Keystone logo

4 Diplomă Programe în Studii de drept penal 2024

Filtre

Filtre

 • Diplomă
 • Studii de Drept
 • Studii de drept penal
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (4)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Diplomă Programe în Studii de drept penal

  Programele de educație prin diplome pot fi o modalitate valoroasă de a depăși experiența profesională cu educația profesională. Oferind programe de studiu extrem de concentrate pe o cale de un an până la doi ani, diplomele oferă un alt mod pentru ca profesioniștii să aibă acces la abilitățile de carieră necesare.

  Atunci ce este o diplomă în studii de drept penal? Acest program de diplomă se axează în primul rând pe cei care caută o carieră sau o avansare în continuare în calitate de ofițer în domeniul aplicării legii. O diplomă de studii penale oferă o educație cuprinzătoare asupra structurilor, principiilor și funcțiilor sistemului de justiție penală, de la protecția poliției până la funcționarea instanțelor. În mod specific, programul se concentrează, în mod obișnuit, asupra domeniilor de lege necesare pentru susținerea siguranței publice, în timp ce investighează, urmăresc și captură în mod legal suspecți penale.

  Personalul de aplicare a legii și studenții într-un program de diplomă de studii penale se pot aștepta să învețe abilitățile cheie care susțin creșterea lor profesională. Aceste abilități includ dezechilibrarea și rezolvarea conflictelor non-violente, dar se pot extinde în abilități precum intervievarea martorilor și negocierea ostaticilor.

  În cazul programelor care se desfășoară pe perioade diferite și care necesită credite de curs diferite, diplomele de studii penale pot fi disponibile la diferite niveluri de prețuri din diferite școli. Instituțiile variate vor furniza informații despre structura și cerințele lor de stabilire a prețurilor.

  Deoarece aplicarea legii acoperă o gamă largă de ocupații, cei care au absolvit o diplomă în studii penale pot alege din mai multe căi de carieră. Absolvenții pot căuta o funcție ca ofițer cu forțe de poliție la nivel local sau de stat sau pot alege să intre într-o agenție federală ca membru al forțelor naționale de securitate. Aceștia pot chiar să opteze pentru roluri în calitate de agenți de pază sau să lucreze în regim de protecție privată cu agenții comercial angajați care oferă servicii de pază corporală sau de securitate.

  Elevii ar trebui să fie conștienți de opțiuni atunci când vine vorba de selectarea unei școli și a unui program. Multe școli oferă învățământ la distanță și învățare online, în timp ce altele folosesc o abordare tradițională bazată pe clasă. Pentru informații suplimentare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.