Keystone logo
Ţările de Jos

Studiu Drept în Ţările de Jos 2024

Studiază în Ţările de Jos

Legea Studierea olandez de Drept masterat în Țările de Jos necesită un angajament de timp, dar avantajul de a fi capabil de a câștiga o diplomă în drept într-o țară care urmează o abordare drept civil și este cunoscut ca centru legal al Europei face cursul de studiu util . Câștigul salarial o diplomă în drept în Țările de Jos începe cu o diplomă de licență drept (licențiat în drept sau LLB), care necesită trei ani de studiu, urmat de un maestru de grad drept (LLM), care impune un an de studiu. Învățarea o diplomă în drept în studiul Țările de Jos juridic are loc la facultățile de drept, dintre care cele mai multe sunt conectate la universități importante din Olanda. Studenții străini pot aplica la un program de drept internațional, care se concentrează educație sale atât pe domeniul juridic, precum și, de asemenea, pe nevoile educaționale unice ale studenții internaționali care ar putea să nu fie pe deplin informat despre perspectiva dreptului civil olandez.Olandez anul universitar începe la prima septembrie și trece prin 31 august a anului următor, cu 42 de săptămâni de studiu. Modelul este bazat pe Sistemul European de Credite Transferabile și este ușor comparabil cu celelalte programe juridice europene. Pentru a fi acceptat într-un program de școală de drept internațional în Țările de Jos, trebuie să fie în măsură să vorbească și să scrie limba engleză bine. Aplica la școala de alegere, și de a folosi scrisoarea dumneavoastră de acceptare a aplica pentru viza de student. Acest lucru vă oferă un an pregătitor de a utiliza pentru a pregăti pentru studii, astfel încât să puteți găsi de lucru, dacă este necesar, a localiza un loc de a trăi și de a finaliza o pregătire necesară pentru intrarea în program. Studierea lege în Țările de Jos oferă o bază excelentă pentru practicarea de pe glob. Profesori de drept în Țările de Jos sunt recunoscute la nivel internațional pentru înțelegerea lor de drept civil, iar acest lucru înseamnă perspective mai mari de angajare pentru studenții internaționali.Studenții care doresc să rămână în Țările de Jos vor găsi ample oportunități de angajare. Multe corporatii majore vin la Țările de Jos a avea disputele stabilit. Un grad din Olanda face practica de drept și în alte țări de drept civil ușor din cauza reputația excelentă a acestor programe de drept.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  611
 • Ponderea utilităților

  70
 • Abonament la internet

  40
 • Transport local

  79

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  10
 • Bilet de cinema

  12
 • Pint de bere locală

  5

Despre Ţările de Jos

Cu Belgia la sud, Germania la est și Marea Nordului la nord, Olanda este o țară din Europa de nord-vest formată din douăsprezece provincii și trei insule din Caraibe. Cunoscut pentru morile de vânt sale, lalele și rezidenții fericiți, țara este renumit pentru diguri sale - aproximativ o cincime din terenurile din Olanda este sub nivelul mării și sistemul extensiv dig menține inundații la golf. Industrii de conducere includ transport maritim, pescuit, comerț și servicii bancare. Artisti olandezi notabile includ Vincent van Gogh și MC Escher. Olanda este, de asemenea, cunoscut sub numele de World 's Capitala juridic, așa cum Haga este gazdă la Curtea Penală Internațională și alte câteva curți și tribunale internaționale, inclusiv Europol și Eurojust. Sistemul juridic din Olanda Olanda urmeze un format de drept civil bazat privind Codul civil francez, cu unele influente din lege tradițional olandez și Drept Roman.În 1992, țara a pus cărțile de drept civil în loc contura cod său juridic, și că a ajutat țara să crească într-un lider în lumea juridică. Parlamentul olandez este principalul organ de drept în sistem.

Cerințe pentru Viză

MVV (Permis provizoriu de rezidență) – o viză de intrare.

VVR (Permis de ședere) - dacă intenționați să rămâneți în Țările de Jos mai mult de trei luni, în plus față de viza de intrare, va trebui să solicitați și un permis de ședere (VVR) – o carte de identitate care reprezintă viză de studiu.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

MVV (Permis de ședere provizoriu); VVR (Permis de ședere)

Preț și valută

EUR 311

În prezent, costă o taxă nerambursabilă de 311 EUR pentru a procesa o cerere de MVV și permis de ședere în scopul studierii în Țările de Jos. Taxele sunt revizuite de două ori pe an și pot fi modificate la jumătatea anului.

