Keystone logo

Filtre

 • Diplomă
 • Studii de Drept
 • Studii de drepturile omului
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (2)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

2 Diplomă Programe în Studii de drepturile omului 2024

  Diplomă Programe în Studii de drepturile omului

  Diplomele sunt extrem de utile pentru studenții care au absolvit studii universitare și căutând să-și dezvolte calificările. Aceste programe sunt adesea frecventate de persoane care au nevoie de un curs de conversie pentru a face o pregătire anterioară aplicabilă unui nou domeniu.

  Ce este o diplomă în studiile privind drepturile omului? Aceste programe combină studii juridice generale cu educație de drept umanitar și etică. Unele cursuri se pot concentra pe filosofia și teoria protecției drepturilor, în timp ce alte clase pot acoperi mai multe domenii tehnice, cum ar fi analizele, cercetările, litigiile și legile privind imigrația. Mulți studenți învață cum diferă drepturile legale de la o țară la alta, iar unii absolvenți iau cursuri axate pe drepturile anumitor persoane, cum ar fi o anumită etnie, sex sau grup de vârstă.

  Finalizarea acestui tip de program îi ajută pe elevi în mai multe moduri, atât în ​​domeniul dreptului, cât și în viața de zi cu zi. Absolvenții învață adesea cum să vadă și să ia măsuri împotriva încălcărilor drepturilor omului, câștigând totodată o mai mare conștiință culturală și o mai bună înțelegere a instituțiilor de protecție.

  Programele de diplomă variază în funcție de costuri, în funcție de cât de repede un student este capabil să finalizeze cursurile necesare. Oricine caută informații specifice referitoare la prețuri ar trebui să ajungă la o universitate și să se adreseze direct.

  Pentru oricine interesat de începerea unei cariere juridice, o diplomă în domeniul dreptului pentru drepturile omului poate fi foarte utilă. Absolvenții sunt adesea capabili să lucreze în calitate de avocați pentru drepturile migranților și angajaților sau ca avocați pentru cei care solicită azil. Unele persoane găsesc cariere în calitate de manageri și formatori în domeniul resurselor umane și al altor domenii conexe. Locurile de muncă în calitate de avocați și paralegali pot fi de asemenea disponibile în cadrul unor firme specializate în dreptul internațional și penal, precum și în practici care se concentrează asupra reprezentării victimelor abuzului și hărțuirii.

  Diplomele sunt excelente pentru tinerii profesioniști, deoarece multe clase pot fi luate online și studenții pot finaliza, de obicei, programul așa cum le permite programul lor. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.