Keystone logo
Facultatea de drept

Găsește-ți programele de master în drept (LLM)

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Master în drept (LLM)

Un LLM, sau Master of Laws, este un grad acordate cei care dețin deja o diplomă în drept profesionist, care au absolvit studii avansate și cercetare într-un anumit domeniu al dreptului. Avocații pot alege să urmeze programe de LLM a câștiga mai multă expertiză într-un anumit sector, pentru avansarea în carieră, și de a construi o rețea profesionist.

Câteva exemple de programe LLM sunt în sectoare de drept, cum ar fi tehnologia informației, dreptul fiscal, serviciile financiare, dreptul internațional, dreptul mediului și dreptul comercial. Unele universități permit, de asemenea, studenților să își dezvolte propriile programe specializate LLM specifice intereselor lor profesionale. Programele LLM durează în general cel puțin un an pentru a fi finalizate și, în timp ce unele programe constau în principal din cercetare, altele necesită, de asemenea, cursuri. Se poate aștepta ca studenții programelor LLM să finalizeze o teză pentru a primi diploma.

Varietatea de diferite programe de LLM poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare programe de LLM de mai jos.