Keystone logo
Israel

Studiu Drept în Israel 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  644
 • Ponderea utilităților

  79
 • Abonament la internet

  29
 • Transport local

  64

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  16
 • Bilet de cinema

  13
 • Pint de bere locală

  9

Despre Israel

Situat în Asia de Vest de-a lungul Mării Mediterane 's sud-est mal, Israel împarte granițele cu mai multe țări și state, inclusiv Liban, Iordania, Egipt și Siria. Punct de vedere politic și etnic, Israel se referă la sine ca un stat democratic și evreiesc. Israel 's cel mai populat oraș este Ierusalim și Tel Aviv este o țară "centru financiar uri. Guvern Israel 's este o democrație reprezentativă controlat de un sistem parlamentar și un prim-ministru. Printre Israel "realizările lui sunt speranța de viață ridicat, economia mare și standarde excepționale de trai, considerat cel mai bun din Orientul Mijlociu faptele despre Israel -. Israel " economie s este considerată economie mai durabilă, printre alte națiuni dezvoltate și a De asemenea, a fost clasat pe locul numărul unu în investiții de dezvoltare și centru de cercetare. - Creștere de zboruri în sectoarele industriale și agricole Israel 's au permis această țară să devină cea mai mare parte auto-suficiente în ceea ce privește producția de alimente.- Israelul este lider mondial în dezvoltarea energiei solare și este, de asemenea, lider în energia geotermală și de conservare a apei. - Pentru că Israel trăiește în mod obișnuit lipsa apei. ele au o industrie de tehnologie de apă extrem de dezvoltate, care le face unul din lume 's experți în tehnici de conservare a apei și de reciclare a apei. Israel "sisteme juridice juridic Sistem asemănătoare Western stil uri in unele aspecte, sistemul juridic Israel ' s este în primul rând un hibrid de dogmele juridice istorice și religioase în curs de dezvoltare sub suveranitatea britanică și otoman. "De Knesset " statutul și "legile fundamentale ale lui Israel " susțin baza de legi Israel 's, care sunt justificate în continuare de jurisprudență și politic precedent. Recent, instanțele israeliene au fost prezintă caracteristici de drept canadian și american, mai degrabă decât drept continental.Israel 's Structura de tenis și sistemul juridic Curtea Supremă, judecătorii și magistrații ' terenuri cuprinde sistem general de tribunal Israel 's, cu Curtea Supremă existent ca cea mai înaltă instanță din țară. Israelul are, de asemenea, " speciale" instanțe care se ocupă cu religioasă, forței de muncă și probleme de justiție militară. Aceste instanțe sunt reglementate tribunalelor de apel care pot primi considerare limitat de Curtea Supremă în anumite cazuri complexe. Israelul are cinci districte judiciare: Nazareth, Tel Aviv-, Beer Sheva-, Ierusalim și Haifa, cu judecătorii și magistrații de guvernământ peste cartierele lor. Orice acțiuni în afara acestor districte judiciare sunt transferate la Curtea Districtuală din Ierusalim.

Studiază în Israel

Profesia de avocat în Israel a practica legal lege în Israel, trebuie să fie un membru oficial al Camerei de avocați. Cerințe pentru acceptare în Camera Avocaților includ: - Trebuie să fie un rezident al Israelului, care este de cel puțin 23 de ani - Absolvent de la o școală de drept universitate recunoscută de către Israel 's Departamentul de Educație - Absolvent de un institut lege care a fost recunoscută de ministrul justiției - Absolvent de o instituție de drept recunoscute în afara Israelului - A finalizat un an de stagiu - examene promovate date de Camera Avocaților judecători în Israel trebuie să fie, de asemenea cetățenii israelieni și posedă calificările necesare pentru a fi incluse în Camera avocaților. Avocații care doresc să fie luate în considerare pentru instrucție sau instanță district posturi de judecător ar fi practicat cel puțin șapte ani în unele domeniu al dreptului. Câștigul salarial o diplomă în drept în Israel Israel are mai multe școli de drept.Elevii care intră aceste școli de drept trebuie să aibă dovada de note excelente și un student, sau studii de pre-drept, de la o instalație de învățământ superior acreditată. În plus, studenții trebuie să ia examenul de admitere psihometrice și să obțină un scor de 600 la examen înainte de a fi acceptat într-un program de lege. Grade realizate de potențialii avocați includ LLB (licențiat în drept), LLM (Master de Drept) și doctorat în Drept. Timpul necesar pentru a obține o diplomă în drept în Israel este comparabilă cu SUA și standardele europene -. Între cinci și șase ani costurile de școlarizare funcție de tipul de drept studiate de către studenții internaționali, cum ar fi dreptul de brevet sau alt domeniu specializat, de școlarizare poate fi semnificativ mai mare decât cursurile legale tradiționale. Încă o dată, de școlarizare poate varia de la o școală de drept la altul.

Visa Requirements

A/2 visa - This visa is granted to those who wish to come to Israel to study at an accredited institution.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Student Visa (A/2 visa)

Preț și valută

USD 50

The application fee for a student visa to Israel depends on your country of residence and is subject to change at any time. The fee can be around 40-50 USD.

Cine poate solicita viza?

It is mandatory that all international students participating in programs of one semester or longer secure a Student Visa (A-2) before arriving in Israel.

The student visa is granted to those who want to study in the elementary and high schools, academic institutions and yeshivot and youth institutions of the Jewish Agency.

Unde puteți face cererea?

Israeli Consulate or Embassy of Israel

You must appear in person at your local Israeli Consulate or Embassy of Israel prior to your arrival to obtain a student visa.

website:

Cum se face cererea?

The applicant for an Israeli student visa typically needs to provide the following:

 • Completed and signed application for a visa to enter Israel. You can download the application form here: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA%20Gallery/Consular%20forms/EntryVisa.pdf
 • Passport (must be valid beyond one year from the date of the intended visit).
 • Two passport pictures.
 • Original letter of acceptance for study at a recognized educational institution in Israel.
 • Statement from the bank showing that you have the funds to support the stay in Israel while you are a student (Bank statement from the past three months).
 • Roundtrip airline tickets OR payment of next school year in the states (in the case of an exchange student).
 • Bank statement of the last 3 months.
 • You may need to provide your original birth certificate

Când trebuie să aplicați?

Apply for a student visa soon after you receive the official letter of acceptance from your hosting Israel educational institute.

The visa is valid for up to one year (and allows many entries to the country) and can be extended in the Population Authority office for an additional period.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

A/2 Visa holders are not allowed to work in Israel.

Under certain conditions, A/2 visa holders who are eligible to make aliya under the Law of Return may work part-time.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.