Keystone logo

17 Curs Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Dreptul afacerilor 2024

Filtre

Filtre

  • Curs
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Curs Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Dreptul afacerilor

Un curs in Dreptul Afacerilor se concentrează în domeniul dreptului, care se ocupă cu legea și a activității instituțiilor financiare. Cursuri de drept dezvolta competența profesională pentru avocați potențiali, avocați, asistenți juridice, analiști și mai mult. Variind de la Diplome de certificate la cursuri, unele cursuri de avocatură de afaceri necesită un angajament de timp mai mare decât altele.

Care sunt beneficiile unui curs in Dreptul Afacerilor?

Cursuri în afaceri sau de drept comercial se concentrează adesea pe Legea Corporate, Dreptul Proprietății Intelectuale, Contracte, Legea Valorilor Mobiliare, Legea antitrust, Trusturile & Estates, dreptul muncii, falimentul, precum și alte subiecte. Solicitarea de la câteva luni până la doi ani de studiu, un curs în Dreptul Afacerilor grad se poate dovedi o investiție demn.

Care cariera cu un curs in Dreptul Afacerilor?

Elevii specializate în dreptul afacerilor sunt calificați să se mute într-o carieră la nivel înalt într-o companie multinationala, firma de drept internațional sau o organizație guvernamentală.

Cât costă să ia un curs in Dreptul Afacerilor?

Costurile de a lua, desigur, în Dreptul Afacerilor pot varia în funcție de numărul de săptămâni sau de ore de curs, locație, specializare și universitate. Finanțarea asistenței pot fi disponibile pentru solicitanții de pe o scară nevoie pe bază sau pe bază de merit. Universitățile vor furniza informații mai specifice la o cerere, care pot fi transmise cu ușurință de pe acest site.

Care sunt cerințele pentru un curs in Dreptul Afacerilor?

Pre-rechizite pentru un curs în Dreptul Afacerilor variază foarte mult.Unele necesită o diplomă de liceu, în timp ce altele au nevoie de o licență sau diplomă de nivel de absolvent. Cursuri de drept sunt alcătuite din cursuri necesare, cursuri și examene scrise.

Cum să se înscrie la un curs in Dreptul Afacerilor?

Dacă sunteți interesat de un curs de lege, dar au o legătură cu domeniul de afaceri, apoi cursul în dreptul afacerilor este potrivit pentru tine. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.