Keystone logo
Facultatea de drept

Găsește-ți Programul de Masterat în Drept

Ce vrei să studiezi?
Unde vrei să studiezi?

Un LLM, sau Master în drept, este o diplomă acordată celor care dețin deja o diplomă profesională în drept, care au absolvit studii avansate și cercetare într-un anumit domeniu al dreptului. Avocații pot alege să urmeze programe LLM pentru a dobândi experiență într-un anumit sector, pentru avansarea în carieră și pentru a construi o rețea profesională.

Câteva exemple de programe LLM sunt în sectoare de drept, cum ar fi tehnologia informației, dreptul fiscal, serviciile financiare, dreptul internațional, dreptul mediului și dreptul comercial. Unele universități permit, de asemenea, studenților să își dezvolte propriile programe specializate LLM specifice intereselor lor profesionale. Programele LLM durează în general cel puțin un an pentru a fi finalizate și, în timp ce unele programe constau în principal din cercetare, altele necesită, de asemenea, cursuri. Se poate aștepta ca studenții programelor LLM să finalizeze o teză pentru a primi diploma.

Varietatea diferitelor programe LLM poate fi copleșitoare - nu vă lăsați să vă oprească! Începeți-vă căutarea uitându-vă la cele mai populare programe LLM enumerate mai jos.

Programe nou adăugate