Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii de Drept Studii de drept național Drept european 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Drept european
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de Drept Studii de drept național Drept european

Un doctor de filosofie este una dintre cele mai mari premii academice disponibile. Elevii trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență și de master înainte de a fi acceptat în acest tip de program. Poate să ia studenții cu normă întreagă de la cinci la șase ani pentru a finaliza un program de doctorat.

Ce este un doctorat? în dreptul european? Este un program de doctorat conceput să se concentreze asupra dreptului european. Acest domeniu de studiu poate privi aspecte unice ale legii pentru cei din Uniunea Europeană, dreptul internațional public sau dreptul internațional privat. Participanții pot să-și aleagă atenția sau pot fi decisi de către școală. Unele doctorat programele pot consta în întregime dintr-un proiect de cercetare supravegheat, în timp ce altele pot include cursuri în studiu. Exemple de cursuri potențiale necesare includ principiile dreptului european, relațiile externe ale Uniunii Europene, principiul nediscriminării și administrarea fiscală în Uniunea Europeană.

Această educație poate fi benefică pentru profesioniștii din orice tip de fundal. Studiul îi ajută pe studenți să își îmbunătățească înțelegerea juridică, abilitățile de gândire critică și aprecierea culturală. Toate aceste abilități și cunoștințe pot face o persoană un candidat de succes.

Înainte de înscriere, studenții ar putea dori să obțină o estimare a cheltuielilor de școlarizare. Deoarece există mulți factori care pot afecta costul, este posibil ca solicitanții să fie nevoiți să contacteze universitățile direct pentru o estimare.

Această educație unică pregătește studenții pentru o carieră în domeniile dreptului european, național sau internațional. Carierele exacte disponibile pot varia foarte mult în funcție de experiența anterioară a studenților și de alte forme de învățământ. Câteva exemple de cariere potențiale includ avocatul de la firma europeană de avocatură, jurnalist pentru publicații juridice, cercetător la o universitate, profesor la o școală de drept, consultant pentru instituții și umanitar la o organizație nonprofit internațională.

Universitățile din întreaga lume pot oferi un doctorat Este posibil să vă puteți înscrie în acest program online sau în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.