Keystone logo
Noua Zeelandă

Studiu Drept în Noua Zeelandă 2024

Studiază în Noua Zeelandă

Legea învățământului superior în Noua Zeelandă pentru a studia dreptul in Noua Zeelanda, studenții trebuie să se aplice la una din universitățile țării 's, care oferă studii juridice. Gradul durează aproximativ patru ani de studiu full-time pentru a finaliza. După finalizarea cu succes a gradului și curs practic, studenții trebuie să fie administrat la rola de barristers și solicitanții de la Înalta Curte de Noua Zeelandă înainte de a putea practica drept. De asemenea, ei trebuie să se aplice pentru și să dețină un certificat Noua Zeelanda Legea Society. Noua Zeelanda 's program de lege oferă mai multe avantaje. Țara salută studenții internaționali, și orașe, cum ar fi Otago, unde se află marile universitati, au facilități ample pentru studenți. Orice student studiază cu normă întreagă în Noua Zeelandă este eligibil în mod automat pentru a lucra în țară, full-time în verile și part-time în timpul anului școlar. De asemenea, oamenii din Noua Zeelandă sunt cunoscute a fi prietenos și să accepte.Elevii au, de asemenea, cerințe flexibile pentru a fi admise la un program de lege. Elevii pot urmări primul an de studiu, apoi sunt admise la restul programului bazat pe primul lor an de hârtie. Acest lucru le permite să vadă dacă a studia dreptul este o alegere bună inainte de a sari in programul juridică deplină. Noi rezidenti Zeelandă care se inscriu intr-o diplomă în drept să plătească 5.798 dolari pentru un an de studiu. Pentru că subvențiile guvernamentale să nu fie disponibile pentru studenții internaționali, aceste taxe pot crește pentru cei care studiaza dintr-o altă țară. Pentru a obține lista de tarife mai curent, studenții trebuie să contacteze universitate, la alegerea lor. La absolvire de succes cu un grad Noua Zeelandă drept, studenții vor fi capabili să practice dreptul în Noua Zeelandă, sau pot urmări perfecționarea profesională a practica într-o altă locație. Programul Noua Zeelanda 's învățământul superior oferă studenților internaționali șase permise de muncă lună după absolvire să se dea timp pentru a găsi un loc de muncă și se aplică pentru ședere, dacă doresc.De formare juridică poate deschide, de asemenea, ușa de muncă ca un reporter instanță, secretar juridic, executiv juridică sau de înregistrare tribunal. Studenții care doresc să aibă parte de sus în atingerea unui loc de muncă după absolvire ar putea dori să urmeze Onoruri sau studii postuniversitare în domeniul dreptului la universitatea lor ales. Această perfecționare oferă opțiuni mai mari de angajare.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  580
 • Ponderea utilităților

  44
 • Abonament la internet

  49
 • Transport local

  108

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  8
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  6

Despre Noua Zeelandă

Despre Noua Zeelandă multe ori fondul de aventura sau fantezie filme, Noua Zeelandă este cunoscut pentru muntii sai verzi luxuriante și peisaje impresionante. Noua Zeelandă este o insulă în sud-vestul Oceanului Pacific la est de Australia. Această națiune insulă biodiversitate este cunoscut pentru cultura sa bogată polineziene și arta și cultura poporului indigene maori, precum și exporturile de lână și lapte. Ce este sistemul legic în Noua Zeelandă? Noua Zeelanda provine o mare parte din sistemul său juridic din sistemul comun de drept utilizat în Regatul Unit. Cu toate acestea, unele zone sunt diferite, la fel de Noua Zeelandă a dezvoltat propria formă de drept comun. Oamenii din Noua Zeelandă urmări, de asemenea drept statut, care se referă la legile create de Parlament sale. Ce este o diplomă în drept în Noua Zeelandă? Avocați din Noua Zeelanda trebuie să dețină o licență în drept de ieri de la una din universitățile țării 's .Aceasta este urmată de un curs practic administrat de Colegiul de Drept Noua Zeelandă sau Institutul de Studii Juridice Profesionale. Elevii primesc de multe ori un grad dublu sau să exercite studii postuniversitare în drept, dar acest lucru nu este o cerință.

Cerințe pentru Viză

Viza de student (pentru studii care durează mai mult de trei luni)

Dacă cursul tău durează trei luni sau mai puțin, nu ai nevoie de viză de student, ci doar de viză de vizitator.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student; Viza de vizitator

Preț și valută

NZD 250

Taxele de aplicare variază în funcție de țara de origine și pot fi în jur de 250 USD.

Puteți verifica costurile unei vize de student pentru Noua Zeelandă aici:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- când să plătească

Cine poate solicita viza?

O viză de student este necesară pentru toți cei care vin în Noua Zeelandă pentru a studia mai mult de trei luni. Studiul trebuie să fie scopul principal al vizitei dumneavoastră. Dacă cursul dumneavoastră durează până la 3 luni, este posibil să puteți studia cu o viză de vizitator sau viză de muncă.

