Keystone logo
Statele Unite ale Americii

Studiu Drept în Statele Unite ale Americii 2024

Studiază în Statele Unite ale Americii

Diplome de drept din statele americane cele mai multe din SUA cere solicitanților să dețină o Juris Doctor (JD) gradul de la o școală de drept acreditate. Acest curs de trei ani de studiu urmeaza finalizarea a patru ani de studiu de licență în orice subiect. Acest sistem diferă semnificativ din multe alte țări în care elevii intră imediat facultatea de drept după finalizarea învățământului secundar; considerat un domeniu academic profesional, JD este egal cu un grad absolvent. În timp ce mai puțin frecvente, unele școli oferă, de asemenea, un Master de un an de Drept (LLM), care oferă oportunități de specializare, precum și gradul de doctorat academic de prestigiu în drept de Doctor în Științe Juridice (SJD). Înainte de a fi permite de a practica drept, majoritatea studenților sunt cerute de starea în care se practică pentru a trece un examen bar și să demonstreze standardele de caractere. Deoarece state administra bar, poate fi util pentru a participa la facultatea de drept din regiunea în care aveți de gând să practice.Legea învățământului superior în SUA Potrivit Asociației Baroului American (ABA), există un total de 202 de aprobat cu ABA facultățile de drept din SUA primul an de Juris Doctor de obicei se concentrează pe subiecte de drept de bază, în timp ce ultimii ani pot fi personalizate pentru a se potrivi intereselor studenților. În timp ce mulți avocați specializați informal, nu există o distincție juridică între tipurile de practică. Un semn distinctiv al formării facultatea de drept din SUA este utilizarea metodei socratice, în care elevii sunt chemați direct pe a răspunde la întrebări în loc de prelegeri de bază. Taxele de studiu variază în funcție de școală vă participa, cu medie de școlarizare școală privată în valoare totală de peste 40.000 dolari în funcție de US News and World Report. Încă o dată, taxele pot varia de la o instituție la alta. Programul următor calendarul standard de SUA academic pentru învățământul superior din septembrie pana in mai. În timp ce intra în școală de drept în Statele Uniteeste, studenții internaționali intens competitive sunt din ce în ce în cerere. Locuri de munca in drept sunt în general considerate a fi atât lucrativ și plină de satisfacții. În plus, cercetările indică faptul că ocuparea forței de muncă avocat în ultimul deceniu a depasit cele mai multe alte ocupații. Un număr mare de absolvenți drept aleg să nu funcționeze la fel de avocați, în schimb căutând o carieră în afaceri, guvern și alte industrii.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  944
 • Ponderea utilităților

  65
 • Abonament la internet

  65
 • Transport local

  64

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  12
 • Pint de bere locală

  5

Despre Statele Unite ale Americii

Statele Unite ale Americii se află în emisfera nordică în America de Nord, la sud de Canada și la nord de granița mexicană. Acesta este compus din 50 de state: 48 de state învecinate și, de asemenea, Alaska și Insulele Hawaii. Societatea a SUA este la fel de diverse ca țară în sine. Nu există nici un sistem de caste, deși unii ar putea argumenta acest punct, având în vedere actuala economie. Există mulți antreprenori și persoane înstărite care au făcut propria avere, și există muncitori care fac salariul minim. SUA este o țară mare, cu multe libertăți pentru cei care aleg să-l locul lor pentru a studia sau pentru a locui face. Studierea în SUA oferă multe oportunități interesante. Înaltă pe lista de atribute noi 's este sistemul său extraordinar de învățământ superior, care se o destinație extrem de râvnit pentru studenții internaționali, inclusiv cei care caută de grade drept face. US Legal System SUASistemul juridic cuprinde un sistem interconectat de control și echilibrare, oferind autorităților judiciare, de reglementare și guvernamentale. Împreună, aceste entități administra și de a aplica legile țării la toate nivelurile federale, statale și locale. Constituția SUA acordă competențe specifice asupra guvernului său federal care are jurisdicție asupra anumitor cazuri - cum ar fi cele care implică legi federale, guvernele străine și conflicte între state. Dincolo de faptul că, fiecare stat are propriile entități de guvernare. Fiecare parte are dreptul la un proces cu jurați formată din 12 cetățeni care evaluează dovezile și ajunge la un verdict. Cele mai multe cazuri juridice din SUA sunt rezolvate înainte de a ajunge proces prin propunere legală sau de decontare înainte de a ajunge proces. Avocații sunt o parte esențială a sistemului juridic american și sunt responsabile pentru susținerea în numele clienților lor. Acestea sunt autorizate de către statul în care se practică.

