Keystone logo
Rusia

Studiu Drept în Rusia 2024

Studiază în Rusia

Ce este o diplomă în drept în Rusia? Rusia are mai multe grade de drept, precum și de formare se bazează pe tradiția de licență european. Unele universități oferă o licență în drept ca un grad de drept entry-level. Expertul în drept este gradul cel mai frecvent acordat în drept limba rusă. Legea învățământului superior din Rusia Rusia este un jucător relativ nou pe piata internationala de student, iar unul dintre avantajele de a studia în Rusia este accesibilitatea. Taxe varia în funcție de program, dar sunt destul de rezonabile comparativ cu programe similare din alte părți ale Europei. Patrimoniul cultural al țării este un alt beneficiu de a studia în Rusia. Elevii petrec patru sau cinci ani studiind drept în Rusia, în funcție de acestea pentru a alege un Bachelor sau program de Specialist. Studenții care dețin deja o diplomă de licență în alt domeniu poate adăuga o diplomă în drept în doar trei ani de studiu.După ce a primit o licență sau masterat în Drept specialist, studenții pot alege să urmeze studii în continuare. Un maestru de program de gradul Legi adaugă încă doi ani de studiu full-time. A "doctor în drept ", care este un grad de cercetare, necesită încă trei ani de studiu full-time. Urmărirea perfecționare deschide usa la opțiunile de mai angajare. Ministerul Rusia 's Educației enumeră în jurul valorii de 350 de instituții de drept acreditate din țară. Școli de drept din Rusia sunt împărțite în patru categorii. Primul sunt școlile de drept aflate în vechile universitățile de stat. Academii de drept de stat sunt de sine statatoare școli care acordă numai grade juridice. Institute de cercetare guvern de specialitate poate oferi, de asemenea, studii juridice. În cele din urmă, studenții pot alege să studieze dreptul rusă la o școală de drept privat. Cei mai mulți studenți de drept internațional aleg să urmeze formarea lor într-unul din marile orașe Rusiei 's.Oricine care are o diplomă în drept rus poate practica drept în Rusia, ci doar cei care au demonstrat calificări și sunt admise ca un avocat poate apărea în cauze penale. Beaus de dimensiunea mare a țării, programul de studii deschide multe oportunități în Rusia pentru cei care studiază aici. Pentru ca programul Rusia 's diplomă în drept este încă relativ nou, oportunități de a urmări pregătire juridică sau cariere juridice în alte țări sunt încă necunoscute.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  198
 • Ponderea utilităților

  28
 • Abonament la internet

  6
 • Transport local

  23

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Rusia

Despre Rusia Cea mai mare tara din lume, Rusia a fost o prezență formidabilă de-a lungul istoriei moderne. Spanning atât Asia și Europa, Rusia aduce o istorie bogată și moștenirea culturală a celor care aleg să urmeze studiile în această țară. Cu resurse minerale și energetice extinse, Rusia are unele dintre cele mai mari provizii lume 's de petrol și gaze naturale din lume. Rusia este cunoscut in mai multe contribuțiile sale la știință, literatură și muzică. Ceaikovski, unul din lume 's compozitori mai celebre, a fost un rus, ca a fost autorul Dostoievski. Rusia a luat, de asemenea, primul obiect și prima navă cu echipaj în spațiu. Este prin impact Rusia 's pe cultură și contribuțiile sale la știință că țara a pus amprenta asupra lumii. Ce este sistemul de drept ca în Rusia? Rusia are mai multe instanțe din sistemul său juridic.Acestea includ Curtea Constituțională, care este responsabil de aplicarea dreptului internațional și Constituția. Ea are, de asemenea, "Arbitrazh " instanțele de judecată, care rezolva proprietate și comercială dispute, și instanțele civile, care se ocupa de cauzele penale și a făcut apel cazuri care nu intră în competența altor instanțe. Sistemul juridic Rusia 's este unic în structura sa, dar se aseamănă cel mai mult structura de drept civil.

Cerințe pentru Viză

 1. Viza de student rusă - Valabilă pentru studii în orice colegiu sau universitate rusă sau pentru orice cursuri de scurtă durată.
 2. Viză umanitară rusă – Pentru cei care călătoresc în Rusia pentru a se angaja în cercetări post-doctorale sau pentru a participa la seminarii academice. Valabil până la un an pentru scopuri, inclusiv cele legate de știință sau cultură. (VĂ RUGĂM SĂ REȚINȚI: Toate informațiile suplimentare se referă la viza de student rus.)

