Keystone logo
Regatul Unit

Studiu Drept în Regatul Unit 2024

Studiază în Regatul Unit

Legea din Marea Britanie ieri o diplomă în drept în Marea Britanie este de obicei o diplomă de licență și începe cu un Bachelor of Laws (LLB) sau Diploma în Drept. După finalizarea, cei care doresc să practice dreptul trebuie să ia o practica curs legal. Aceasta este urmată de formare la locul de muncă la o firmă de avocatură de alegerea lor. Câștigul salarial o diplomă în drept în Marea Britanie ca o diplomă în drept este considerată o diplomă de licență în Marea Britanie, are mai putine premise decât o diplomă în drept într-o altă țară. Pentru a studia dreptul aici, pur și simplu se înscrie într-un program de drept la Universitatea din alegerea ta. Cele mai multe programe dura între trei și patru ani pentru a finaliza. După finalizarea, intrarea pe piața muncii poate fi competitiv. Anul universitar are trei termeni: un termen de toamnă care se desfasoara in perioada septembrie-ianuarie, un termen arc care ruleaza din ianuarie până în aprilie și un termen de vară care durează din mai până în iunie, uneori se extinde în luna august.Universitati din Marea Britanie bun venit studenții internaționali la diverse programe lor, inclusiv dreptul. Multe firme de avocatura sunt în creștere în centrul atenției lor internațională, precum și a studia în Marea Britanie oferă opțiuni de locuri de muncă pentru cei interesați în a urma o carieră în drept. Cei care sunt în stare să găsească programe de studii de muncă în prestigioase firme de avocatură din Marea Britanie și câștiga un titlu lege complet în Marea Britanie găsi transferul la practica de drept din alte țări simplu, oferind aceste țări practică, de asemenea, drept comun. O diplomă de la o universitate de prestigiu cu recunoastere internationala este un mare pas pentru a găsi de lucru după absolvire.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  628
 • Ponderea utilităților

  83
 • Abonament la internet

  35
 • Transport local

  79

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  8
 • Bilet de cinema

  12
 • Pint de bere locală

  5

Despre Regatul Unit

Multi oameni confunda Regatul Unit cu Marea Britanie, dar de fapt ele nu sunt același lucru. Regatul Unit este un grup unit de patru țări: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Aceste patru țări împărtășesc un grup de insule la nord-vest de Europa continentală și sunt unite sub un singur guvern cu un monarh. Marii Britanii cuprinde numai Anglia, Scoția și Țara Galilor. În timp ce Marea Britanie are patru țări distincte, fiecare cu propria cultură și diferite dialecte, există un motiv pentru care mulți oameni confunda Marea Britanie cu Anglia. Timp de secole, Anglia a fost națiunea dominantă, cu monarhul frecvent numit "Regina Angliei. " Când oamenii cred că de Marea Britanie, imaginea monarhului este adesea primul lucru pe care cred că de. Cele regi, regine, prinți și prințese din Anglia au devenit vedete internaționale. Marea Britanie este, de asemenea, cunoscut pentru alte icoane culturale, cum ar fi David Beckham, dr Cine și Beatles.Dacă ați vizitat Marea Britanie, v-ar dori să ia masa la decadent ciocolata Cadbury după o masă tradițională de pește și chips-uri, spălând totul jos cu un pahar de Guinness robust. Oamenii din Marea Britanie sunt cunoscute ca lideri în domeniul artelor, precum și știința și tehnologia. Marea Britanie este locul unde tendintele modei de multe ori începe și actori sau muzicieni se nasc. Londra, centrul de toate, este adesea numit un "superputere cultural. " Sistemul juridic din Marea Britanie sistemul comun de drept originea în Marea Britanie și este utilizat în Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Deși Scoția este, de asemenea, parte din Marea Britanie, se folosește un sistem pluralist, care se bazează pe principiile de drept civil amestecate cu unele principii de drept comun. Tratatul Uniunii care au aderat aceste țări independente în Regatul Unit prevăzută sistemele juridice independente pentru fiecare țară. Cei care studiază dreptul în Marea Britanie studia tipic în Anglia, așa drept comun este domeniul ales.

Cerințe pentru Viză

Viza pentru studenți de nivel 4 (general) a fost înlocuită cu așa-numita „Rută pentru studenți”. Ruta pentru studenți este noua viză pentru studenți a Regatului Unit, care va fi disponibilă și pentru cetățenii SEE, care, înainte de Brexit, nu aveau nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie.

