Keystone logo
American University

American University

American University

Introducere

American University valorifică puterea și scopul burselor, învățării și comunității pentru a avea un impact asupra lumii noastre în schimbare. De la sustenabilitate la justiție socială la științe, facultatea, studenții, personalul și absolvenții din AU sunt factori de schimbare.

Fondată în 1893, American University este o instituție privată distinsă, situată în capitala națiunii, Washington, DC. Cu un accent interdisciplinar puternic competitiv, programe academice bazate pe politici și studenți activiști și absolvenți de impact, AU oferă peste 135 de programe de master, de la șapte școli.

O universitate suficient de mică pentru a vă permite să vă simțiți văzut și suficient de mare pentru a atrage personalități istorice în campus pentru a implica comunitatea noastră în probleme importante. American University este cunoscut pentru pregătirea generațiilor de savanți care devin lideri publici naționali și internaționali și agenți de schimbare în comunitatea noastră globală.

Misiune

Pentru a avansa cunoștințele, pentru a stimula curiozitatea intelectuală, pentru a construi o comunitate și a împuternici vieți cu scop, serviciu și leadership.

Viziune

American University este o universitate de cercetare de top, centrată pe studenți, unde studenții pasionați, lideri îndrăzneți, savanți implicați, inovatori și cetățeni activi dezlănțuiesc puterea descoperirii în colaborare. Colaboram cu organizații cheie din Washington, DC, regiune și din întreaga lume pentru a îmbunătăți condiția umană, pentru a învăța dintr-o gamă largă de experiențe și stagii, pentru a crea schimbări semnificative și pentru a aborda provocările actuale și emergente ale societății.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Studenti internationali

  Competența în limba engleză

  Locații

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Întrebări