Keystone logo
Găsește-ți certificatul juridic

Găsește-ți certificatul juridic

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Certificatele de drept , sau certificatele de studii juridice , sunt o certificare la nivel de absolvent care transmite expertiză într-un subiect sau domeniu ales. Certificatele de drept sunt concepute pentru a îmbunătăți înțelegerea de către studenți a teoriei dreptului și a cadrului sistemelor juridice. Certificatele de drept sunt cel mai adesea oferite și conferite de o facultate de drept a unei universități.

Studenții pot alege să completeze un certificat de drept din mai multe motive. Pentru studenții de drept în anul I, certificatele de drept pot fi o modalitate de a personaliza un program de drept în funcție de interesele academice specifice sau obiectivele de carieră. Certificatele de drept pot oferi, de asemenea, acces la niveluri superioare de educație juridică, cum ar fi un LLM. Unii angajatori pot privi în mod favorabil certificatele de drept ca garanție a expertizei și angajamentului candidatului într-un domeniu al dreptului. În cele mai multe cazuri, acceptarea la un program de certificat de drept necesită ca un student să fie student la drept; cu toate acestea, unele certificate sunt interdisciplinare și pot fi susținute de studenți la alte discipline, cum ar fi afaceri sau medicină.

Potențialii avocați ar putea dori să completeze un certificat de drept pentru a-și îmbunătăți calificările și pentru a-și îmbunătăți șansele de a lucra într-un domeniu ales. Certificatele juridice pot fi, de asemenea, folosite pentru a urma o carieră ca consilier juridic, consultant juridic sau șef al unui departament juridic într-o corporație sau afacere.

Dacă sunteți student la drept în primul an, poate doriți să luați în considerare un certificat de drept. Certificatele pot fi completate prin programul cu care te vei înmatricula sau printr-o instituție separată. Unele universități și facultăți de drept oferă certificate de drept online sau prin programe de învățare la distanță. Dacă aveți în vedere un certificat de drept fără o diplomă în drept, este important să vă asigurați că aveți cerințele și calificările necesare.

Programe nou adăugate