Cine poate solicita viza?

Dacă sunteți cetățean al unui stat membru UE sau SEE sau Elveția, nu aveți nevoie de viză de student sau permis de ședere pentru a rămâne în Țările de Jos.

Cetățenii din afara UE, SEE sau elvețieni au nevoie de un permis de ședere pentru a rămâne în Țările de Jos mai mult de 90 de zile – pentru o perioadă mai scurtă, aveți nevoie doar de viză de turist. Sunt două documente de care aveți nevoie. În cele mai multe cazuri, veți avea nevoie de un permis de ședere provizoriu (machtiging tot voorlopig verblijf, MVV) pentru a călători în Țările de Jos. În plus, veți avea nevoie de un permis de ședere (VVR) pentru a rămâne în țară.

Cetățenii câtorva țări sau persoane în anumite circumstanțe sunt scutiți de a solicita un VVR. Puteți citi mai multe despre asta aici: https://www.expatica.com/nl/visas-and-permits/Getting-a-Dutch-visa-or-temporary-residence-permit_108412.html

Unde puteți face cererea?

instituție de învățământ

Instituția de învățământ trebuie să solicite în numele dvs., așa că trebuie să o contactați pentru detalii despre procedură. Dacă nu, cereți ajutor contactând biroul internațional (sau dacă sunteți cercetător, departamentul de resurse umane) al instituției dumneavoastră gazdă.

website:

Cum se face cererea?

Procedura de solicitare a vizei este inițiată de universitate de îndată ce studentul este admis oficial în programul de studii.

Documentele necesare pentru cererea de viză sunt enumerate în scrisoarea trimisă de universitate potențialilor studenți. De obicei, sunt necesare următoarele documente:

 • o copie a primei pagini (pagina de identitate) a unui pașaport valabil;
 • dovada că te poți întreține financiar;
 • fotografii suplimentare la dimensiunea pașaportului (dimensiune: 35 mm x 45 mm, vezi cerințele IND în.pdf);
 • dovada taxelor de școlarizare și a plăților pentru cererea de viză;
 • dovada cazarii amenajate pentru cel putin 1 an universitar (10 luni);
 • pentru studenții chinezi, poate fi necesar un certificat NESO.

Dovada valabilă a autosuficienței financiare a candidatului poate fi demonstrată după cum urmează:

 • O scrisoare de la instituția olandeză gazdă care menționează taxa de stagiu sau bursa pentru stagiar.
 • O scrisoare de admitere de la universitatea olandeză care oferă detalii despre bursa pentru studenți, scutirea de școlarizare sau bursa.
 • Extrasul dvs. de cont bancar la o bancă internațională, indicând suficiente fonduri pentru a plăti cheltuielile propuse în Țările de Jos.

Când trebuie să aplicați?

Timpul de procesare pentru cererea de viză de student în Țările de Jos este de obicei de o lună, deși uneori poate dura până la 3 luni.

Permisul de ședere se eliberează pe durata programului de studii al unui student plus 3 luni, până la maximum 5 ani. Dacă studentul dorește să finalizeze un curs pregătitor, durata acestuia se va adăuga la durata vizei. Dacă durata studiului va dura mai mult de 5 ani, permisul de ședere poate fi prelungit cu încă un an.

Există o altă condiție atașată valabilității VVR. Acesta rămâne valabil cu condiția ca studentul să obțină 50% din credit pe toată durata cursului.

Absolvenții de studii superioare sau universitare (diplome de licență, master sau doctorat) pot solicita un an de orientare pentru permisul de absolvent în termen de trei ani de la absolvire. Acest lucru vă oferă un an pentru a vă căuta un loc de muncă, timp în care puteți lucra fără restricții sau fără a fi nevoie ca un angajator să dețină un permis de muncă pentru dvs.

Timp de procesare

1 Month

Oportunități de lucru

Tuturor studenților internaționali li se permite să lucreze împreună cu studiile lor.

Pentru studenții din afara UE și din afara SEE, este necesar un permis de muncă pentru a lucra. Acest permis trebuie să fie obținut de către viitorul angajator în numele dvs. Chiar și cu acest permis de muncă, studenții pot lucra doar pentru un număr limitat de ore, adică 10 ore pe săptămână. Li se permite să lucreze cu normă întreagă în lunile iunie, iulie și august.

Studenții din UE, SEE (cu excepția Croației) și Elveția nu au nevoie de un permis de muncă.

Ore pe săptămână

10

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.