Nu aveți nevoie de viză de student pentru a studia cu normă întreagă dacă:

 1. sunteți cetățean sau rezident din NZ
 2. esti cetatean australian
 3. aveți o viză de ședere permanentă sau o viză de rezident retur pentru Australia — fără condiții.

Unde puteți face cererea?

Consulat sau ambasada online/Noua Zeelandă

Pentru a face o cerere pentru o viză de student pentru Noua Zeelandă, puteți aplica online sau în persoană înainte de a călători.

Pentru a aplica personal în țara dvs. de origine, va trebui să contactați consulatul sau ambasada locală din Noua Zeelandă pentru a obține un formular de cerere și/sau o programare. Alternativ, puteți aplica online, vizitând site-ul oficial www.immigration.govt.nz și creând un cont.

website:https://www.immigration.govt.nz/

Cum se face cererea?

Pentru cererea de viză, veți avea nevoie de:

 • Scrisoare de acceptare de la un furnizor de educație aprobat din Noua Zeelandă.
 • Dovada fondurilor suficiente - Va trebui să demonstrați că aveți suficiente fonduri pentru a vă plăti taxele de școlarizare (aceasta poate include dovada acoperirii împrumutului, bursă sau alte fonduri) și dovada fondurilor pentru a vă acoperi costurile de trai în timp ce studiați în Noua Zeelandă ( printr-un sponsor, un împrumut, o bursă, sprijin guvernamental sau sold bancar suficient). Trebuie să dovediți că aveți cel puțin 15.000 USD (~10.870 USD) pentru fiecare an dacă cursul dvs. durează mai mult de nouă luni.
 • Dovada călătoriei ulterioare - Aceasta poate fi o dovadă a biletelor de continuare deja plătite, o dovadă a fondurilor suplimentare sau acordul unui sponsor de a plăti pentru continuarea călătoriei. Ideea este să arăți că intenționezi și îți poți permite, să părăsești țara odată ce termini studiile.
 • Asigurare de calatorie.
 • Certificate medicale - Dacă intenționați să studiați în Noua Zeelandă pentru mai mult de 12 luni, va trebui să furnizați un certificat medical general, un certificat de radiografie toracică și, eventual, să efectuați un screening pentru tuberculoză.
 • Dacă aveți sub 18 ani, va trebui să prezentați și dovada cazării aranjate, iar dacă aveți 17 ani sau mai mult, un certificat de poliție de „bună caracter”.
 • Fotografii pașaport în două culori.
 • Un pașaport valabil cel puțin trei luni de la data la care intenționați să părăsiți Noua Zeelandă.
 • Dovada că ați plătit taxa de solicitare a vizei.

Când trebuie să aplicați?

Ar trebui să aplicați cu cel puțin șase săptămâni înainte de a planifica să călătoriți în Noua Zeelandă. Procesarea vizelor de studenți solicitate online durează de obicei 20 de zile, în timp ce vizele de studenți solicitate prin formularul de hârtie durează 25 de zile.

Viza dvs. de student este în mod normal pentru aceeași perioadă de timp ca și studiul pentru care ați plătit și durata acesteia poate fi de până la 4 ani.

Timp de procesare

20 Days

Oportunități de lucru

Studenților internaționali cu normă întreagă cu viză de student li se permite legal să lucreze în Noua Zeelandă până la 20 de ore pe săptămână în timpul perioadei de curs și pot lucra cu normă întreagă în toate perioadele de vacanță programate, cum ar fi Crăciunul, Paștele și vacanțele de vară. Specificul depinde de condițiile dvs. de viză. Experiența de muncă necesară în studiile dumneavoastră nu se ia în considerare în limita de 20 de ore. Studenții internaționali nu pot lucra pe cont propriu.

Master prin cercetare și doctorat. elevii pot lucra câte ore doresc.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Unele dintre motivele pentru care o viză de student din Noua Zeelandă poate fi respinsă sunt:

 1. Dacă aveți un dosar de închisoare în ultimii 10 ani și sau ați fost condamnat și condamnat la închisoare.
 2. Dacă aveți un dosar de deportare și sau dacă faceți obiectul unei perioade de interdicție de a intra în Noua Zeelandă.
 3. Dacă există o denaturare a informațiilor pe care le-ați furnizat, asupra căreia ofițerul de imigrare consideră că informațiile declarate în cererea dumneavoastră nu sunt autentice.
 4. Dacă ați depus o cerere care nu este completată
 5. Dacă nu sunt îndeplinite cerințele de sănătate și caracter
 6. Dacă nu puteți demonstra că acoperiți costul taxei de școlarizare, costul traiului și al călătoriei în Noua Zeelandă
 7. Dacă nu există o cale clară pentru cursul pe care intenționați să îl studiați în Noua Zeelandă
 8. Dacă ofițerul de imigrare vede că nu sunteți un student autentic din documentele și informațiile pe care le-ați furnizat și ca după interviul telefonic, nici nu puteți răspunde la unele informații referitoare la informații despre curs, informații despre instituție, printre altele
 9. Dacă fondurile nu sunt legitime sau nu pot fi verificate