Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Cursuri Programe în Dreptul afacerilor în Regatul Unit 2023

9 Cursuri Programe în Dreptul afacerilor în Regatul Unit 2023

Prezentare generală

Cursurile de drept sunt oferite de către instituții de învățământ superior din întreaga lume datorită oportunităților pe care le prezintă pentru dezvoltarea intelectuală și cea personală. Dacă ești interesat de astfel de subiecte influente precum dreptul proprietății intelectuale sau dreptul comercial, atunci acest tip de curs este pentru tine.

Un Master în Dreptul Afacerilor este o măsură care nu are nevoie de un grad anterior în legătură cu studii de drept. Acesta este destinat pentru cei care au grade în diferite domenii legate de afaceri. Elevii vor învăța despre diferite regulamente care companiile sunt preocupate de cum ar fi dreptul comercial, fiscal sau drept societar.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Citeste mai mult

Filtre

  • Cursuri
  • Regatul Unit
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu