Keystone logo
Indonezia

Studiu Drept în Indonezia 2024

Studiază în Indonezia

Ce este o diplomă în drept în Indonezia? Gradul drept indoneziană vine în trei niveluri. Primul, care este echivalent cu un licențiat în drept, este numit "Sarjana Hukum / SH " Acest lucru poate fi atins direct din liceu. Al doilea nivel implică specialitățile studiului legal profesional vor. Aceasta se numește "Magister Hukum / DV ", sau de Master în Drept. Uneori este numit "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Sau Master în Notariat. În cele din urmă, al treilea nivel este doctor în drept. Primul nivel este necesar pentru orice profesie juridică Legea învățământului superior în Indonezia primul grad drept nivel de bază prevede patru la șapte ani de studiu în Indonezia. Perioada de timp a doua și a treia nivelurile ia depinde în mare măsură de cursul de studiu și cantitatea de cursuri pe semestru că el elev este capabil să ia. Pentru a deveni un avocat sau avocat în Indonezia, studenții trebuie să participe la unu la două luni avocatului Curs special și să treacă examenul Bar.Anul universitar din Indonezia nu urmează nici un program stabilit, dar unele școli să urmeze un program de ciudat și chiar semestru. Semestre Odd alerga din septembrie până în ianuarie. Chiar semestre alerga din februarie până în iunie. Aceste date se corelează cu sărbătorile religioase ale unora dintre cele mai importante grupuri religioase din țară. Studii Juridice din Indonezia întâmpla la țară 's universități majore sau școli de drept, care se gasesc pe insulele mai mari și principalele cartiere urbane ale țării. În timp ce fiecare școală are propriile sale reguli și reglementări, studiul este riguros, iar testarea pe tot parcursul programului pentru a arăta că elevul este în măsură să finalizeze cursul de studiu este comun. Costul de o diplomă în drept în Indonezia vor varia în funcție de durata programului și universitatea aleasă. Universitățile de stat au tarife care sunt foarte mici, dar universitățile private au taxe mai mari. Studentul tipic va cheltui în jurul valorii de 4.500 dolari SUA pentru un semestru de cursuri în Indonezia.Studiu de drept în Indonezia deschide ușa la o viață de serviciu într-o țară în creștere cu o populație mare. Un grad drept indoneziană poate deschide, de asemenea, ușa de muncă legal în alte țări mai mici din întreaga Oceania și Asia. Studenții care aleg să studieze dreptul în Indonezia va primi o introducere la cultura bogata a insulelor și pentru a obține o înțelegere mai profundă a culturii grupurilor sale diverse de oameni.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  229
 • Ponderea utilităților

  20
 • Abonament la internet

  26
 • Transport local

  9

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  3
 • Bilet de cinema

  3
 • Pint de bere locală

  2

Despre Indonezia

Introducere în Indonezia Republica Indonezia este un arhipelag de peste 13.400 de insule din Asia de Sud-Est și Oceania. Peste 238 milioane de oameni trăiesc în Indonezia, ceea ce face din lume 's patrulea cea mai populată țară. Timp de secole, Indonezia a fost un traseu comercial important, iar resursele naturale bogate din regiune au continuat să atragă comerț de-a lungul istoriei moderne. Indonezia este cunoscut pentru cultura sa diversă distinct, cu sute de limbi și grupuri etnice în întreaga insule. De asemenea, are lume 's doilea cel mai înalt nivel de biodiversitate si o multime de pustie și junglă domenii care un loc minunat pentru a vizita face. Ce este sistemul de Drept din Indonezia? Indonezia "sistem juridic s urmează sistemul de drept civil în primul rând. Diversitatea țării aduce drept cutumiar la multe aspecte ale sistemului, precum și unele Legea olandeză Roman este, de asemenea, amestecat în sistem.Codul civil țării 's urmează în mare măsură tradițiile coloniale olandeze, iar prima școală de lege a fost inițiat de olandezi.

Cerințe pentru Viză

 1. Social Visit Visa - cea mai bună pentru studenții de schimb, cu intrare unică.
 2. Viză de ședere limitată - numai pentru studii pe termen lung.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student (Viză de vizită socială; Viză de ședere limitată)

Preț și valută

USD 45

Costul vizei de student este de aproximativ 45 USD, dar se poate schimba și depinde de țara din care aplicați.

Cine poate solicita viza?

Toți studenții străini acceptați să studieze într-o universitate indoneziană trebuie să obțină o viză de student.

Cetățenii anumitor țări pot rămâne în Indonezia pentru un total de 30 de zile fără viză. Totuși, șederea fără viză se aplică doar activităților de agrement și nu acordă dreptul de a studia sau de a munci, de exemplu.

La unele ambasade indoneziene (de exemplu, Finlanda, Austria) a fost posibil să se solicite viza de tip 211 (viză de turist). Această viză poate fi convertită într-o viză de vizită socială sponsorizată la sosirea în Indonezia. Întrebați-vă la ambasada locală indoneziană pentru posibilitatea de a aplica pentru această viză.

Unde puteți face cererea?

ambasada sau consulatul Indoneziei

Cel mai bine este să solicitați o viză la ambasada sau consulatul Indoneziei din țara dvs. de origine. Departamentul de imigrare indonezian permite acum și o cerere de viză online prin intermediul site-ului lor web.

website:

Cum se face cererea?

Documentele necesare pentru o viză de student în Indonezia includ:

 • Un pașaport valabil cu cel puțin o pagină goală pentru viză (pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni după părăsirea Indoneziei)
 • O copie a paginii de identificare a pașaportului dvs
 • A completat formularul de cerere
 • Două fotografii pașaport color, 4 x 6 cm
 • O copie a biletului de avion sau a unui bilet electronic
 • Scrisoarea oficială de acceptare de la universitatea gazdă
 • O chitanță sau o copie a chitanței pentru taxa de viză plătită
 • Scrisoarea Ambasadei. Scrisorile Ambasadei, întocmite de universitatea gazdă, confirmă că un anumit student are nevoie de o viză de vizită socială. O scrisoare de ambasadă este întotdeauna adresată ambasadei sau consulatului indoneziei dintr-o anumită țară: în mod implicit, aceasta va fi țara de origine a studentului.

La sosire, titularul vizei trebuie să-și raporteze intrarea la cel mai apropiat birou de imigrare în termen de 7 zile.

Când trebuie să aplicați?

Se recomandă să solicitați o viză de student cu cel puțin 14 zile înainte de a pleca în Indonezia. Cel mai bine este să solicitați o viză imediat după primirea scrisorii oficiale de acceptare.

Trebuie să ajungeți în Indonezia în termen de 90 de zile de la data eliberării vizei.

Durata maximă a șederii în Indonezia cu viză de vizită socială este de 60 de zile, iar viza trebuie prelungită la destinație în conformitate cu instrucțiunile date de universitatea gazdă. Viza poate fi prelungită cu o lună la un moment dat, iar costul este de aproximativ 50 USD.

Viza de ședere limitată este valabilă 5 ani și necesită reînnoire la fiecare 1 an.

Timp de procesare

14 Days

Oportunități de lucru

În mod normal, studenților internaționali nu li se permite să lucreze în timpul studiilor în Indonezia.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.