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student rus; Viză umanitară rusă

Preț și valută

Taxele necesare pentru viza de student rus variază în funcție de țara care a eliberat pașaportul studentului și dacă optați pentru serviciu standard sau expres. De exemplu, costurile vizei de student ruse pentru un cetățean al Regatului Unit încep de la 165 GBP. Cu toate acestea, rețineți că taxa dvs. de solicitare nu va fi rambursată dacă cererea dvs. pentru o viză de student este refuzată sau respinsă din orice motiv.

Cine poate solicita viza?

Cetăţenii din majoritatea ţărilor străine vor avea nevoie de viză pentru a studia în Rusia. Cetăţenii din ţările Comunităţii Statelor Independente (CSI) nu au nevoie de viză: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Ucraina, Uzbekistan plus regiunile autonome Abhazia şi Osetia de Sud. Dacă sunteți cetățean al Armeniei, Belarusului, Kazahstanului, Kârgâzstanului sau Ucrainei, nu aveți nevoie de viză, dar aveți nevoie de un pașaport valabil. Dacă sunteți cetățean al Abhaziei, Azerbaidjanului, Moldovei, Osetiei de Sud, Tadjikistanului sau Uzbekistanului, puteți veni în Rusia pentru a studia fără pașaport sau viză.

Unde puteți face cererea?

Ambasada sau consulatul Rusiei/centre de vize autorizate

Pentru cetățenii țărilor care au nevoie de viză pentru a intra, va trebui obținută o viză de student rus înainte de a călători în Rusia. Trebuie să aplicați prin Ambasada sau consulatul Rusiei din țara dvs. de origine. Există, de asemenea, centre de vize autorizate în unele țări.

website:

Cum se face cererea?

Înainte de a aplica, trebuie să fiți acceptat la un curs la o universitate, astfel încât să puteți obține o invitație oficială pentru a veni în Rusia pentru a studia. Odată ce ai o invitație, aceasta este valabilă trei luni. Apoi, pentru a solicita viza de student rusă, trebuie să vizitați ambasada sau consulatul Rusiei din țara dvs. de origine și să prezentați toată documentația necesară. Vă rugăm să rețineți: trebuie să vă înregistrați viza în termen de șapte zile de la intrarea în Rusia. În cazul vizelor pentru studenți, în mod normal, invitația (Universitate sau Colegiu sau Școală de Limbă sau Institutul) este cea care asigură înregistrarea vizelor studenților. După finalizarea înregistrării, vi se va furniza o dovadă a înregistrării vizei, pe care trebuie să o păstrați cu atenție până la ieșirea din țară.

Pentru a aplica pentru o viză de student în limba rusă, trebuie să trimiteți un formular de cerere de viză completat, pașaport național original (și copia primei pagini), o fotografie standard, mandat de plată, scrisoare de invitație originală de la organizația gazdă din Rusia, original certificat negativ de testare a sângelui HIV (SIDA) (nu mai vechi de 3 luni). Pașaportul național trebuie să fie valabil nu mai puțin de un an și jumătate.

Când trebuie să aplicați?

Puteți începe procesul de solicitare a vizei cu 45 de zile înainte de data planificată a sosirii în Rusia. Timpul de procesare poate fi lung, de la două până la cinci săptămâni. Viza de student este eliberată inițial pentru 90 de zile, dar poate fi prelungită până la un an și apoi reînnoită după aceea pe durata studiului.

Timp de procesare

5 Weeks

Oportunități de lucru

Dacă aveți o viză de student rus, veți avea nevoie de un permis de muncă de la Serviciul Federal de Migrație (FMS), cu excepția cazului în care această muncă este efectuată în timpul vacanței sau la instituția sau organizația în care studiați. Vi se va elibera un permis de muncă numai dacă sunteți student cu normă întreagă la o universitate acreditată de stat și aveți cel puțin 18 ani. Permisul vă va permite doar să lucrați în domeniul sau profesia prevăzută în permis și în orașul sau regiunea universității dumneavoastră. Costul unui permis de muncă pentru cei cu viză de studiu rusă este de 3.500 RUB (60 USD). Dacă părăsești cursul universitar, permisul de muncă va fi anulat și nu vei mai putea lucra în Rusia.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Dacă prezentați documente false pentru viza de student sau ascundeți sau denaturați fapte în cererea dumneavoastră. Vi se poate refuza intrarea în Rusia cu o viză de student dacă sunteți seropozitiv.

Programe