Traseul studenților (cu vârsta peste 18 ani)

Traseul pentru studenți pentru copii (cu vârste între 4 și 17 ani, care a înlocuit Viza pentru studenți pentru copii de nivel 4)

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Traseul studenților

Preț și valută

GBP 348

Taxele actuale pentru viza de student din Marea Britanie sunt:

 • 348 GBP dacă aplicați din afara Regatului Unit.
 • 475 GBP dacă solicitați extinderea sau trecerea la o viză de student din interiorul Regatului Unit.

Cine poate solicita viza?

Oricine intră în țară pentru studii trebuie să solicite o viză de student dacă intră după 1 ianuarie 2021. Aceasta include cetățenii UE/SEE care anterior nu aveau nevoie de viză pentru a intra în Regatul Unit pentru studii. Va trebui să atingeți 70 de puncte în Sistemul bazat pe puncte, care măsoară dacă îndepliniți cerințele pentru a studia în Marea Britanie. Aceasta include:

 • Ați fost acceptat într-o instituție aprobată?
 • Aveți resurse financiare pentru a vă finanța șederea în Marea Britanie?
 • Ești priceput în engleză?
 • Cursul dumneavoastră îndeplinește cerințele cursului?

Cei care vor absolvi o instituție de învățământ britanică până și după vara 2021 vor putea aplica pentru viza postuniversitară, permițându-le să lucreze/căută de lucru în Marea Britanie timp de până la 2 ani.

Unde puteți face cererea?

Centrul de solicitare a vizelor din Regatul Unit / Online

Puteți solicita o viză de student în Regatul Unit la centrul de solicitare a vizei din Regatul Unit din țara dvs. de origine. Puteți găsi o listă a centrelor de solicitare a vizelor din Marea Britanie din întreaga lume aici: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

De asemenea, puteți solicita o viză de student din Regatul Unit online prin intermediul site-ului web al Serviciului de Vize și Imigrare al Ministerului de Interne din Regatul Unit. Puteți începe aici: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

website:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Cum se face cererea?

Pentru a obține o viză de student în Regatul Unit, mai întâi va trebui să fiți acceptat la un curs. Pentru majoritatea cursurilor, va trebui, de asemenea, să dovediți că înțelegeți limba engleză la nivelul cerut.

Procesul de solicitare a vizei de student din Regatul Unit diferă ușor în funcție de tipul de viză de student din Regatul Unit pentru care solicitați.

Pentru cererea dvs. de viză de student în Regatul Unit, va trebui să furnizați următoarele:

 • pașaport sau act de identitate de călătorie
 • dovada că vă puteți acoperi cursul și costurile de trai
 • dovada consimțământului părintelui sau tutorelui dacă aveți sub 18 ani
 • dovada de acceptare la curs
 • dovada plății suprataxei de sănătate

În funcție de țara dvs. de origine, este posibil să aveți nevoie și de un test de tuberculoză.

Când ajungeți în Regatul Unit, poate fi necesar să vă înregistrați viza de student din Regatul Unit la poliție. Ar trebui să primiți informații despre dacă trebuie să vă înregistrați cu autocolantul pentru viza de student din Regatul Unit sau scrisoarea de la Ministerul de Interne al Regatului Unit. De asemenea, va trebui să solicitați un permis de ședere biometric dacă stați în Regatul Unit mai mult de 6 luni.

Când trebuie să aplicați?

Puteți solicita o viză de student cu până la 6 luni înainte de începerea cursurilor. Timpul de procesare a vizei de student din Regatul Unit variază în funcție de locul din care aplicați, dar, în general, veți primi o decizie în termen de 3 săptămâni dacă aplicați din afara Regatului Unit și în termen de 8 săptămâni dacă aplicați în Regatul Unit.

Durata vizei generale de student depinde de durata cursului dvs. și puteți solicita prelungirea acestuia dacă doriți să rămâneți în Marea Britanie pentru a lucra sau pentru a urma studii ulterioare. Viza de student Copil este valabilă pe durata cursului, până la maximum 6 ani, și poate fi prelungită. Durata vizei de student pe termen scurt nu poate depăși durata cursului dumneavoastră și nu poate fi prelungită.

Timp de procesare

3 Weeks

Oportunități de lucru

Studenților internaționali li se permite să lucreze cu studii în Marea Britanie, în anumite condiții. Tipul de muncă pe care o poți face va depinde de ceea ce înveți și dacă vei lucra în timpul perioadei școlare sau în pauze.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Principalele motive pentru refuzul vizei de student sunt:

 1. Documente lipsă sau incorecte;
 2. Nerespectarea cerințelor financiare;
 3. Format incorect de document.