Keystone logo
Lituania

Cele mai bune universități pentru Drept Programe în Lituania 2023

Numărul de instituții: 21
  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • Kaunas, Lituania

  Descoperiți un loc de experiențe de modelare a vieții într-o atmosferă liberală unică, un mediu de lucru creativ vibrant și o comunitate diversă de studenți și savanți inspiratori

  • Klaipėda County, Lituania

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) este o instituție de învățământ superior modernă, deschisă societății și independentă, fondată în 1994, care pregătește profesioniști în științe sociale și fizice care se concentrează pe piața forței de muncă lituaniană și europeană. LTVK implică oportunități de carieră promițătoare, schimburi internaționale și timp liber tipic pentru studenți. Misiune. Universitatea de Afaceri din Lituania este hotărâtă să pregătească profesioniști creativi, calificați, să stabilească condiții pentru învățarea pe tot parcursul vieții prin acordarea unei diplome profesionale de licență și să desfășoare cercetarea aplicată necesară dezvoltării regionale. Viziune. Lituania Business University este o instituție de învățământ superior inovatoare, transparentă, activă social și responsabilă, recunoscută la nivel internațional, versatilă pentru evoluțiile de pe piața muncii și pregătită să răspundă nevoilor societății.

  • Kaunas, Lituania

  Universitatea de Științe Aplicate Kaunas (în lituaniană - Kauno Kolegija ) este o instituție publică de învățământ superior multidisciplinară situată în Lituania (una dintre cele trei țări baltice) care oferă educație în domeniile ingineriei, tehnologiei, științelor sociale, umaniste, artelor, medicinei și sănătății științe. Oferă un spectru larg de programe de studii de licență cu prejudecăți practice pentru aproximativ 5500 de studenți care studiază la 4 facultăți.

  • Kaunas, Lituania

  Universitatea este cea mai mare instituție de învățământ superior pentru științe biomedicale din Lituania, integrând cu succes studii, cercetare și practica clinică. LSMU este format din două academii principale: Academia de Medicină și Academia Veterinară.

  • Vilnius, Lituania
  • Kaunas, Lituania
  • + 1 Mai mult

  Bine ați venit la Universitatea din Vilnius – cea mai veche și mai mare instituție de învățământ superior din Lituania. De la înființarea sa în secolul al XVI-lea, Universitatea din Vilnius, ca parte integrantă a științei și culturii europene, a întruchipat conceptul de universitate clasică și unitatea de studii și cercetare.

  • Kaunas, Lituania

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences este o instituție independentă de învățământ superior catolică care își propune să desfășoare programe de studii integrate de știință și afaceri gestionate pe baza paradigmei pedagogice ignațiene.

  • Kaunas, Lituania

  Kaunas University of Technology , KTU este una dintre cele mai mari universități tehnologice din Marea Baltică. Cunoscut pentru legăturile sale cu afacerile, leadershipul în cercetarea științifică, programele de studiu interdisciplinare flexibile și experiența de studiu de neuitat, KTU avansează rapid pentru a deveni cea mai bună alegere de studiu din regiune.

  • Vilnius County, Lituania

  În structura sa actuală, Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) a fost înființat în 2008 prin integrarea Colegiului Tehnic Vilnius în Colegiul Vilnius de Construcții și Proiectare. Originea Facultății Tehnice datează din anii 1930 (Școala Tehnică).

  • Šlienava, Lituania

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) este înființată aproape de orașul Kaunas (Lituania centrală) și oferă studii superioare - acordă diplomă de licență profesională.

  • Klaipėda, Lituania
  • Vilnius, Lituania
  • + 1 Mai mult

  Universitatea de Științe Aplicate SMK este o instituție de învățământ superior bazată pe inovație și calitate, situată în capitala Lituaniei Vilnius și în orașul-port de la Marea Baltică Klaipėda. În 2018, SMK a deschis un nou campus în al doilea oraș ca mărime din Lituania, Kaunas. Înființată în 1994, SMK a crescut pentru a se poziționa în fruntea clasamentului colegiilor private lituaniene și în prezent este cea mai mare instituție privată de învățământ superior din Lituania.

  • Kaunas, Lituania

  Lithuanian Sports University ( LSU ) se mândrește că este singura universitate specializată din Lituania, care unește Mișcarea și Știința Sportului de peste opt decenii.

  • Vilnius, Lituania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Lituania

  Clasată în QS World University Rankings ca lider în țară prin internaționalitate, VMU este singura instituție publică de învățământ superior din Lituania și una dintre puținele din regiune în care se oferă o educație largă în domeniul artelor liberale. Aceasta înseamnă că studenții își pot schimba și organiza liber programul, minori într-un domeniu și major în altul, să călătorească în străinătate prin schimburi internaționale și să se pregătească pentru acele călătorii urmând unele dintre cele 30 de cursuri de limbi străine disponibile. Ca o reflectare a tendințelor academice globale, din ce în ce mai multe prelegeri (cursuri separate și chiar programe de studiu întregi) sunt predate în limba engleză, multe dintre ele de către profesori din străinătate. VMU oferă programe de licență și master, care sunt predate în întregime în limba engleză. În fiecare semestru, universitatea adună comunitatea internațională colorată, care reunește reprezentanți din aproape 80 de țări din întreaga lume.

  • Vilnius County, Lituania

  De la începerea activităților sale în 1999, Universitatea de Management și Economie ISM a avut un scop de la bun început - să ofere studii inovatoare, calitative și instruire în management și economie pentru tineri creativi, ambițioși și manageri de afaceri deja experimentați. Recunoașterea clienților (studenți, companii și absolvenți), Recunoaștere internațională și durabilitate. Calitatea și internaționalitatea au devenit cele mai importante priorități ale activităților universității. Acest obiectiv a fost evaluat de acreditarea internațională a calității (IQA) acordată ISM în 2006 de către Asociația de dezvoltare a managementului central și est european (CEEMAN), certificând astfel că ISM aparține universităților care oferă cele mai avansate studii de afaceri din regiune.