Keystone logo
Beijing Institute Of Technology Maestru în drept
Beijing Institute Of Technology

Maestru în drept

Request duration

, Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Facultatea de Drept aderă la modelul de formare „Drept + Tehnologie” și cultivă talente juridice de nivel înalt, internaționale și interdisciplinare. Facultatea de Drept oferă acum un program de master în drept internațional.

Pe baza avantajului BIT în știință și tehnologie în domeniul apărării naționale, Facultatea de Drept a dezvoltat expertiză pe subiecte de drept internațional, în special dreptul spațial. Programul său de drept spațial deține o poziție de lider în China și are o mare reputație în comunitatea internațională de drept spațial. „Administrația Națională a Centrului de Drept Spațial” a fost înființat în BIT în 2016.

Dreptul internațional se concentrează pe Dreptul Internațional al Drepturilor Omului, Dreptul Internațional Public, Dreptul Economic Internațional, Dreptul Internațional Spațial, Dreptul Contractual Comparat și Dreptul Imigrării etc. Analiza economică a Dreptului se concentrează pe analiza economică a sistemului juridic și a practicii juridice. Se sugerează să se utilizeze principiile și metodele economice, în special costul și profitul, pentru a analiza sistemul juridic și problemele juridice.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare