Keystone logo
Polonia

Studiu Drept în Polonia 2024

Studiază în Polonia

Care este gradul de Drept în Polonia? In tara de Polonia, persoanele care doresc să lucreze ca un jurist sau avocat, va trebui să obțină un Magister 's de ieri. Există multe locuri pentru aceste persoane să lucreze în, odată ce obține acest grad lege, inclusiv activitatea ca judecător, avocat publică, consilier juridic, avocat, notar, executor judecătoresc, și avocat brevet. Există două barouri din țară, Bar Consiliul polonez, care este asociația avocat principal, iar Camera Națională a Consilierilor Juridici, care este axat pe consilierii juridici. Legea învățământului superior în Polonia Ca o țară mare, există numeroase lege școli din Polonia. Elevii vor trebui să completeze gradul lor inițială înainte de a aplica pentru o școală de drept. Grade Legea lua o suplimentare de doi și patru ani, în funcție de specializări. Costul de gradul drept va varia în mod semnificativ, dar tarifele sunt comparabile cu alte programe de drept europene.Studenții străini pot aplica, dar trebuie să facă acest lucru direct la Facultatea de Drept. Dacă este acceptat, școala va ajuta atunci elevul a obține viza de călătorie necesare. Înscrierea în facultățile de drept poate fi greu și sunt adesea poziții extrem de competitive. Cu toate acestea, cu o cerere bun pentru avocati bine educați în țară, obținerea o diplomă în drept în Polonia poate fi foarte benefic.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  363
 • Ponderea utilităților

  79
 • Abonament la internet

  13
 • Transport local

  27

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  6
 • Pint de bere locală

  3

Despre Polonia

Pentru mulți oameni, Polonia este una dintre cele mai bogate zone culturale ale Europei. Polonia se află în centrul Europei și are frontiere cu Marea Baltică, Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ucraina, Belarus, Lituania și Rusia. Cea mai mare parte a țării este plat, dar două lanțuri muntoase sunt situate în partea de sud. Polonia este acasa, la peisaje naturale spectaculoase și arhitectură frumoasă, care include castele, palate, biserici de lemn și arene sportive moderne. Pentru studenții care doresc să călătorească în țara de învățământ, există multe motive promițătoare în acest sens. Țara oferă un sistem de învățământ solid, inclusiv diferite școli de drept. Acesta poate fi unul dintre cele mai promițătoare țări pentru a obține un grad legal. Ce este sistemul juridic din Polonia? Înainte de a intra în acest tip de domeniu de studiu, elevii ar trebui să aibă o mai bună înțelegere a sistemului juridic de aici. Țara sistemul juridic 's continuă să evolueze. Ea are legi atât publice, cât și private, în conformitate cu codul său.Constituția Poloniei este principalele legi de conducere ale țării. Ca o țară de drept civil, parlamentul creează legile. În multe cazuri, legile sunt localizate, ceea ce face oarecum de o provocare de a învăța aceste legi până când sunteți familiarizat cu zona locală.

Cerințe pentru Viză

 • Viză de tip C – o viză Schengen pe termen scurt.
 • Viză de tip D – o viză națională pe termen lung eliberată pentru până la un an.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

viza de tip C; viza de tip D

Preț și valută

USD 160

Taxa de aplicare pentru o viză de student în Polonia este de aproximativ 160 USD. Taxele pot fi modificate.

Cine poate solicita viza?

Studenții din țările Uniunii Europene nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Cu toate acestea, când ați ajuns în Polonia, trebuie să solicitați o viză temporară de studiu la biroul local al Voievodului.

Studenții din afara Uniunii Europene trebuie de obicei să solicite o viză de student înainte de a intra în Polonia. Există, totuși, o serie de țări care nu respectă această cerință. Puteți verifica dacă țara dvs. este pe listă aici: http://www.msz.gov.pl

Unde puteți face cererea?

Ambasada sau consulatul Poloniei

Ar trebui să solicitați o viză de student la ambasada sau consulatul polonez din țara dvs. actuală de reședință.

website:

Cum se face cererea?

Odată ce obțineți admiterea la universitatea selectată, vă vor trimite documentele adecvate pe care le veți folosi pentru a obține viza de student. Ar trebui să solicitați o viză de student la cea mai apropiată ambasadă sau consulat polonez. Acestea sunt documentele pe care vi se poate cere de obicei să le furnizați:

 • O cerere de viză a Poloniei, semnată și completată, pentru studenți.
 • Pașaport care trebuie să fie valabil cel puțin trei luni după ce intenționați să părăsiți Polonia.
 • Fotocopie după cartea națională de identitate.
 • Scrisoare oficială de la universitatea sau colegiul din Polonia unde intenționați să studiați.
 • Un scurt CV sau CV.
 • Toate certificatele și diplomele tale anterioare.
 • Dovada că cunoașteți limba în care doriți să studiați.
 • Dovada că ești suficient de puternic financiar pentru a-ți suporta cheltuielile de educație și de trai în Polonia.
 • Certificat de asigurare de sănătate care este acceptat în Europa.
 • Două fotografii mărimea pașaportului.
 • Plătiți taxa de solicitare a vizei
 • Dovada de cazare în Polonia.

Toți studenții trebuie să își legalizeze șederea în Polonia prin aplicarea unui permis de ședere temporară. Acest lucru trebuie făcut la scurt timp după sosirea în Polonia. Universitățile vă vor ajuta cu procedurile de aplicare. Un permis de ședere temporară vă dă dreptul de a rămâne și de a lucra în Polonia.

Când trebuie să aplicați?

Procesarea cererii pentru viză de student poate dura, de obicei, aproximativ 15 zile. Cu toate acestea, timpii de procesare variază în funcție de țară și de tipul de viză pentru care solicitați. Asigurați-vă că aplicați cât mai curând posibil.

Durata vizei de student depinde de durata cursului dumneavoastră.

Timp de procesare

15 Days

Oportunități de lucru

Studenții internaționali au dreptul de a lucra în timp ce studiază în Polonia, atâta timp cât sunt înscriși într-o instituție de învățământ. Sunt permise 20 de ore de muncă în timpul studiilor, precum și 3 luni de muncă cu normă întreagă în timpul vacanțelor. Munca cu normă întreagă este permisă deținătorilor de card de rezidență.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.