Keystone logo
Irlanda

Studiu Drept în Irlanda 2024

Studiază în Irlanda

Ce este o diplomă în drept în Irlanda? Exista mai multe programe de studii de drept disponibile în Irlanda. Ca un student, elevii pot obține o licență de Drept (LLB) în afaceri, științe politice, precum și în diverse studii juridice internaționale. Programe postuniversitare Publica includ Maestru de Drept (LLM), precum și "Interrogational și drept comparat " gradul și "Drept Internațional și European Business " de studii. Un doctorat în drept este de asemenea disponibil după completarea unui LLM. Există o cantitate mare de specializări disponibile în studiile de drept irlandeze. Legea învățământului superior în Irlanda Există numeroase școli de drept și universități din întreaga Irlanda care oferă studii de drept. Studenții trebuie să concureze pentru a obține acceptarea în aceste școli, cu o medie de doar primele sapte la suta admiterea câștigă. Cu toate acestea, studenții internaționali care pot obține permisiunea, acceptare școală, precum și o viză pentru țara sunt binevenite la aceste școli de drept.Cerințele de admitere au tendința de a fi mai puțin dificil pentru studenții internaționali. Elevii sunt susceptibile de a cheltui între cinci și șase ani obținerea educația lor pentru a sta pentru examenul de licență. Elevii cu o diplomă de licență poate fi, de asemenea, în măsură să finalizeze studiile într-o școală de drept, care necesită de obicei mai multe de trei ani de studii. După absolvire, studenții pot găsi de lucru în toată România. Elevii vor trebui să lucreze într-o firmă de avocatură înainte de obținerea de licențe profesional. Cererea de profesioniști calificați în Irlanda este moderată de mare, cu un nou accent pe avocati mai specializate decât oricând. Studenții străini pot găsi sistem juridic această țară 's a fi una plină de satisfacții pentru o lungă carieră, durată.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  833
 • Ponderea utilităților

  70
 • Abonament la internet

  49
 • Transport local

  100

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  12
 • Pint de bere locală

  6

Despre Irlanda

Nu "nimic e destul ca Irlanda, o țară care ' parte a Europei s, stând pe porțiunea de nord-vest a continentului. Această națiune insulă este acasa, la mai mult de 6,4 milioane de persoane, 4,6 milioane dintre ei locuiesc în Republica Irlanda. De la munții de avion la câmpiile verzi deschise, Irlanda este o țară frumoasă. Este, de asemenea o forță economică importantă și puternică în Europa. Zona are o cultură bogată, un stil de viata vibrant, modern, iar o mare parte din tradiție. Pentru studenții care au în vedere studiat dreptul în Irlanda, există numeroase beneficii pentru a face acest lucru, inclusiv un câmp legal cerând ca cere elevilor moderne, complet educați. Studenții internaționali sunt de multe ori binevenite, în cazul în care există deschideri disponibile în școli juridice Irlanda 's. Care este sistemul de drept din Irlanda? Sistemul juridic din Irlanda se bazează în jurul, și drept constituțional statut, comun. Legile țării sunt deținute în Constituția Irlandei.Sistemul de drept comun țară "se bazează pe stilul parlamentar găsită în sistem britanic. Sistemul de drept descompune mai departe cu legile locale, care sunt mult mai tradiționale și bazat pe influente culturale. Țară 's Constituția prevede piatra de temelie a tuturor a sistemului juridic irlandez, deși, și studiu juridic în acest domeniu se concentrează asupra acestui domeniu particular.

Cerințe pentru Viză

 • Viză de studiu C - Dacă doriți să studiați în Irlanda pentru mai puțin de 3 luni
 • Viza de studiu D - Dacă cursul durează mai mult de 3 luni

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student (viza de studiu C; viza de studiu D)

Preț și valută

Taxele pentru viza de student irlandez variază în funcție de țara de origine. Taxele standard de procesare a cererii de viză sunt de 60 EUR (80 USD) pentru o viză cu intrare unică și 100 EUR (135 USD) pentru o viză cu intrări multiple.

Cine poate solicita viza?

Dacă sunteți cetățean al UE sau al SEE (inclusiv Islanda, Norvegia și Liechtenstein), nu aveți nevoie de o viză de student pentru Irlanda pentru a studia în Irlanda. Există o serie de alte țări care nu necesită vize pentru studenți irlandezi sau vize de intrare și acestea sunt enumerate aici: http://www.citizensinformation.ie/en/moving_country/moving_to_ireland/coming_to_live_in_ireland/visa_requirements_for_entering_ireland.html

Pentru cetățenii țărilor care nu fac parte din SEE care vin să studieze în Irlanda, aceștia trebuie să fie înscriși la un curs cu normă întreagă în cadrul Programului de licență (pentru învățământul superior) sau al Programului de limbi și non-diplomă din Irlanda.

