Keystone logo
Găsește-ți diploma de drept

Găsește-ți diploma de drept

Ce vrei sa studiezi
Unde vrei să studiezi

Diplomele de drept sunt cele mai comune în Regatul Unit, unde sunt un curs postuniversitar de drept oferit în Anglia și Țara Galilor. În Marea Britanie, diplomele de drept sunt cunoscute sub denumirea de Common Professional Examinations (CPE) sau Graduate Diplomas in Law (GDL) și sunt folosite pentru a califica absolvenții care nu sunt în drept pentru cariere în drept. Aceste diplome sunt uneori numite cursuri de conversie a dreptului, deoarece le permit studenților să-și transforme diplomele de licență sau de licență în diplome de drept.

Diplomele de drept pot fi luate ca studii complete sau cu fracțiune de normă și sunt, în general, finalizate pe o perioadă de unu până la trei ani, în funcție de cerințele cursului și de intensitatea studiului. Diplomele de drept variază de la calificări complete până la credite către o diplomă în drept, în funcție de instituția de acordare și metoda de studiu. Unele diplome de drept implică cursuri, în timp ce altele se bazează pe cercetare și sunt evaluate pe baza unei dizertații scrise.

În Marea Britanie, diplomele de drept sunt reglementate de Law Society of England Wales și sunt concepute pentru a permite studenților din diferite medii academice să urmeze dreptul ca o carieră. Alte țări sau regiuni actuale și foste ale Commonwealth-ului oferă adesea cursuri similare de diplomă de drept. În Africa de Sud, diplomele postuniversitare de drept servesc în general ca o specializare oficială într-un domeniu al dreptului. În Italia și Franța, absolvirea cu succes a unei diplome în drept și a unui examen profesional conferă o diplomă de drept, după care un student poate depune jurământul necesar pentru a practica avocatura.

Dacă aveți o diplomă de licență sau licență și doriți să urmați o carieră în drept, utilizați lista de mai jos pentru a găsi diplome de drept. Puteți afla mai multe despre fiecare curs făcând clic pe „Citiți-mă” și apoi contactați direct biroul de admitere folosind formularul de pe pagină.

Programe nou adăugate