Keystone logo
Găsește-ți programul MLS

Găsește-ți programul MLS

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Un Master of Legal Studies (MLS) este o diplomă de drept de nivel superior, destinată profesioniștilor care doresc să-și îmbunătățească expertiza juridică. Gradele MLS sunt cunoscute și ca diplome de Master of Studies in Law (MSL), Master of Science of Law sau Juris Master (JM). Gradele MLS sunt oferite de unele facultăți de drept și sunt acum oferite frecvent online și prin programe de învățare la distanță.

Scopul unui MLS este de a conferi expertiză juridică studenților sau profesioniștilor care nu intenționează să practice avocatura. Ele pot fi folosite și de doctoranzi ale căror discipline au o concentrare juridică sau pentru a certifica profesioniști care lucrează îndeaproape cu legile și reglementările. Întinderea, concentrarea și cadrul unei diplome MLS sunt dictate de instituția care acordă gradul. Viitorii studenți vor găsi grade MLS oferite într-o varietate de specialități, inclusiv reglementări, management, jurnalism și chiar bioetică.

În timp ce diplomele MLS nu oferă absolvenților calificările pentru a practica dreptul, ele oferă o bază cuprinzătoare și înțelegere a legii și a reglementărilor. Majoritatea diplomelor MLS pot fi finalizate într-un an și sunt adesea disponibile ca programe cu fracțiune de normă sau online. Studenții care finalizează un MLS efectuează, în general, cercetări interdisciplinare legate de domeniul dreptului sau profesiei preferate. Veți descoperi adesea că diplomele MLS sunt oferite în comun între Facultatea de Drept și departamentul aferent specialității diplomei.

Dacă sunteți un profesionist care lucrează îndeaproape cu legile și reglementările sau un doctorand care dorește să aibă o înțelegere mai profundă a legilor legate de cercetarea dvs., finalizarea unui MLS este o modalitate excelentă de a obține expertiză.

Programe nou adăugate