Keystone logo
Statele Unite ale Americii

Cele mai bune universități pentru Drept Programe în Statele Unite ale Americii 2023

Numărul de instituții: 3988
  • New Orleans, Statele Unite ale Americii

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wichita, Statele Unite ale Americii

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Evanston, Statele Unite ale Americii

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Fort Wayne, Statele Unite ale Americii

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Orlando, Statele Unite ale Americii

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • St. Louis, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Saint Louis a format Școala de Știință și Inginerie în 2022 pentru a răspunde mai bine nevoilor viitoare ale studenților și facultății. Școala reunește știința, ingineria și tehnologia pentru a promova cercetarea și studiul interfuncționale, interdisciplinare. Școala nou formată a SLU cuprinde următoarele departamente: Inginerie aerospațială și mecanică; Departamentul de Științe Aviației Oliver L. Parks; Inginerie biomedicala; Chimie; Inginerie civilă, informatică și electrică; Informatică; Știința Pământului și A atmosferei; si Fizica. Studenții de la Școala de Științe și Inginerie din SLU primesc o educație practică de la facultate de clasă mondială, câștigătoare de premii în domeniile lor. Din momentul în care ajung în campus, studenții au acces la consilieri de personal, mentori de cercetare și o serie de servicii de sprijin pentru studenți - inclusiv servicii de carieră. Fondată în 1818, Universitatea Saint Louis este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții catolice ale națiunii. Înrădăcinată în valorile iezuite și în istoria sa de pionierat ca prima universitate la vest de râul Mississippi, SLU oferă peste 13.500 de studenți o educație riguroasă și transformatoare a întregii persoane. În centrul comunității diverse de savanți a Universității se află misiunea SLU axată pe servicii, care provoacă și pregătește studenții să facă din lume un loc mai bun, mai drept. SLU este situat în St. Louis, Missouri. Orașul este un focar de inovație și antreprenoriat – cu Popular Mechanics clasând St. Louis pe locul 1 pentru start-up-uri din America – iar SLU se află chiar în centrul acestuia. Cortex Innovation Community, un centru pentru afaceri, inovare și tehnologie, campusul vecinilor și zona metropolitană găzduiește opt companii Fortune 500. În plus, St. Louis găzduiește peste 55.000 de absolvenți ai SLU. Pentru a afla mai multe despre Școala de Știință și Inginerie a Universității Saint Louis, vizitați slu.edu/science-and-engineering.

  • Doral, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Millennia Atlantic (MAU) oferă programe de licență și postuniversitare axate pe afaceri, cu accent pe administrarea afacerilor, management și antreprenoriat. Universitatea Millennia Atlantic oferă studenților noștri o comunitate primitoare, unde se întâlnesc cu studenți și instructori din toată lumea și unde vor avea ocazia să câștige experiența practică pentru a rezolva probleme și a conduce în lumea afacerilor.

  • Gainesville, Statele Unite ale Americii

  Nu trebuie să-ți pui viața în așteptare pentru a obține o diplomă. Cu programele online flexibile ale lui Brenau, vă puteți continua educația fără a fi nevoie să vă rearanjați viața. De la lansarea primelor noastre programe online în 1998, Brenau a continuat să îmbunătățească și să creeze noi programe, pentru a răspunde cerințelor diverselor nevoi și stiluri de viață ale studenților. Oferim un sistem de învățare online convenabil, ușor de utilizat, în care puteți participa la cursuri și puteți finaliza sarcinile la momentul și locul care vă convine cel mai bine.

