Keystone logo

1 Curs Programe în Studii de Drept Studii de drept național Drept european 2024

Filtre

Filtre

  • Curs
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Drept european
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Curs Programe în Studii de Drept Studii de drept național Drept european

Un curs în drept european se referă la dreptul constituțional, dreptul concurenței, dreptul muncii, legea imigrației, legea drepturilor omului și a legislației de mediu în țările UE și din Europa. Variind de la Diplome de certificate la cursuri, unele cursuri de Drept European necesită un angajament mai mare de timp decât altele.

Care sunt beneficiile unui curs de drept european?

Completarea unui curs în drept european va spori perspectivele de carieră pentru cei cu un LLB, LLM, sau calificări Juris Doctor, sau o diplomă de licență în studii europene, de exemplu. Studenții care aleg să studieze un curs în drept european va avea o experiență academică internațională îmbogățit.

Care cariera cu un curs în drept european?

Un curs în Drept European pregătește persoanelor fizice pentru a merge să lucreze pentru guvern multinațional și non-guvernamentale organizații, firme internaționale de avocatură, companii, universități și alte instituții publice sau private, ca avocați, consilieri, consultanți sau profesori.

Cât costă să ia un curs de Drept European?

Costurile de a lua un curs de Drept European poate varia în funcție de numărul de săptămâni sau de ore de curs, locație, specializare și universitate. Finanțarea asistenței pot fi disponibile pentru solicitanții de pe o scară nevoie pe bază sau pe bază de merit. Universitățile vor furniza informații mai specifice la o cerere, care pot fi transmise cu ușurință de pe acest site.

Care sunt cerințele pentru un curs în drept european?

Pre-rechizite pentru un curs în drept european variază foarte mult. Unele necesită o diplomă de liceu, în timp ce altele au nevoie de o licență sau diplomă de nivel de absolvent. Cursuri de drept sunt alcătuite din cursuri necesare, cursuri și examene scrise.

De ce să ia un curs online de Drept European?

Cursuri de drept on-line sunt o opțiune pentru profesioniștii care lucrează sau persoane fizice, cu un program incarcat. Cursuri de drept pot fi luate on-line, cu toate materialele necesare furnizate digital. Multe universități și școli oferă cursuri on-line de Drept European, eliminând necesitatea de a călători în campus sau locul de muncă sacrificiu la locul de munca actual o 's.

Cum să se înscrie la un curs de Drept European?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.