Indiferent dacă aveți nevoie sau nu de o viză de student pentru Irlanda, dacă sunteți student dintr-o țară din afara SEE, trebuie să vă prezentați la un ofițer de imigrare la intrarea în Irlanda pentru a primi permisiunea de a intra. Trebuie să faceți acest lucru în districtul în care intenționați să locuiți.

Vă rugăm să rețineți: Irlanda nu este membră a Acordului Schengen. Prin urmare, va trebui în continuare să solicitați o viză irlandeză, chiar dacă aveți o viză pentru o țară Schengen.

Unde puteți face cererea?

Facilitatea online AVATS

Trebuie să faceți cererea de viză online utilizând facilitatea online AVATS. Facilitatea de solicitare a vizei online este disponibilă în întreaga lume și trebuie utilizată de toți solicitanții.

website:https://www.visas.inis.gov.ie/avats/OnlineHome.aspx

Cum se face cererea?

Trebuie să aplicați online pentru o viză. După ce ați finalizat procesul de aplicare online, trebuie să urmați instrucțiunile din formularul de cerere rezumat care este creat de sistemul online. Formularul rezumat va conține informații despre locul unde trebuie să trimiteți documentele justificative. Formularul rezumat, pe care trebuie să îl tipăriți, să îl semnați și să datați, trebuie trimis împreună cu documentele justificative.

Va trebui să furnizați următoarele cu cererea de viză (sunt necesare documentele originale și trebuie să fie în limba engleză sau însoțite de o traducere legalizată):

 • Scrisoare de acceptare de la o școală/colegiu/universitate recunoscută din Irlanda, care confirmă că ați fost acceptat la un curs de studiu. Acest curs de studiu trebuie să fie cu normă întreagă (pentru un an universitar) și să aibă un timp de studiu de minim 15 ore pe săptămână.
 • Dovada capacității dumneavoastră academice de a urma cursul ales prin limba engleză (cu excepția cazului în care este un curs de limba engleză).
 • Dovada că taxele pentru curs au fost achitate integral.
 • Dovada că aveți suficiente fonduri (7.000 EUR) pentru a vă întreține pentru prima parte a șederii.
 • Dovada că dvs. sau un sponsor aveți acces la cel puțin 7.000 EUR pentru fiecare an următor de studii, în plus față de taxele de curs pentru fiecare dintre acești ani.
 • Dovada că aveți asigurare medicală privată.
 • O explicație a oricăror lacune din istoria dvs. educațională.
 • Confirmare că intenționați să vă întoarceți în țara de reședință permanentă atunci când părăsiți Irlanda.

Când trebuie să aplicați?

Puteți solicita o viză de studiu cu până la 3 luni înainte de data călătoriei în Irlanda. Va trebui să depuneți cererea pentru viză de student cu cel puțin câteva luni înainte de a călători în Irlanda.

Studenții dintr-o țară din afara SEE care intenționează să studieze în Irlanda pentru o perioadă mai mare de 3 luni trebuie să se înregistreze, după sosire, la ofițerul local de imigrare pentru districtul în care locuiesc. Pasaportul lor va fi vizat cu condițiile și perioada de timp pentru care au permisiunea de a rămâne. Studenții care nu au nevoie de viză trebuie să aibă 3.000 EUR la prima înregistrare.

Rețineți că o viză de student irlandez nu permite automat intrări multiple în țară. Dacă credeți că va trebui să părăsiți țara și să vă întoarceți în timpul studiilor, va trebui să solicitați o viză de reintrare.

Timp de procesare

3 Months

Oportunități de lucru

Dacă urmați un curs din Lista Interimară a Programelor Eligibile (ILEP), veți avea ștampila numărul 2 vizată pe pașaport atunci când vă înregistrați la ofițerul local de imigrare. Vi se va permite să ocupați un loc de muncă ocazional de până la 20 de ore de muncă cu fracțiune de normă pe săptămână, la termen sau până la 40 de ore pe săptămână în perioadele de vacanță universitară, adică din iunie până în septembrie inclusiv și din 15 decembrie până în 15 ianuarie. .

Dacă nu participați la un astfel de curs, nu veți avea dreptul de a lucra cu jumătate de normă sau de a vă angaja în vreo afacere sau profesie. Veți primi apoi ștampila numărul 2A pe pașaport.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Unele dintre motivele pentru care o viză de student în Irlanda poate fi refuzată sunt următoarele:

 • Dacă nu există fonduri suficiente pentru a acoperi întreaga vizită/studiu în Irlanda.
 • Dacă studiul propus nu a avut o cale logică.
 • Dacă există inconsecvențe, informații înșelătoare sau documente frauduloase.