Keystone logo
Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Introducere

Colegiul Alexander are o istorie îndelungată a excelenței educaționale și acest lucru se datorează, în nici o mică parte, conexiunilor și colaborărilor noastre din Marea Britanie consacrate cu universitățile britanice și organismele de atribuire. De-a lungul anilor am stabilit o serie de legături strânse și, pe lângă programele noastre recunoscute, oferim în prezent programe de licență și postuniversitare din Marea Britanie în colaborare cu Canterbury Christ Church University (CCCU).

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vulpe / Pexels

Decizia de a studia pentru un grad nu este o alegere ușoară; necesită un nivel ridicat de angajament și dăruire pentru a reuși. La Alexander, înțelegem acest lucru și ne străduim să facem din timpul tău alături de noi o experiență plăcută, plină de satisfacții și demnă.

Încurajăm amabilitatea, considerația și munca în echipă, valorizăm libertatea academică, căutăm egalitatea de șanse și asigurăm studenților cu nevoi specifice. Apreciem implicarea elevilor în luarea deciziilor la toate nivelurile de studiu și sprijinim și îndrumăm studenții să profite la maxim de oportunitățile de învățare oferite și să lucreze împreună pentru a îmbunătăți calitatea mediului.

Lectorii noștri experimentați, experții academici și personalul de asistență profesională se angajează să vă ofere o experiență educațională care vă va stimula independența, să vă dezvolte abilitățile transferabile și să vă dezvolte gândirea critică. Prin metode inovatoare de învățare, veți fi încurajați să vă consolidați capacitatea de a lucra și de a învăța independent pentru a pune în practică cunoștințele subiectului. Buro Millennial / Pexels

127373_pexels-photo-1438072.jpeg

Există anumite caracteristici pe care toți cei de la Alexander College le împărtășesc. Absolvenții noștri sunt cu minte academică, cu experiență în cercetare, informați în practică, inovatori, etici și conștienți la nivel mondial. Sunt ambițioși, motivați și pregătiți pentru muncă și / sau pentru studii suplimentare. Acestea sunt doar câteva dintre trăsăturile caracteristice care îi fac pe absolvenții noștri o alegere evidentă pentru angajare.

Educația universitară și o diplomă universitară îți pot transforma viața și, pe parcurs, îți va oferi posibilitatea de a-ți asuma riscuri, de a te contesta, de a-ți dezvolta gândirea independentă, de a-ți atinge aspirațiile și de a construi prietenii care vor dura toată viața.

Sperăm să auzim de la tine în curând! Fauxels / Pexels

126794_pexels-photo-3184291.jpeg

Locații

  • Larnaca

    2 Artas Street, Aradippou, 7102, Larnaca

    Întrebări