Keystone logo
Mexic

Studiu Drept în Mexic 2023

Studiază în Mexic

Devenind un avocat în Mexic Mexic "sistem e de învățământ superior îndeaproape modele sistemul urmată în SUA, cu elevii necesară pentru a câștiga un burlac 'drept de studii s (LLB) înainte de a trece pe o diplomă în drept absolvent (LLM). Un burlac mexican 's grad este numit un "Licenciatura ", în timp ce un maestru ' s grad este numit un "Maestria ". Avocati Autorizați din Mexic au finalizat un program de lege profesionist de patru sau cinci ani la o școală de drept acreditate sau universitate (denumit "Facultad de Derecho "). Studenții de la drept sunt instruiți în domenii de bază din Codul civil mexican, precum și dreptul constituțional și penal. Studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept mexican va avea nici o problemă găsirea programul lor de drept dorit ca singur Mexico City are peste 35 de scoli de drept, cu orașele Monterrey și Guadalajara oferă universitățile de avocatura suplimentare din care să aleagă.Taxele de școlarizare Taxe pot varia de la o instituție la alta. Burse de studiu și ajutor financiar pot fi disponibile, în funcție de universitate "politici uri. Posturi vacante de Avocați din Mexic Avocații sunt în mod constant în cerere ca urmare a Mexic 's economie în creștere, înfloritoare populație și schimbarea structurii sociale.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  261
 • Ponderea utilităților

  16
 • Abonament la internet

  25
 • Transport local

  17

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  6
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Mexic

O republică constituțională federală situat la granița de sud a Statelor Unite, Mexicul este una dintre cele mai mari țări independente din lume și acasă la aproape 115 milioane de oameni. Banca Mondială consideră Mexic pentru a avea un venit mediu-superior, datorită rezervelor sale de petrol și de argint vaste și de o ieșire impresionant produsul intern brut propulsat de o economie recent industrializate, care este puternic asociat cu NAFTA. Mexicul are, de asemenea, o industrie turistică înfloritoare și este pe primul loc între Nord și țările din America de Sud pe site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO. Goldman Sachs prezice Mexic va deveni una dintre cele mai mari economii din lume 's în termen de 30 ani, bazat pe creșterea continuă a industriilor sale turistice și ulei / metal. Guvern Mexic 's seamănă cu structura guvernului federal al SUA si este format din ramuri judiciare, executive și legislative care controlează 31 de state separate și un Districtul Federal.Președintele Mexicului este ales în mod democratic și este șeful guvernului și de stat. Funcționarea guvernul federal este dictată de orientări adoptate în 1917 cu crearea și stabilirea Constituției Politic al Statelor Unite Mexic. Sistem juridic Mexic 's System juridic Mexic ' s operează sub un cod de drept civil derivat din statutul de drept romane și a codurilor (Corpus Juris Civilis) dezvoltat inițial de către împăratul Iustinian și mai târziu a fost modificat prin Napoleon (franceză) Codul de 1804. Mexic 's Codul civil este puternic influențată de țară "normele sociale e și încorporează proprietate, personală, familială și prevederile legale contractuale.Împărțit în patru părți, Codul Civil conține "Cărțile " numit: "Cartea obligațiilor " (drept contractual); "Cartea persoanelor fizice " (căsătorie, divorț, paternitate); "Cartea Activelor " (imobil personale și reale) și "Cartea Descendentul 's Estates " (testamente, testamente și probleme testament).

Visa Requirements

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Temporary Resident Student Visa (Residente Temporal Estudiante)

Preț și valută

USD 30

The cost of issuing a student visa varies depending on the nationality. It can be anywhere between US$17 and $30.

Cine poate solicita viza?

If you are a citizen or a permanent resident of the Schengen Area, UK, USA, Canada or Japan, or if you have a valid visa for any of those countries, you do not require a visa to Mexico if the purpose of your visit is studying, and if the duration of your stay does not exceed 180 days.

Students who are from other countries, or who will be visiting for a period longer than 180 days must apply for a student visa to Mexico.

Unde puteți face cererea?

Consular Office

You must apply in person for a Student Temporary Resident Visa at the Consular Office closest to your place of residence.

website:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Cum se face cererea?

Applicants are required to apply for a visa in person through a pre-arranged interview appointment.

 1. Valid passport with at least 6 months after the return.
 2. Original Letter of acceptance from the school/institution in Mexico.
 3. Original Letter or Certificate indicating the covering expenses of the student, including the full scholarship and in case they will stay with a host family do not forget to attach the ID of the leading member of the family. In case the scholarship or expenses are not included, it's mandatory to present the account statements for the last 3 months.
 4. In case of minors - Student’s birth certificate duly Apostilled.
 5. International students are required to show proof of medical/accidental insurance with international coverage.
 6. Medical statement showing good health and indicating that the candidate is free from any of the illnesses is also required.
 7. Visa processing fee.
 8. Completed application form.
 9. One Photograph in color, passport size with the face uncovered.

Once applicants have entered Mexican territory, they must, within the first 30 calendar days, apply to the National Migration Institute for the residence card that accredits their legal stay in the country and allows them to remain in Mexico.

Când trebuie să aplicați?

A Mexican student visa can be issued in an average of 2 days and can take up to 3 weeks, depending on the nationality of the applicant. You should apply well in advance.

The validity of student visa is of one year.

Timp de procesare

2 Days

Oportunități de lucru

Students cannot work or engage in any remunerative activity while on a student visa in Mexico.

When the student has been invited by a Mexican company/Institution to perform lucrative activities, the Mexican company/institution must request a work permit at the National Migration Institute in Mexico (www.inm.gob.mx).

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Immigration authorities may decide to refuse the request to enter the country if the applicant is subject to criminal process or has been convicted of a serious crime.