Keystone logo

Drept Programe în Drept englez 2024

Filtre

Filtre

  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Popular education type

Drept Programe în Drept englez

Ce este legea engleză?
Dreptul englez este un sistem de drept care se bazează pe dreptul comun, spre deosebire de dreptul civil. Este sistemul juridic care este folosit în Anglia și Țara Galilor. Dreptul englez este denumit și drept comun britanic, deoarece este dreptul comun al Regatului Unit.

Dezvoltarea dreptului englez a fost puternic influențată de cucerirea normandă din 1066. După cucerire, normanzii și-au adus propriul sistem juridic în Anglia, care se baza pe dreptul feudal. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, dreptul englez a început să-și dezvolte propriile caracteristici unice. Una dintre cele mai importante dintre acestea a fost conceptul de stare decisis, ceea ce înseamnă că deciziile luate de judecători sunt obligatorii pentru judecătorii care urmează.

Ce cariere sunt disponibile în dreptul englez?
Dreptul englez este un sistem complex și există o serie de locuri de muncă diferite care sunt implicate în administrarea sa. Unele dintre cele mai comune locuri de muncă din dreptul englez includ avocați, avocați, avocați, judecători și grefieri.

De ce este important să studiezi dreptul englez?
Dreptul englez este unul dintre cele mai influente sisteme juridice din lume. S-a dezvoltat de-a lungul mai multor secole și acum este folosit într-un număr de țări diferite, în special în cele care au fost odată colonizate de Imperiul Britanic. Studierea dreptului englez vă poate oferi o înțelegere profundă a acestui sistem complex și vă poate pregăti pentru o carieră în profesia de avocat.

Ce diplome sunt disponibile în dreptul englez?
Există o serie de grade diferite pe care le puteți studia pentru a deveni avocat sau avocat în dreptul englez. Cea mai obișnuită diplomă este o licență în drept (LLB), dar există și o serie de diplome de specialitate pe care le puteți lua, cum ar fi Cursul de formare profesională a baroului (BPTC) sau Cursul de practică juridică (LPC). Unele universități oferă, de asemenea, diplome de BA/BSc în drept englez care vizează mai mult studiile academice și pot fi combinate cu alte discipline.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Drept englez?
O diplomă tipică în drept engleză va acoperi o gamă largă de subiecte diferite, inclusiv dreptul contractelor, dreptul delictual, dreptul proprietății și dreptul penal. Veți afla, de asemenea, despre istoria și dezvoltarea dreptului englez, precum și despre structura sistemului juridic din Angliași Țara Galilor.