Keystone logo
Spania

Studiu Drept în Spania 2024

Studiază în Spania

Gradul drept spaniol este lumesc cunoscut. Multe programe juridice spaniole se concentreze pe spaniol, Uniunea Europeană și sistemele juridice ale statelor Unite, deși unii vor învăța doar drept civil. Această abordare multi-sistem oferă o abordare bine-rotunjite la educație juridică. Câștigul salarial o diplomă în drept în Spania Aplicarea la facultatea de drept necesită o pregătire de licență în drept. După finalizarea cursuri de licență este necesar, puteți aplica la Facultatea de Drept de alegerea ta. Pentru a studia dreptul în Spania, planul de a petrece cinci ani studiind dreptul, ca acest lucru este considerat Lungimea standard de timp o diplomă în drept spaniol ia. La absolvire, studenții de la drept spanioli trebuie să introduceți o perioadă de formare de doi ani. După terminarea acestui training, studentul trebuie să treacă examenul de stat înainte de a practica dreptul. Unul dintre avantajele de a studia drept în Spania este costul.Dacă participa la o universitate de stat, va trebui să plătească o "matricula ", care poate fi de mai multe sute de euro, dar restul de școlarizare este acoperită de stat. Acest lucru înseamnă că puteți atinge o diplomă în drept în Spania, cu costuri reduse in afara de cazare și masă. Încă o dată, taxele variază de la o instituție la alta. Accent Spania 's pe drept civil oferă oportunități excelente de locuri de muncă pentru absolvenți, atât în ​​țară cât și în multe țări europene vecine. Acesta este același tip de drept practicat în Țările de Jos, de exemplu, care este considerat un hub pentru proceduri legale lume 's. De asemenea, prin studierea în Spania, care necesită fluență atât în ​​spaniolă și engleză, elevii sunt instruiți în două din lume 's limbile cele mai comune. Această combinație de formare în domeniul juridic și lingvistică oferă o bază solidă pentru o viitoare carieră juridică.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  416
 • Ponderea utilităților

  42
 • Abonament la internet

  33
 • Transport local

  34

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  8
 • Bilet de cinema

  8
 • Pint de bere locală

  3

Despre Spania

Spania, cu flerul său mediteranean și ofertele de arhitectura rafinat, este unul din lume 's cele mai populare destinații pentru a vizita. Situat pe Peninsula Iberică și înconjurat de apă și munți, precum și țara de Portugalia, Spania ofera mult pentru student internațional. Țara are o istorie culturală lungă și bogată și se mândrește cu o mare varietate de teren, inclusiv plaje, pășuni, munți, și zone-desert cum ar fi. Cunoscut pentru artă, muzică, bucătărie și alte activități culturale, Spania este, de asemenea, un lider în dezvoltarea energiei regenerabile, în special în domeniile energie solară și eoliană. O combinație de universități bune, o limbă vorbită în întreaga lume și stilul de viață atractiv cosmopolit al poporului spaniol fac un loc atractiv pentru oamenii care doresc să studieze în străinătate. Cei interesați de studierea drept vor găsi această țară 's universități de top oferind programe legale excelente de luat în considerare.Sistemul de Drept din Spania Spania urmează tradiția juridică civilă și se conduce de Constituția spaniolă ca sursă principală de drept. Atunci când se face interpretare, Tribunalul Constituțional va ocupa probleme. Sistemul judiciar include o curte supremă, o instanță națională, instanțele provinciale, terenuri municipale și tribunale care participa la nevoile civile în comunitățile autonome.

Cerințe pentru Viză

Pentru studenții din afara UE/SEE sau Elveția care doresc să participe la un schimb de studenți, să efectueze cercetări sau formare sau să lucreze ca stagiar neremunerat sau voluntar în Spania pentru mai mult de trei luni.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student (tip D)

Preț și valută

EUR 160

Prețurile pentru o viză de student în Spania sunt în jur de 160 EUR. Taxa de solicitare a vizei poate fi modificată în orice moment.

Cine poate solicita viza?

Cetățenii din UE/SEE sau Elveția nu au nevoie de viză de student, indiferent de durata șederii lor în Spania. Studenții UE/SEE/Elveția nu au nevoie de viză pentru a locui în Spania, dar vor trebui să se înregistreze la autoritățile locale și să obțină un certificat de rezidență.

