Keystone logo
Turcia

Studiu Drept în Turcia 2024

Studiază în Turcia

Obținerea unui masterat de Drept în Turcia Elevii câștigului salarial o diplomă în drept turc se pot aștepta să-și petreacă patru ani la studii universitare de licență (licențiat în drept sau LLB) și doi ani în școală absolvent (LLM). După finalizarea cu succes a studiilor și un an de formare la o firmă de avocatură sau altă entitate implicată în activitatea juridică, elevii pot fi admiși la bara, fără a trece un examen. Cuvântul turcă pentru avocat sau avocat este "hukukçu " sau "avukat ". Urmărirea penală și avocații apărării cazuri prezente exclusiv la judecători civile, administrative sau penale, care își bazează deciziile privind condamnările cu caracter personal temperat de lege turcă. Judecătorii sunt în general absolvenților facultăților de drept care au practicat drept de mulți ani și au fost aleși să prezideze instanțelor generale, judiciare și penale. Nu există state separate din Turcia, astfel că nu are un sistem de tribunal federal.În schimb, toate orașele din Turcia sunt ghidate de același sistem de legi care se bazează în principal pe dreptul civil. Taxele de școlarizare universități, administrat de stat au taxe de școlarizare mai mici decât universitățile private. Universități care oferă cursuri de licență în limba engleză responsabile între 500 dolari și 1500 dolari USD pentru studenții internaționali. Studenții non-turce care optează pentru cursuri predate în limba turcă va plăti mai puțin - între 300 dolari și 800 dolari USD. Ca și în toate programele postuniversitare în majoritatea țărilor în care taxele de școlarizare sunt obligatorii, turcă și non-turc studenții se pot aștepta să plătească cel puțin 500 dolari mai mult pentru a lua de master 's și de doctorat cursuri. Elevii din țări turcice sau republici, cum ar fi Bosnia, Macedonia, Turkmenistan și Azerbaidjan sunt considerate a fi cetățeni turci și taxele salariale în funcție de cetățenia lor. Încă o dată, taxele pot varia de la o instituție la alta.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  264
 • Ponderea utilităților

  18
 • Abonament la internet

  9
 • Transport local

  25

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Turcia

Un membru al NATO, ONU și Consiliul Europei, Turcia este o republică democratică constituțional, care a fost recent confruntă beneficiile unei economii în creștere și inițiative puternice în reforma diplomatică. Acum, considerat o putere notabilă regională în Europa, Turcia 's secularismul tradițional și accent pe dezvoltarea coerentă progresiv ca o țară pașnică vecină zone mai puțin stabilizate din Europa a făcut o destinație populară pentru studenții care doresc o diplomă în drept. Președintele Turciei 's este considerat șeful statului și este ales de parlament la fiecare șapte ani. Cu toate acestea, este Consiliul de Miniștri și prim-ministrul care exercită puterea executivă. Alternativ, puterea legislativă este dată Marii Adunări Naționale a Turciei, un parlament unicameral a jucat un rol esențial în guvern Turcia 's.Turcia 's System juridic complet integrat cu sistemul juridic, urmată de Europa continentală, Turcia "sistemul e drept este o combinație de Codul comercial german, Codul civil elvețian și Codul de obligații. În plus, Turcia 'drept administrativ este de comparabilă cu cea a Franței în timp ce codul penal seamănă cu Italia ' s coduri de drept penal. Cu toate acestea, o diferență majoră între Turcia și alte țări ceea ce privește dezvoltarea studiile juriu. În Turcia, rezultatele de judecată nu sunt decise de către jurii, dar sunt decise de una, două sau trei judecători prezidează procesul.

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

Taxa de procesare a vizei variază în funcție de naționalitatea dumneavoastră.

Cine poate solicita viza?

Toți studenții internaționali trebuie să obțină o viză de student pentru a studia în Turcia. Excepție fac acele persoane care sunt dependente legale asociate cu o persoană aflată în Turcia cu o viză diplomatică.

Unde puteți face cererea?

ambasada sau consulatul Turciei

Toți studenții internaționali trebuie să solicite viza de student la cea mai apropiată ambasadă sau consulat al Turciei.

website:

Cum se face cererea?

Pentru a obține o viză de student pentru Turcia, trebuie mai întâi să vă înscrieți la o universitate, școală sau un curs de limbă turcesc certificat de Ministerul Educației.

Trebuie să completați un formular de cerere de viză și să îl trimiteți la ambasada Turciei cu documentele necesare care includ de obicei următoarele:

 • Pașaport: valabil pentru o perioadă mai mare de 90 de zile
 • 2 fotografii marimea pasaportului
 • Scrisoare de acceptare din partea instituției de învățământ superior din Turcia
 • Dovada asigurării de sănătate
 • Dovada biletului de întoarcere
 • Dovada unor mijloace financiare suficiente pentru a vă sprijini studiile și locuința în Turcia
 • Certificat de politie
 • Certificat medical

Studenții trebuie să solicite în continuare un permis de ședere la autoritățile locale (dacă studentul se află în Turcia) în termen de 1 lună de la sosirea lor în Turcia. Următoarele documente trebuie depuse la Compartimentul Relații Externe de la Sediul Poliției Locale:

 • Formular de cerere și taxe
 • Document de călătorie: 2 exemplare împreună cu viza de student
 • 4 fotografii dimensiune pașaport
 • Scrisoare sau document de la instituție: Trebuie să fie eliberat de universitatea gazdă, care să declare datele de începere și de încheiere a studiului în Turcia

Pentru a vă reînnoi permisul de ședere, trebuie să vizitați autoritățile locale cu 60 de zile înainte de expirarea permisului de ședere.

Când trebuie să aplicați?

În general, durează aproximativ opt săptămâni din ziua în care depuneți cererea până când primiți viza.

Viza de student este valabilă în general un an pentru o singură intrare. Deși o limită de timp va fi indicată pe viza dvs., viza dvs. de student rămâne valabilă atâta timp cât sunteți înscris la școală.

Timp de procesare

8 Weeks

Oportunități de lucru

De obicei, studenții internaționali nu au dreptul legal de a lucra în timp ce studiază în Turcia. Studenții pot efectua lucrări de cercetare în universitățile turcești ca cercetători internaționali.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.