  • Durham, Statele Unite ale Americii

  Școala de Inginerie Pratt de la Universitatea Duke are un nou Master de Inginerie în Design, Dezvoltare și Inovare de jocuri, care va fi lansat în toamna anului 2024. Acest program se va concentra pe formarea profesioniștilor pentru a fi dezvoltatori de jocuri, ingineri de sistem, ingineri de instrumente și multe altele pentru companiile de jocuri de toate dimensiunile. Pe lângă învățarea abilităților de a dezvolta jocuri de clasă mondială, curriculum-ul programului se va concentra pe aplicații mai largi ale teoriei și tehnologiei jocurilor, inclusiv antrenament corporativ, fitness, sport, wellness, simulări chirurgicale, cercetare, educație și metavers. Prin natură, proiectarea și dezvoltarea jocurilor este un domeniu de practică extrem de multidisciplinar. Am conceput programul nostru de master pentru a îmbogăți experiența studenților prin colaborări bazate pe proiecte cu mai multe departamente și discipline din campusul lui Duke. Masterul de Inginerie în Design, Dezvoltare și Inovare de jocuri este un program practic, bazat pe abilități, creat în colaborare cu un consiliu consultativ al industriei. Elevii vor dezvolta și stăpâni noi abilități prin munca sponsorizată de industrie, precum și prin proiecte de clasă și studio, seminarii și mentorat. Toți studenții vor fi îndrumați prin dezvoltarea unui ePortofoliu concentrat, prezentând învățarea lor bazată pe abilități în timpul programului.

  • New York, Statele Unite ale Americii

  Pratt este un institut, o experiență și o idee. Ceea ce a început ca un experiment radical de extindere a accesului la cariere creative este acum o comunitate de 5.137 de studenți absolvenți și de licență care lucrează în 48 de programe cu 1.200 de cadre didactice dedicate. 135 de ani în pregătire, acesta este Pratt.

  • Arlington County, Statele Unite ale Americii

  Marymount este o universitate catolică cuprinzătoare, ghidată de tradițiile Religioase a Inimii Sacre a Mariei, care pune accent pe curiozitatea intelectuală, serviciul față de ceilalți și o perspectivă globală. O educație Marymount se bazează pe artele liberale, promovează pregătirea pentru carieră și oferă oportunități de creștere personală și profesională. O comunitate de învățare centrată pe elev, care apreciază diversitatea și se concentrează pe educația întregii persoane, Marymount ghidează dezvoltarea intelectuală, etică și spirituală a fiecărui individ.

  • Mequon, Statele Unite ale Americii
  • Ann Arbor, Statele Unite ale Americii

  Fondat în 1881, campusul principal al Universității Concordia din Wisconsin este situat pe 200 de acri din frumosul țărm al Lacului Michigan din Mequon, Wisconsin. Universitatea găzduiește peste 7.000 de studenți de licență și absolvenți din întreaga lume. Universitatea oferă peste 90 de specializări de licență, peste 50 de programe de absolvire/masterat și șase diplome de doctorat în kinetoterapie, terapie ocupațională, farmacie, practică de asistență medicală, educație și doctoratul recent lansat în Administrarea Afacerilor.

  • Boston, Statele Unite ale Americii

  De mai bine de 100 de ani, Simmons a pus nevoile studenților noștri pe primul loc. Printr-o educație care combină conducerea intelectuală cu pregătirea profesională, îi ajutăm pe studenți să ducă vieți semnificative și să construiască cariere de succes pentru secolul 21.

  • College Park, Statele Unite ale Americii

  Școala de Inginerie A. James Clark de la Universitatea din Maryland servește drept catalizator pentru cercetare, inovare și învățare de înaltă calitate, îndeplinind promisiunea că toți absolvenții vor pleca gata să influențeze marile provocări ale secolului 21. Situată la doar câțiva mile de Washington, DC, Școala Clark se află în centrul unei constelații de companii de înaltă tehnologie și laboratoare federale, oferind studenților și profesorilor acces la oportunități unice de avansare profesională cu parteneri din industrie și guvernamentali.

  • Richmond, Statele Unite ale Americii

  Indiferent dacă obiectivele dvs. de carieră includ implicarea în învățământ non-profit, învățământ superior, K-12 sau entități guvernamentale, programele academice VCU School of Education duc învățarea la un nou nivel. Fiind a 16-a cea mai bună școală publică de studii postuniversitare și a 10-a cel mai bun master online în educație, pe baza US News and World Report (2023), facem lucrurile diferit.