Keystone logo
Boston University School of Law LLM online în drept bancar și financiar
Boston University School of Law

LLM online în drept bancar și financiar

Boston, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 30.580 / per semester *

Învățământ la Distanță

* înscriere cu normă întreagă – 12 credite sau mai mult; 2.548 USD per credit - înscriere cu fracțiune de normă - mai puțin de 12 credite

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În timp ce LLM cu 24 de credite în dreptul bancar și financiar poate fi finalizat într-un an de studiu cu normă întreagă, BU Law oferă câteva alte opțiuni de înscriere bazate pe experiența dvs. educațională, experiența profesională și cunoștințele de limba engleză și locație. Cu peste 25 de cursuri oferite, puteți alege dintr-o varietate de cursuri și programe care se potrivesc cel mai bine nevoilor și intereselor dumneavoastră.

Programul de Drept Bancar și Financiar oferă același program provocator de studii LLM într-un format complet online, o alternativă atractivă pentru avocații cu pregătire națională și internațională ale căror locuri de muncă le împiedică să participe la opțiunea noastră tradițională de program la fața locului din Boston. Cursurile online sunt predate de facultate rezidențială și nu se face nicio distincție pe foaia matricolă sau diploma unui student. Absolvenții online primesc aceeași foaie matricolă și diplomă ca și studenții din programul rezidențial.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LLM Drept Financiar Internațional - Full-time
  • Online United Kingdom
 • LLM Dreptul asigurărilor - Full-time
  • Online United Kingdom
 • LLM International Finance Law - Part-time
  • London, Regatul Unit
  • UK Online, Regatul Unit