identification page of your passport
 • A filled out the application form
 • Two passport photos in color, 4 x 6 cm
 • A copy of your airline ticket or an electronic ticket
 • The official acceptance letter from the host university
 • A receipt or a copy of the receipt for the paid visa fee
 • Embassy Letter. Embassy Letters, prepared by the host university, confirm that a certain student is in need of a Social Visit visa. An Embassy Letter is always addressed to the Indonesian embassy or consulate of a certain country: by default, this will be the student’s home country.

Upon arrival, the visa holder must report their entrance to the nearest Immigration office within 7 days.

Când trebuie să aplicați?

It is recommended to apply for a student visa at least 14 days before leaving for Indonesia. It is best to apply for a visa immediately after receiving the official acceptance letter.

You must arrive in Indonesia within 90 days from the day the visa was issued on.

The maximum length of a stay in Indonesia with a Social Visit visa is 60 days and the visa must be extended at the destination in accordance with the instructions given by the host university. The visa can be extended for one month at a time and the cost is around 50 USD.

The Limited stay visa is valid for 5 years and needs a renewal every 1 year.

Timp de procesare

14 Days

Oportunități de lucru

International students are normally not allowed to work during their studies in Indonesia.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.