Cerințe pentru Viză

1) Viză F - Acest tip de viză este pentru studenții internaționali care intenționează să urmeze o diplomă academică la un colegiu sau o universitate acreditată din SUA sau să studieze limba engleză la o universitate sau un institut de limbă engleză intensivă. Există trei tipuri de viză F:

 • Vize F-1 pentru studenții cu normă întreagă;
 • Vize F-2 pentru persoanele aflate în întreținerea deținătorilor de viză F-1 (soție și copii necăsătoriți cu vârsta sub 21 de ani, inclusiv cuplurile căsătorite de același sex);
 • Vize F-3 pentru „navetiștii de frontieră” – studenți mexicani și canadieni care locuiesc în țara lor de origine în timp ce frecventează o școală cu normă parțială sau întreagă în SUA.

2) Viză M – Acest tip de viză este pentru studenții internaționali care doresc să se angajeze în studii sau formare profesională sau non-academică la o instituție din SUA. Există trei tipuri de viză M:

 • Vize M-1 pentru studenții care se angajează în studii profesionale sau non-universitare;
 • Vize M-2 pentru persoanele aflate în întreținerea deținătorilor de viză M-1;
 • Vize M-3 pentru „navetiștii de frontieră” ca în vizele F-3, dar pentru studii profesionale sau non-universitare.

3) Viza J – Acest tip de viză este pentru vizitatorii de schimb internațional care participă la programe în SUA care promovează schimbul cultural. Toți solicitanții trebuie să îndeplinească criteriile de eligibilitate ale programului în cauză și să fie sponsorizați de un sector privat sau de un program guvernamental. Deținătorii de vize J stau de obicei în SUA pentru o perioadă scurtă de timp, poate unul sau două semestre. Deținătorii de viză J-1 vor trebui să se întoarcă în țara lor de origine timp de cel puțin doi ani la sfârșitul programului de schimb de vizitatori. Există două tipuri de viză J:

 • Vize J-1 pentru studenții de schimb într-un program relevant de schimb;
 • Vize J-2 pentru persoanele aflate în întreținerea deținătorilor de viză J-1.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

viza F; viza M; Viza J

Preț și valută

USD 200

Trebuie să plătiți taxa SEVIS (200 USD), care suportă costul sistemului informatic utilizat pentru a vă înregistra șederea în SUA. Accesați https://fmjfee.com/index.html pentru a plăti taxa și asigurați-vă că imprimați o copie a chitanței și o aduceți la interviul pentru viză. Trebuie să plătiți taxa SEVIS cu cel puțin trei zile înainte de data interviului pentru viză.

De asemenea, va trebui să plătiți o sumă suplimentară de 160 USD pentru taxa de solicitare a vizei în țara dumneavoastră la Ambasada sau Consulatul SUA sau la o bancă desemnată de Ambasada.

Cine poate solicita viza?

Toți studenții internaționali care vin să studieze în SUA trebuie să solicite o viză F, Visa J sau Viza M.

Unde puteți face cererea?

Pe net

Fiecare ambasada SUA are un site web care oferă instrucțiuni despre cum să faceți o programare pentru un interviu pentru viză și alte informații despre procesul de solicitare a vizei.

website:http://www.usembassy.gov/

Cum se face cererea?

