Keystone logo

Filtre

 • Diplomă
 • Studii de Drept
 • Studii de drepturile omului
 • Legea drepturilor omului
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (2)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

2 Diplomă Programe în Legea drepturilor omului 2024

  Diplomă Programe în Legea drepturilor omului

  O diplomă poate dura de la un an la doi ani pentru a finaliza. Majoritatea programelor sunt concepute pentru a oferi persoanelor cunoștințele necesare pentru un anumit domeniu de activitate. Programele de diplomă sunt de obicei mai aprofundate decât certificate, dar tind să fie mai aproape de un certificat decât de un grad.

  Care este diploma în dreptul drepturilor omului? Este un studiu la nivel de absolvent, care de obicei oferă studenților posibilitatea de a examina o gamă largă de teorii, practici, instituții și instrumente privind drepturile omului. Această educație este relevantă atât pentru avocații care lucrează în domeniul drepturilor omului, cât și pentru cei care nu lucrează cu organismele care se ocupă de drepturile omului. Elevii pot întâlni cursuri precum drepturile economice și sociale, legea comparativă a drepturilor omului, drepturile omului și terorismul, drepturile omului la locul de muncă și legea internațională privind refugiații.

  Mulți studenți dobândesc competențe în scris, cercetare independentă și managementul timpului. Abilitățile de scriere pot ajuta o persoană să comunice mai bine prin e-mailuri și texte. Managementul timpului este o aptitudine care aduce beneficii majorității persoanelor în mod profesional și personal. Abilitatea de a găsi răspunsuri prin cercetare auto-motivată este o abilitate neprețuită pentru mulți angajatori.

  Deoarece cerințele de diplomă pot diferi în funcție de programul unei universități, costul asociat poate varia, de asemenea. Se sugerează că o cercetare aprofundată a oricărui program înainte de înscriere. Un birou de admitere la școală poate oferi detalii despre prețuri.

  O diplomă în legislația privind drepturile omului oferă de obicei studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în multe locuri de muncă în domeniul drepturilor omului. Dacă absolvenții au deja o diplomă JD, aceștia ar putea să utilizeze acest studiu suplimentar pentru a obține un loc de muncă ca avocat pentru drepturile omului. Elevii ar putea găsi, de asemenea, posturi de analist de politică, specialist în responsabilitatea socială corporativă, scriitor de granturi, analist de cercetare sau ofițer de resurse umane.

  Unele programe de diplomă pot fi disponibile într-un format online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.