Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

Introducere

American University Washington College of Law fost înființată în 1896 de Ellen Spencer Mussey și Emma Gillett într-un moment în care femeile erau în mare parte excluse din profesia de avocat. Cu programul Master Online de Studii Juridice, Colegiul de Drept își onorează moștenirile fondatorilor, oferind o educație juridică de înaltă calitate, care permite profesioniștilor să-și folosească puterea legală pentru a le oferi comunității lor.

Programul este destinat pentru non-avocați care ar putea beneficia de formare juridică fundamentală, dar nu doresc să devină avocați practicieni. Elevii participă la cursuri live online, unde colaborează cu facultatea și învață proceduri legale și concepte care îi pot spori capacitatea de a-și îndeplini slujba. Curriculum-ul se concentrează pe subiecte juridice, cum ar fi respectarea legislației, legislația în domeniul sănătății, legea cibernetică și legea afacerilor pentru a ajuta studenții să aplice abilități juridice într-o varietate de industrii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Întrebări