Keystone logo
Mexic

Studiu Drept în Mexic 2024

Studiază în Mexic

Devenind un avocat în Mexic Mexic "sistem e de învățământ superior îndeaproape modele sistemul urmată în SUA, cu elevii necesară pentru a câștiga un burlac 'drept de studii s (LLB) înainte de a trece pe o diplomă în drept absolvent (LLM). Un burlac mexican 's grad este numit un "Licenciatura ", în timp ce un maestru ' s grad este numit un "Maestria ". Avocati Autorizați din Mexic au finalizat un program de lege profesionist de patru sau cinci ani la o școală de drept acreditate sau universitate (denumit "Facultad de Derecho "). Studenții de la drept sunt instruiți în domenii de bază din Codul civil mexican, precum și dreptul constituțional și penal. Studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept mexican va avea nici o problemă găsirea programul lor de drept dorit ca singur Mexico City are peste 35 de scoli de drept, cu orașele Monterrey și Guadalajara oferă universitățile de avocatura suplimentare din care să aleagă.Taxele de școlarizare Taxe pot varia de la o instituție la alta. Burse de studiu și ajutor financiar pot fi disponibile, în funcție de universitate "politici uri. Posturi vacante de Avocați din Mexic Avocații sunt în mod constant în cerere ca urmare a Mexic 's economie în creștere, înfloritoare populație și schimbarea structurii sociale.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  316
 • Ponderea utilităților

  19
 • Abonament la internet

  27
 • Transport local

  19

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Mexic

O republică constituțională federală situat la granița de sud a Statelor Unite, Mexicul este una dintre cele mai mari țări independente din lume și acasă la aproape 115 milioane de oameni. Banca Mondială consideră Mexic pentru a avea un venit mediu-superior, datorită rezervelor sale de petrol și de argint vaste și de o ieșire impresionant produsul intern brut propulsat de o economie recent industrializate, care este puternic asociat cu NAFTA. Mexicul are, de asemenea, o industrie turistică înfloritoare și este pe primul loc între Nord și țările din America de Sud pe site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO. Goldman Sachs prezice Mexic va deveni una dintre cele mai mari economii din lume 's în termen de 30 ani, bazat pe creșterea continuă a industriilor sale turistice și ulei / metal. Guvern Mexic 's seamănă cu structura guvernului federal al SUA si este format din ramuri judiciare, executive și legislative care controlează 31 de state separate și un Districtul Federal.Președintele Mexicului este ales în mod democratic și este șeful guvernului și de stat. Funcționarea guvernul federal este dictată de orientări adoptate în 1917 cu crearea și stabilirea Constituției Politic al Statelor Unite Mexic. Sistem juridic Mexic 's System juridic Mexic ' s operează sub un cod de drept civil derivat din statutul de drept romane și a codurilor (Corpus Juris Civilis) dezvoltat inițial de către împăratul Iustinian și mai târziu a fost modificat prin Napoleon (franceză) Codul de 1804. Mexic 's Codul civil este puternic influențată de țară "normele sociale e și încorporează proprietate, personală, familială și prevederile legale contractuale.Împărțit în patru părți, Codul Civil conține "Cărțile " numit: "Cartea obligațiilor " (drept contractual); "Cartea persoanelor fizice " (căsătorie, divorț, paternitate); "Cartea Activelor " (imobil personale și reale) și "Cartea Descendentul 's Estates " (testamente, testamente și probleme testament).

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student rezident temporar (Resident Temporal Estudiante)

Preț și valută

USD 30

Costul eliberării vizei de student variază în funcție de naționalitate. Poate fi oriunde între 17 și 30 USD.

Cine poate solicita viza?

Dacă sunteți cetățean sau rezident permanent al spațiului Schengen, Regatul Unit, SUA, Canada sau Japonia, sau dacă aveți o viză valabilă pentru oricare dintre aceste țări, nu aveți nevoie de viză pentru Mexic dacă scopul vizitei dvs. este studiază și dacă durata șederii dumneavoastră nu depășește 180 de zile.

Studenții care provin din alte țări sau care vor vizita pentru o perioadă mai mare de 180 de zile trebuie să solicite o viză de student în Mexic.

Unde puteți face cererea?

Biroul Consular

Trebuie să solicitați personal pentru o viză de rezident temporar pentru studenți la biroul consular cel mai apropiat de locul de reședință.

website:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Cum se face cererea?

Solicitanților li se cere să solicite o viză în persoană printr-o programare pre-aranjată la interviu.

 1. Pașaport valabil cu minim 6 luni de la întoarcere.
 2. Scrisoarea originală de acceptare de la școala/instituția din Mexic.
 3. Scrisoarea sau certificatul original care indică acoperirea cheltuielilor studentului, inclusiv bursa integrală și în cazul în care acesta va rămâne la o familie gazdă nu uitați să atașați actul de identitate al membrului conducător al familiei. În cazul în care nu sunt incluse bursa sau cheltuielile, este obligatorie prezentarea extraselor de cont pentru ultimele 3 luni.
 4. În cazul minorilor - Certificatul de naștere al elevului Apostilat corespunzător.
 5. Studenții internaționali trebuie să prezinte dovada asigurării medicale/accidentale cu acoperire internațională.
 6. De asemenea, este necesară declarația medicală care să ateste starea de sănătate și care să indice că candidatul nu suferă de vreuna dintre boli.
 7. Taxa de procesare a vizei.
 8. Formular de cerere completat.
 9. O fotografie color, dimensiunea pașaportului, cu fața descoperită.

Odată ce solicitanții au intrat pe teritoriul mexican, aceștia trebuie, în primele 30 de zile calendaristice, să solicite la Institutul Național de Migrație cardul de ședere care le acreditează șederea legală în țară și le permite să rămână în Mexic.

Când trebuie să aplicați?

O viză de student mexican poate fi eliberată în medie în 2 zile și poate dura până la 3 săptămâni, în funcție de naționalitatea solicitantului. Ar trebui să aplicați cu mult timp înainte.

Valabilitatea vizei de student este de un an.

Timp de procesare

2 Days

Oportunități de lucru

Studenții nu pot lucra sau se angaja în nicio activitate remunerativă în timp ce au o viză de student în Mexic.

Când studentul a fost invitat de o companie/instituție mexicană să desfășoare activități lucrative, compania/instituția mexicană trebuie să solicite un permis de muncă la Institutul Național de Migrație din Mexic (www.inm.gob.mx).

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Autoritățile de imigrare pot decide să refuze cererea de intrare în țară dacă solicitantul este supus unui proces penal sau a fost condamnat pentru o infracțiune gravă.