 1. În primul rând, școala sau universitatea dvs. vă va trimite un formular care confirmă că ați fost acceptat la o instituție autorizată de Serviciul de Cetățenie și Naturalizare din SUA (USCIS) să înscrie studenți neimigranți.
 2. În al doilea rând, va trebui să faceți o programare pentru un interviu pentru viză și să plătiți unele taxe necesare.
 3. În al treilea rând, Statele Unite folosesc un nou formular de cerere de viză pentru non-imigrant, DS-160, care ar trebui completat online. Acest formular înlocuiește toate celelalte forme.
 4. În al patrulea rând, pregătiți-vă pentru interviul pentru viză. Este esențial să solicitați viza cu mult timp înainte, deoarece acest lucru vă va oferi timp suplimentar dacă există întârzieri la ambasadă sau dacă doriți să contestați o decizie în cazul unei respingeri. Ceea ce porți este important, iar ținuta de afaceri este potrivită.

Documentele necesare pentru interviul pentru viză pot include:

 • Pașaport valabil cel puțin șase luni după perioada de ședere în SUA. De asemenea, poate fi necesar să aduceți toate pașapoartele actuale și vechi.
 • Formularul SEVIS I-20 sau DS-2019 semnat (inclusiv formularele individuale pentru soț/copii)
 • Formularul DS-7002 (doar pentru solicitanții de viză J-1 stagiar și intern)
 • Chitanța taxei SEVIS
 • Pagina de confirmare a aplicației DS-160 cu cod de bare și numărul de identificare al aplicației
 • Chitanța de confirmare a plății taxei MRV
 • Copie tipărită a scrisorii de programare a interviului pentru viză
 • 1-2 fotografii în formatul explicat în cerințele de fotografie.

De asemenea, ar trebui să fiți pregătit să furnizați următoarele documente:

 • Au participat stenograme și diplome de la instituțiile anterioare
 • Scoruri de la testele standardizate cerute de instituția de învățământ, cum ar fi TOEFL, LSAT, GRE, GMAT etc.
 • Dovezi financiare care arată că dumneavoastră sau sponsorul dumneavoastră (de exemplu, părinții sau un sponsor guvernamental) aveți suficiente fonduri pentru a vă acoperi cheltuielile de școlarizare, de călătorie și de trai pe durata șederii dumneavoastră în SUA.

De asemenea, puteți aduce o listă scrisă separată a tuturor angajatorilor și școlilor dvs. anteriori pe care le-ați frecventat pentru referință.

Când trebuie să aplicați?

Aplicarea pentru o viză de student din SUA poate fi un proces lung, așa că asigurați-vă că începeți să vă pregătiți cu mult înainte - cu cel puțin trei până la cinci luni înainte de începerea cursului. Vizele pentru studenți pot fi eliberate cu până la 120 de zile înainte de data din formularul dumneavoastră I-20. Vizele pentru vizitatori de schimb pot fi emise oricând înainte de data de pe DS-2019.

Timp de procesare

3 Months

Oportunități de lucru

Vizele F1 și J1 permit posibilitatea de angajare în SUA în timpul șederii dumneavoastră, în timp ce viza M1 nu. Studenții cu vize F-1 pot lucra în campus timp de 20 de ore pe săptămână sau mai puțin. Studenții care doresc să lucreze mai mult timp și în afara campusului trebuie să obțină autorizație prealabilă de la USCIS. Deținătorii de viză J-2 pot solicita autorizație de muncă de la USCIS. Deținătorii de vize F-2 și M nu au voie să lucreze și trebuie să obțină o viză de muncă adecvată dacă își caută un loc de muncă.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cel mai obișnuit motiv pentru care o cerere de student sau vizitator de schimb să fie respinsă este că persoana care solicită viză nu a dovedit ofițerului de viză că se va întoarce în țara lor când își va termina studiile în SUA. Dacă vi se refuză viza poate exista ceva ce puteți face pentru a anula refuzul și puteți contesta decizia. În cele mai multe cazuri, va trebui să furnizați documentație suplimentară care nu a fost prezentată împreună cu cererea inițială.