Keystone logo
Israel

Studiu Drept în Israel 2024

Studiază în Israel

Profesia de avocat în Israel a practica legal lege în Israel, trebuie să fie un membru oficial al Camerei de avocați. Cerințe pentru acceptare în Camera Avocaților includ: - Trebuie să fie un rezident al Israelului, care este de cel puțin 23 de ani - Absolvent de la o școală de drept universitate recunoscută de către Israel 's Departamentul de Educație - Absolvent de un institut lege care a fost recunoscută de ministrul justiției - Absolvent de o instituție de drept recunoscute în afara Israelului - A finalizat un an de stagiu - examene promovate date de Camera Avocaților judecători în Israel trebuie să fie, de asemenea cetățenii israelieni și posedă calificările necesare pentru a fi incluse în Camera avocaților. Avocații care doresc să fie luate în considerare pentru instrucție sau instanță district posturi de judecător ar fi practicat cel puțin șapte ani în unele domeniu al dreptului. Câștigul salarial o diplomă în drept în Israel Israel are mai multe școli de drept.Elevii care intră aceste școli de drept trebuie să aibă dovada de note excelente și un student, sau studii de pre-drept, de la o instalație de învățământ superior acreditată. În plus, studenții trebuie să ia examenul de admitere psihometrice și să obțină un scor de 600 la examen înainte de a fi acceptat într-un program de lege. Grade realizate de potențialii avocați includ LLB (licențiat în drept), LLM (Master de Drept) și doctorat în Drept. Timpul necesar pentru a obține o diplomă în drept în Israel este comparabilă cu SUA și standardele europene -. Între cinci și șase ani costurile de școlarizare funcție de tipul de drept studiate de către studenții internaționali, cum ar fi dreptul de brevet sau alt domeniu specializat, de școlarizare poate fi semnificativ mai mare decât cursurile legale tradiționale. Încă o dată, de școlarizare poate varia de la o școală de drept la altul.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  517
 • Ponderea utilităților

  68
 • Abonament la internet

  25
 • Transport local

  56

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  14
 • Bilet de cinema

  11
 • Pint de bere locală

  7

Despre Israel

Situat în Asia de Vest de-a lungul Mării Mediterane 's sud-est mal, Israel împarte granițele cu mai multe țări și state, inclusiv Liban, Iordania, Egipt și Siria. Punct de vedere politic și etnic, Israel se referă la sine ca un stat democratic și evreiesc. Israel 's cel mai populat oraș este Ierusalim și Tel Aviv este o țară "centru financiar uri. Guvern Israel 's este o democrație reprezentativă controlat de un sistem parlamentar și un prim-ministru. Printre Israel "realizările lui sunt speranța de viață ridicat, economia mare și standarde excepționale de trai, considerat cel mai bun din Orientul Mijlociu faptele despre Israel -. Israel " economie s este considerată economie mai durabilă, printre alte națiuni dezvoltate și a De asemenea, a fost clasat pe locul numărul unu în investiții de dezvoltare și centru de cercetare. - Creștere de zboruri în sectoarele industriale și agricole Israel 's au permis această țară să devină cea mai mare parte auto-suficiente în ceea ce privește producția de alimente.- Israelul este lider mondial în dezvoltarea energiei solare și este, de asemenea, lider în energia geotermală și de conservare a apei. - Pentru că Israel trăiește în mod obișnuit lipsa apei. ele au o industrie de tehnologie de apă extrem de dezvoltate, care le face unul din lume 's experți în tehnici de conservare a apei și de reciclare a apei. Israel "sisteme juridice juridic Sistem asemănătoare Western stil uri in unele aspecte, sistemul juridic Israel ' s este în primul rând un hibrid de dogmele juridice istorice și religioase în curs de dezvoltare sub suveranitatea britanică și otoman. "De Knesset " statutul și "legile fundamentale ale lui Israel " susțin baza de legi Israel 's, care sunt justificate în continuare de jurisprudență și politic precedent. Recent, instanțele israeliene au fost prezintă caracteristici de drept canadian și american, mai degrabă decât drept continental.Israel 's Structura de tenis și sistemul juridic Curtea Supremă, judecătorii și magistrații ' terenuri cuprinde sistem general de tribunal Israel 's, cu Curtea Supremă existent ca cea mai înaltă instanță din țară. Israelul are, de asemenea, " speciale" instanțe care se ocupă cu religioasă, forței de muncă și probleme de justiție militară. Aceste instanțe sunt reglementate tribunalelor de apel care pot primi considerare limitat de Curtea Supremă în anumite cazuri complexe. Israelul are cinci districte judiciare: Nazareth, Tel Aviv-, Beer Sheva-, Ierusalim și Haifa, cu judecătorii și magistrații de guvernământ peste cartierele lor. Orice acțiuni în afara acestor districte judiciare sunt transferate la Curtea Districtuală din Ierusalim.

Cerințe pentru Viză

Viza A/2 - Aceasta viza se acorda celor care doresc sa vina in Israel pentru a studia la o institutie acreditata.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student (viza A/2)

Preț și valută

USD 50

Taxa de aplicare pentru o viză de student în Israel depinde de țara de reședință și poate fi modificată în orice moment. Taxa poate fi în jur de 40-50 USD.

Cine poate solicita viza?

Este obligatoriu ca toți studenții internaționali care participă la programe de un semestru sau mai mult să obțină o viză de student (A-2) înainte de a ajunge în Israel.

Viza de student se acordă celor care doresc să studieze în școlile primare și liceale, instituțiile academice și instituțiile de yeshivot și de tineret ale Agenției Evreiești.

Unde puteți face cererea?

Consulatul sau Ambasada Israelului

Trebuie să vă prezentați personal la Consulatul sau Ambasada Israelului local înainte de sosire pentru a obține o viză de student.

website:

Cum se face cererea?

Solicitantul pentru o viză de student israelian trebuie de obicei să furnizeze următoarele:

 • Cerere completată și semnată pentru o viză de intrare în Israel. Puteți descărca formularul de cerere de aici: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA %20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Pașaport (trebuie să fie valabil peste un an de la data vizitei prevăzute).
 • Două poze cu pașaport.
 • Scrisoarea originală de acceptare pentru studii la o instituție de învățământ recunoscută din Israel.
 • Declarație de la bancă din care să rezulte că aveți fonduri pentru a sprijini șederea în Israel în timp ce sunteți student (extras de cont bancar din ultimele trei luni).
 • Bilete de avion dus-întors SAU plata anului școlar următor în state (în cazul unui student de schimb).
 • Extras de cont bancar din ultimele 3 luni.
 • Poate fi necesar să furnizați certificatul de naștere în original

Când trebuie să aplicați?

Solicitați o viză de student imediat după ce primiți scrisoarea oficială de acceptare de la institutul de învățământ din Israel.

Viza este valabilă până la un an (și permite multe intrări în țară) și poate fi prelungită în biroul Autorității pentru Populație pentru o perioadă suplimentară.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Deținătorii de viză A/2 nu au voie să lucreze în Israel.

În anumite condiții, deținătorii de viză A/2 care sunt eligibili să facă aliya în conformitate cu Legea returnării pot lucra cu jumătate de normă.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.