Cetățenii tuturor celorlalte țări necesită o viză de student dacă intenționează să stea și să studieze mai mult de 90 de zile în Spania. Această viză este acordată acelor studenți care au fost deja acceptați pentru admitere de către un institut de învățământ recunoscut din Spania.

Unde puteți face cererea?

consulatul sau ambasada Spaniei

Puteți solicita o viză de studiu la consulatul sau ambasada Spaniei din țara dvs. de origine.

website:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Cum se face cererea?

Înainte de a putea aplica pentru o viză de studiu, trebuie să găsiți un curs sau un program la o instituție recunoscută oficial din Spania. Apoi, va trebui să obțineți o confirmare oficială de la organizație care să precizeze că ați fost acceptat la curs sau program, sub forma unui certificat sau a unei scrisori de acceptare. Odată ce aveți acest lucru, puteți contacta ambasada sau consulatul Spaniei din țara dvs. de origine și puteți solicita o viză de student.

Exact ceea ce este necesar poate varia de la consulat la consulat, dar, în general, va trebui să vă prezentați pașaportul, precum și următoarele:

 • detalii despre studiul, formarea sau cercetarea pe care o veți face în Spania, inclusiv orele de studiu pe săptămână (cel puțin 20);
 • dovada că aveți asigurare medicală;
 • un certificat medical care să confirme că nu aveți nicio boală care ar impune să fiți în carantină;
 • dovada că aveți fonduri pentru a vă sprijini pe durata șederii dumneavoastră în Spania (de exemplu, detalii despre bursă, o bancă spaniolă care prezintă fonduri suficiente sau scrisoare de la părinți/tutori care își asumă întreaga responsabilitate financiară);
 • informații despre locul în care veți locui;
 • un certificat de cazier judiciar eliberat în ultimii cinci ani de autoritățile relevante din țara dumneavoastră de origine.

Dacă stați în Spania mai mult de șase luni pentru a studia, trebuie să solicitați un permis de ședere pentru studenți în termen de 30 de zile de la intrarea în Spania. Aplicați pentru aceasta la Oficiul local pentru străini (Oficina de Extranjeros) sau la o secție de poliție. Cardul este valabil un an și îl puteți reînnoi în fiecare an timp de cinci ani atâta timp cât vă continuați studiile.

Când trebuie să aplicați?

Va trebui să solicitați viza între două și trei luni înainte de a intenționa să călătoriți în Spania pentru a avea timp să procesați cererea.

În general, o viză de student în Spania este acordată pentru întreaga durată a cursului de studii. Vă puteți reînnoi viza de student pentru a vă extinde studiile sau pentru a urma un nou curs de studii în Spania. Nu încercați să depuneți cererea pentru viză de student cu mai mult de patru luni înainte sau cu mai puțin de 7 săptămâni înainte de data plecării, altfel cererea nu va fi acceptată.

Dacă studiile dumneavoastră în Spania durează mai mult de șase luni, trebuie să solicitați un permis de ședere pentru studenți care durează un an. Permisul de ședere pentru studenți trebuie reînnoit în fiecare an.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Permisul de ședere spaniol vă dă dreptul să lucrați fie cu normă parțială, fie într-o poziție temporară, atâta timp cât nu folosiți banii câștigați pentru a vă întreține cât timp vă aflați în Spania. Ai voie să lucrezi până la 20 de ore pe săptămână în timp ce studiezi, atâta timp cât nu interferează cu studiile tale. Firma care te angajează va trebui să obțină un permis de muncă pentru tine de la Oficiul pentru Străini. Contractul dumneavoastră de muncă nu poate depăși durata vizei de studii.

Dacă veți efectua un stagiu ca parte a cursului pentru care v-a fost acordat permisul de ședere, nu aveți nevoie de un permis de muncă.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Iată câteva dintre motivele pentru care o viză de student în Spania poate fi refuzată:

 • Acțiuni penale trecute sau actuale
 • Explicație insuficientă pentru scopul și circumstanțele șederii planificate
 • Mijloace de subzistență insuficiente
 • Asigurare de călătorie invalidă
 • Lipsa de a prezenta dovada de cazare
 • Situație nefavorabilă a vizei Schengen - Nerespectarea în prealabil a limitărilor Vizei Schengen (de exemplu, ședere în depășire în Spațiul Schengen, nerespectarea itinerariului de călătorie prezentat – prin omiterea pentru a rămâne în principal în țara principală de destinație din Spațiul Schengen și așa mai departe).