Keystone logo
Turcia

Studiu Drept în Turcia 2023

Studiază în Turcia

Obținerea unui masterat de Drept în Turcia Elevii câștigului salarial o diplomă în drept turc se pot aștepta să-și petreacă patru ani la studii universitare de licență (licențiat în drept sau LLB) și doi ani în școală absolvent (LLM). După finalizarea cu succes a studiilor și un an de formare la o firmă de avocatură sau altă entitate implicată în activitatea juridică, elevii pot fi admiși la bara, fără a trece un examen. Cuvântul turcă pentru avocat sau avocat este "hukukçu " sau "avukat ". Urmărirea penală și avocații apărării cazuri prezente exclusiv la judecători civile, administrative sau penale, care își bazează deciziile privind condamnările cu caracter personal temperat de lege turcă. Judecătorii sunt în general absolvenților facultăților de drept care au practicat drept de mulți ani și au fost aleși să prezideze instanțelor generale, judiciare și penale. Nu există state separate din Turcia, astfel că nu are un sistem de tribunal federal.În schimb, toate orașele din Turcia sunt ghidate de același sistem de legi care se bazează în principal pe dreptul civil. Taxele de școlarizare universități, administrat de stat au taxe de școlarizare mai mici decât universitățile private. Universități care oferă cursuri de licență în limba engleză responsabile între 500 dolari și 1500 dolari USD pentru studenții internaționali. Studenții non-turce care optează pentru cursuri predate în limba turcă va plăti mai puțin - între 300 dolari și 800 dolari USD. Ca și în toate programele postuniversitare în majoritatea țărilor în care taxele de școlarizare sunt obligatorii, turcă și non-turc studenții se pot aștepta să plătească cel puțin 500 dolari mai mult pentru a lua de master 's și de doctorat cursuri. Elevii din țări turcice sau republici, cum ar fi Bosnia, Macedonia, Turkmenistan și Azerbaidjan sunt considerate a fi cetățeni turci și taxele salariale în funcție de cetățenia lor. Încă o dată, taxele pot varia de la o instituție la alta.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  147
 • Ponderea utilităților

  19
 • Abonament la internet

  8
 • Transport local

  20

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  3
 • Bilet de cinema

  2
 • Pint de bere locală

  2

Despre Turcia

Un membru al NATO, ONU și Consiliul Europei, Turcia este o republică democratică constituțional, care a fost recent confruntă beneficiile unei economii în creștere și inițiative puternice în reforma diplomatică. Acum, considerat o putere notabilă regională în Europa, Turcia 's secularismul tradițional și accent pe dezvoltarea coerentă progresiv ca o țară pașnică vecină zone mai puțin stabilizate din Europa a făcut o destinație populară pentru studenții care doresc o diplomă în drept. Președintele Turciei 's este considerat șeful statului și este ales de parlament la fiecare șapte ani. Cu toate acestea, este Consiliul de Miniștri și prim-ministrul care exercită puterea executivă. Alternativ, puterea legislativă este dată Marii Adunări Naționale a Turciei, un parlament unicameral a jucat un rol esențial în guvern Turcia 's.Turcia 's System juridic complet integrat cu sistemul juridic, urmată de Europa continentală, Turcia "sistemul e drept este o combinație de Codul comercial german, Codul civil elvețian și Codul de obligații. În plus, Turcia 'drept administrativ este de comparabilă cu cea a Franței în timp ce codul penal seamănă cu Italia ' s coduri de drept penal. Cu toate acestea, o diferență majoră între Turcia și alte țări ceea ce privește dezvoltarea studiile juriu. În Turcia, rezultatele de judecată nu sunt decise de către jurii, dar sunt decise de una, două sau trei judecători prezidează procesul.

Visa Requirements

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Student Visa

Preț și valută

The visa processing fee varies depending upon your nationality.

Cine poate solicita viza?

All international students need to get a student visa in order to study in Turkey. Exceptions are those people who are legal dependents associated with someone in Turkey on a diplomatic visa.

Unde puteți face cererea?

Turkish embassy or consulate

All international students must apply for the student visa at their nearest Turkish embassy or consulate.

website:

Cum se face cererea?

To get a student visa for Turkey, you need first to enroll in a Turkish university, school, or a language course certified by the Ministry of Education.

You must fill out a visa application form and submit it to the Turkish embassy with the required documents that usually include the following:

 • Passport: Valid for a period longer than 90 days
 • 2 passport-size photos
 • Letter of acceptance from the Turkish higher education institution
 • Health insurance proof
 • Return ticket proof
 • Evidence of sufficient financial means to support your study and living in Turkey
 • Police clearance certificate
 • Medical certificate

Students must further apply for a residence permit with the local authorities (if the student is in Turkey) within 1 month of their arrival in Turkey. The following documents must be submitted to the Foreign Relations Department at the Local Police Headquarters:

 • Application form and fees
 • Travel document: 2 copies along with the student visa
 • 4 passport-size photographs
 • Letter or document from the institution: It must be issued by the host university, declaring the start and the end dates of the study in Turkey

To renew your residence permit, you need to visit the local authorities 60 days before your residence permit expires.

Când trebuie să aplicați?

It generally takes around eight weeks from the day you submit your application until you receive your visa.

The student visa is generally valid for one year for a single entry. Although a time limit will be indicated on your visa, your student visa remains valid as long as you are enrolled at the school.

Timp de procesare

8 Weeks

Oportunități de lucru

Usually, international students have no legal right to work while studying in turkey. Students can do research work in Turkish universities as international researchers.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.